Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Az egyetlen számottevő különbség a MiniLED vs FALD QLED.
Minden összes további hardveres specifikációban megyegyeznek, vagy marginális különbségek vannak.
CPU, GPU, Ram, tárhely, ram sebessége, frekvenciatartomány, bit-depth, OS, stb. mind-mind ugyanaz. Ja, a 725-ben van kamera is. Hurrá.
Lényegében mintha áttennék a C728 belsejét egy miniledes házba.https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5a5419cc5d
SZóval értem én, hogy jobb a miniled a Qlednél, de ennyivel?? Jobb 140.000-rel? A videók egyéltalán nem győznek meg erről engem. Szerintem nem azért ennyivel (rohadtul) drágább a C825, mert miniled, hanem mert a C8x új szériát még nem akciózták le kellőképpen, úgy, mint ahogy a C7x szériát már igen. Tuti még érdemes várni ezzel.
-
Zoli1222
addikt
Hol 400k? Mert akkor veszek egyet. Mindenhol 550k-ért látom.
Amúgy én is egy 65c728-cal szemezek csak sajna a környéken (Hódmezővásárhely) nincs sehol. Pest meg környéke az euronicsban, persze csak az üzletben lehet személyesen. Kapják be. Rohadtul nem értem ezt, h vmit lehet online rendelni, vmit meg nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor