- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erwin89
csendes tag
köszi a segítséget.
samsung tab 6-om tud 450 mbps-t letöltésnél, 22 mbits-t feltöltésnél.
Próbálgattam az általad említett programot, és több másikat, de sajnos nem tudtam összehozni, hogy lejátssza a filmet. Volt, hogy elindult, de nagyon akadt a film. A laptomom feltöltésnél ugyanúgy tud maximum 22 mbit/s-t, csak a letöltésnél gyenge. Ami dlna szerverként üzemel, ott a feltöltés a fontos, nem? Ez a 20-22 mbits/s nem tűnik túl erősnek. Néztem videót, hogy hogy lehetne windowson megosztani egy mappát, és pl vlc-ből megnyitni a helyi hálózatokat, de nem látott semmit. Ma még próbálgatom, de bosszantó, hogy egy 2 gb-os mkv videót sem tudok dlna-val átjátszani sem androidon, sem windows-onKépernyőtükrözéssel a kisebb videók tűrhetően átmennek, bár ott is mint ha nem mindig lenne folytonos a kép.Túl sok időm még nem volt tesztelni. Te is ezt a dlna-t használod?
-
erwin89
csendes tag
azt írta a facebook TCL ügyfélszolgálat, ha nem elég a 200 mbps, akkor "javasolják a kábeles összekötést"
Azt nem tudom, hogy milyen szabványú a wifim, van egy 2,4 és egy 5ghz-s kapcsolódási lehetőség. Nincs esetleg tipped hogy androidra milyen program lehetne használható, hogy a tabletem legyen dlna szerver és a tv pedig felismerné? Ilyet se nagyon csináltam még.
Van egy régi windowsos laptopom is, de az max 50 mbps letöltést tud, kellemetlen, hogy a tabletem közel 10x-es sebességgel tud letölteni. Ha letudnád írni nekem, hogy hogyan kellene ilyen dlna kapcsolatot csinálnom, azt megköszönném, vagy egy linket küldeni. -
erwin89
csendes tag
Köszi szépen a választ!
Vettem egy 3 méteres CAT5 UTP kábelt, de a wifis 200 mbps helyett a 100-at sem éri el az internetsebesség. Szolgáltatótól kaptam modemet, ami egyben router is, nem igazán hiszem, hogy tudom én állítani. Én úgy terveztem, hogy veszek egy külső hdd-t a tv-hez és torrenten töltök le filmeket. Örülnék ha kitudnám használni a tv-vel is az 500 mbps-s internetem nagy részét. Nincs esetleg ötleted?
Tab S6-ról próbáltam eddig 1x 4K-s videót áttükrözni, de nem jött össze.
#7096Kiskutya itt lesz a válasz -
erwin89
csendes tag
Sziasztok!
Én is vásároltam egy TCL 55C728-as készüléket. Akinek hasonló típusú készüléke van, mennyi a maximális internetkapcsolat wifi-n? 2,4 és 5 ghz-n is próbáltam, de 200 mbps fölé nem tudok menni. Böngészőből néztem, illetve találtam áruházban speedtest appokat. Csak az a fura, hogy az 5 éves Samsung Galaxy S7-esem is elmegy kb 350 mbps-ig. Tab s6 400 mbps fölé. (500 mbps-s az internetem)
Próbáltam variálni a router helyét, 1-2 méterre van a tv-tőp, de nem sokat segített. -
erwin89
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy 55c728-as tv-t. Az apkmirror.com -ról tudok letölteni alkalmazásokat? Talán az arm64v8a-s programot kell feltenni. Lehet esetleg nagyobb baj, ha rossz architektúrát választok? Kipróbálnék pár böngészőt.
Illetve örülnék egy olyan programnak, ami torrentfájlból lejátssza a filmet letöltés nélkül.
A geforce now-ot szeretném majd később még kipróbálni ha szereztem egy kontrollert hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest