Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
himpike
üzenetére
Nem nagyon értem mire gondolsz? Én megvettem beüzemeltem rákötöttem a lejátszót erősítőt hdmi fülest, végig mentem a menüben beállítottam logikusan a lehetőségeket és azóta használom elégedetten és már hónapok óta....
Pontosan te mire gondolsz, hol látod itt a megoldhatatlan illetve problémás dolgokat?
Rádásul hány felhasználónál olvastál ilyet?Nagyon nem értem mikor valaki így ráront egy topokira. Főleg, mikor a rendszeres olvasók tudják, hogy talán egy problémás felhasználó volt. Akinek egy firmware frissítés megoldotta az egészet, ráadásul ezt ajánlották neki a legelején is. Csak hát idő és sok HSz kellett mire ez megtörtént....
-
darius09
tag
válasz
himpike
üzenetére
Én Pc-vel használom. Semmi gondom és van egy samsung hangpojektorom is de a tv jac-jéről is szoktam használni bose hangfalakkal.. Bár én maga a tv android rendszerét annyira nem használom max a gyereknek youtube ami kifogástalan meg a netflix is.
Bocsi ha a c715-ről van szó persze
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor