Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
Persze, de itt most nem arról van szó hogy ki mit nem tud megvenni. Hanem aki többet tud költeni tv-re, az kézzel foghatóan többet is kap, úgy hogy kb annyi a különbség köztük mint amennyibe többe is kerül . Rengeteg túlárazott vacak tv van piacon. Ezért hoztam fel csak a 728 és 825 teljesítmény / ár különbözetének realitását, mindkettő tökéletes árképzést kapott, és egymáshoz viszonyítva meg pláne. Ez nem mondható el más gyártókról nagy százalékban.. főleg akik 400k ért akarnak eladni 55” direkt ledes tv-ket

-
mikrofon
veterán
Én a munkahelyemre kértem. Hívott a futár, hogy most hozná, de hogy hozhatja-e mert nagy a csomag, tehát milyen autóval vagyok haza fogom-e tudni vinni. Nagyképűen azt mondtam, persze nagy autóm van nem probléma. Aztán meglepődtem mikor beraktuk a Dacia Lodgy-ba, hogy azért nem sokon múlt, hogy rendesen be tudjam rakni....
-
N_A_S
veterán
Ezt hogy lehet beállítani, van esetleg valami leírásod?
#7115 mikrofon
kipróbáltam, nem hozza amit vártam, de a Chrome sem. TV2Play-t néztem volna böngészőn keresztűl, de nem megy sehogy sem.#7123 Piftuka
Nem akartam TV-t, aztán amikor eladtam az iPhone-omat olyan nehezen akart elmenni, hogy kénytelen voltam egy 50-es Samsungot beszámolni (jó áron), aztán eladtam, előtte se volt TV-m, de egy idő után valahogy hiányzott. Újra kezdtem egy hibás TCL 55P715-tel, amit ügyesen sikerült legariznom, és lett belőle egy hibátlan, majd azt is eladtam. Követte egy 43-as Ambilight Philips, azt pedig egy 65-ös, amivel már nagyon elégedett voltam (pedig IPS volt), de olyan ajánlatot tettek rá hogy muszáj voltam eladni azt is, és most van ez: 55C715 -
turho
addikt
Azt a mailt én is megkaptam. Mindegy, dobtam egy mailt az ügyfélszolgálati elérhetőségükre, hogy most akkor mi van.
Én is drukkolok, nekem ez nagy dolog, anyagilag is, amúgy is. Hónapok óta készülök rá.
LG vonalon ennyiért pl. nem találtam jót.
Bár már szerelném... 186.5 cm/117 kg, az jónak is tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Eltűnt a fél internet!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem mintha nem lenne mindegy az anyag,mikor megmutatja így is a 2 tv között az óriási különbséget,dehát másba nem tud kapaszkodni már az elfogultság
mi lenne ha fullos 4k hdr ment volna,még jobban kihozza a különbséget .

Vhiktor