- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Az egyetlen számottevő különbség a MiniLED vs FALD QLED.
Minden összes további hardveres specifikációban megyegyeznek, vagy marginális különbségek vannak.
CPU, GPU, Ram, tárhely, ram sebessége, frekvenciatartomány, bit-depth, OS, stb. mind-mind ugyanaz. Ja, a 725-ben van kamera is. Hurrá.
Lényegében mintha áttennék a C728 belsejét egy miniledes házba.https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5a5419cc5d
SZóval értem én, hogy jobb a miniled a Qlednél, de ennyivel?? Jobb 140.000-rel? A videók egyéltalán nem győznek meg erről engem. Szerintem nem azért ennyivel (rohadtul) drágább a C825, mert miniled, hanem mert a C8x új szériát még nem akciózták le kellőképpen, úgy, mint ahogy a C7x szériát már igen. Tuti még érdemes várni ezzel.
-
Zoli1222
őstag
Hol 400k? Mert akkor veszek egyet. Mindenhol 550k-ért látom.
Amúgy én is egy 65c728-cal szemezek csak sajna a környéken (Hódmezővásárhely) nincs sehol. Pest meg környéke az euronicsban, persze csak az üzletben lehet személyesen. Kapják be. Rohadtul nem értem ezt, h vmit lehet online rendelni, vmit meg nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- EA Sports WRC '23
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest