- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darius09
tag
-
darius09
tag
válasz
GordonSamway #12038 üzenetére
Mennyiért sikerült eladnod?
-
-
darius09
tag
Sziasztok.
Elromlott a C715-ös távírányítóm esetleg erre érvényes a garancia? -
darius09
tag
válasz
Drpesti1985 #10060 üzenetére
Engem is vissza dobott az elejere de egy kikapcs es aramtalanitas utan megoldódott.. nekem is átállt a nyelv angolra de vissza alitottam azóta nem volt ilyen. Fejlesztő beállítások ban levettem az animáció t és gyorsabb is. Nekem a youtube nem akart elsore menni de ujra inditas gyorsinditas kikapcsolva azóta semmi rosszat nem tapasztaltam
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #10054 üzenetére
Igen azon használom remélem nem lessz vele gond valameik verzional problema volt nekem mert netflixrol vissza valtva nem erzekelte a soundbart... De itt edsig nincs baj de meg korai lenne megmondani ha lessz valami megírom. Remelem a következő kiadasnal mar gyorsabb is lessz a rendszer bar igy sem vészes.
-
darius09
tag
Tudna linkelni valaki c715 re egy kepfajlos vissza állító fwt???????¿
-
darius09
tag
C715 ön a biztonsági üzemmód feliratos hogy lehet eltüntetni a bal alsó sarokból?
-
darius09
tag
C715-ösön 645-ös Fw-vel csak nálam szórakozik a hangprojektor?
mármint bekapcsolom a hangprojektort a tv ki írja de hang nincs..... ki be kapcs és semmi újra indítom a tv-t pc-t semmi .. nincs hang.. a reset megoldja de kb 2 napja csináltam meg... vagy valamelyik más fw-t klene használnom?? -
darius09
tag
válasz
himpike #6952 üzenetére
Én Pc-vel használom. Semmi gondom és van egy samsung hangpojektorom is de a tv jac-jéről is szoktam használni bose hangfalakkal.. Bár én maga a tv android rendszerét annyira nem használom max a gyereknek youtube ami kifogástalan meg a netflix is.
Bocsi ha a c715-ről van szó persze -
darius09
tag
Itt pont látni a kocsi felett szerintem netflix hiba lessz úgymond de csak ennél a résznél :D
[kép] pont az 1 és alatt
-
darius09
tag
Szerintetek ez pixel hiba lenne? Netflix DV alatt vettem észre.. sima fekete háttéren nem látszik se youtube alatt... [kép]
-
darius09
tag
Sziasztok felraktam a 645-ös fwt.
Persze nyomtam egy resetet.
Ami egyből feltűnt így pc-ről használva a képmegjelenítés sokkal simább gyorsabb a mozgáski próbáltam már én is pár fw-t de ez most tényleg tetszik.
persze nem kiabálom el még van mit tesztelni. -
darius09
tag
Sziasztok!
Esetleg ambilight tv led érdekel valakit?? Fent van a tv-n de nem igazán használom esetleg ha valakit érdekel üzenetben kereshet ezzel kapcsolatosan. 3m-es led szalaggal 65"-os c715-ön van . [kép] -
darius09
tag
válasz
Görgőce #5269 üzenetére
Nekem van ilyen. Védett tartalmak alatt nem fog működni.... netflix, youtube, és filmek lejátszásánál is csak nagyon kevés esetben működik. Én pc-vel használom így működik filmek alat mert pc-ről játszok le mindent ... de megmondom őszintén nem igazán használom ha lehetne el is adnám
csak már [link] fel van ragasztva
-
darius09
tag
Felraktam ezt a 620-as fw-t.. a bekapcsolás mitha gyorsabb lenne, youtube hdr az elején pár másodpercig szaggat utána megy szépen persze a menű használatával elkezd ismét szaggatni. ami viszont engem bosszant az az hogy netflix dv anyag nézése után vissza kapcsolva pc-re youtube videóknál a hang az csúszik hangprojektorral sajnos ahogy észrevettem most egy újra indítás nem oldotta meg... : / úgyhogy megy vissza a jól bevált 379
-
darius09
tag
Csak nekem áll vissza a színtér natívról automatikusra mindig? 609 és most a 615nél is...
-
darius09
tag
válasz
Botika89 #4947 üzenetére
ezen én is meglepődtem az elején akadozik aztán megy szépen.. persze ha elkezdem a menüt piszkálni elkezd megint akadni... igazából ha nem pc-re lenne kötve akkor valószínűleg én is beszereznék egy ilyet amit leírtál. de így pc vel minden megy szépen.. csak ugye itt nem vált át hdr-re stb.. ami kár de gondolom ez ilyen..
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #4936 üzenetére
Vissza raktam a 609et. Most nem tapasztalok semmi furcsasagot egyenlőre :) youtube hdr anyagok első pár másodpercnél szaggat akad utana megy szépen a 60 fps is aminek örülök nagy fejlődés :) még tesztelem esti fényviszonyok mellet is meg netflix dolby vision alatt is :)
-
darius09
tag
606 nál kicsit jobban látszik a sávosodás a 379-eshez képest.. vagy csak lehet resetelni kellene az egészet?
-
darius09
tag
felraktam a 609fwt... fényerő javúlt de ezzel együtt elveszett sok részlet úgy vettem észre túl sok volt ezért fel raktam a 606-ot kár hogy ennél még a youtube hdr tartalmak szaggatnak... 609-nél videók elején volt némi akadás de utána ment szépen. na hátha a következőnél javulnak ezek
-
darius09
tag
válasz
Botika89 #4688 üzenetére
vissza raktam optikai kábelra most nem tapasztaltam ilyet a digitális hangkimenet most automatikusra van állítva... egyébként volt nálam denon hangprojektor azzal nem csinálta bár az eleve csak hdmivel volt összekötve . meglátjuk most jó pcn már nem állítgatom a dolgokat mintha azóta jó lenne csak sima stereon van mert van egy dolby atmos for home teather opció lehet az kavart
-
darius09
tag
Nem tudja valaki hogy miért csinálja azt a hangprojektor hogy egy pillanatra elmegy a hang aztán visszajön??? optikai és hdmi kábelon keresztül is tapasztaltam egy pillanatra néha néha csinálja...
-
darius09
tag
válasz
lastmohican2 #4220 üzenetére
Ha pc vel akarod majd használni a tv pc módja nem az igazi ne ijedj majd meg ... Ha meglessz a tv írj rám saját beállításokkal szebb lessz a kép pcvel. :)
-
darius09
tag
válasz
lastmohican2 #4185 üzenetére
Üdv a csapatban
-
darius09
tag
Van alkalmazás tv-re de sajnos a védett tartalmak miatt nem működik sreen capture, se netflix, youtube, film le játszásnál. A sima egy es vegyes szín ami körbe megy az igen. Vlc playerrel full HD filmek egy részénél működik de lefagy a vlc... Pcrol müködik viszont befogja a gépet.
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #4140 üzenetére
pc-ről lasssabban reagál a megjelenített képkockák színére.. kicsit be is fogja a gépet.. lehet csak beállítás. de sajnos appok kilőve netflix stb azokkal ez a képernyős dolog nem megy. vlc full hd filmeknél megy de egy idő után kifagy.... szóval nem ér ennyit
pc-s részről még utána nézek mi lehet ez a belassúlás meg hogy nem reagál elég gyorsan
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest