Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Az egyetlen számottevő különbség a MiniLED vs FALD QLED.
Minden összes további hardveres specifikációban megyegyeznek, vagy marginális különbségek vannak.
CPU, GPU, Ram, tárhely, ram sebessége, frekvenciatartomány, bit-depth, OS, stb. mind-mind ugyanaz. Ja, a 725-ben van kamera is. Hurrá.
Lényegében mintha áttennék a C728 belsejét egy miniledes házba.https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5a5419cc5d
SZóval értem én, hogy jobb a miniled a Qlednél, de ennyivel?? Jobb 140.000-rel? A videók egyéltalán nem győznek meg erről engem. Szerintem nem azért ennyivel (rohadtul) drágább a C825, mert miniled, hanem mert a C8x új szériát még nem akciózták le kellőképpen, úgy, mint ahogy a C7x szériát már igen. Tuti még érdemes várni ezzel.
-
Zoli1222
őstag
Hol 400k? Mert akkor veszek egyet. Mindenhol 550k-ért látom.
Amúgy én is egy 65c728-cal szemezek csak sajna a környéken (Hódmezővásárhely) nincs sehol. Pest meg környéke az euronicsban, persze csak az üzletben lehet személyesen. Kapják be. Rohadtul nem értem ezt, h vmit lehet online rendelni, vmit meg nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hálózati / IP kamera
- UHD filmek lejátszása
- Macska topik
- Steam Deck
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest