- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdominik98
kezdő
válasz
freeland0806 #34998 üzenetére
hát igen az közös bennük, szóval egy update megoldhatná a dolgokat maybe
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
freeland0806 #34997 üzenetére
Nekem sem feltétlenül csak kameramozgásnál jött elő, de olyankor kb. garantált volt a framedrop.
-
freeland0806
tag
válasz
bdominik98 #34995 üzenetére
A Sony is Google TV oprendszert használ. Szerintem itt lehet a kutya elásva
-
freeland0806
tag
válasz
kokokka #34994 üzenetére
Nálam az összes streaming szolgáltatásnál volt akadás, külső eszközzel is (Xbox, Mi Box S)
Talán a Disneynél kevesebbszer.
Egyedül a játék képmód oldotta meg sajnos. És pont úgy ahogy DeadmaN89 írta, habár nekem kameramozgás se kellett hozzá. Sőt a gyors jeleneteknél meglepően jól muzsikált, kivéve ha olyan jelenet volt amiben köd van vagy eső.Szeretném megkérdezni a fórumozókat, hogy a C765 és a C805 is ugyanazzal a firmware-el működik? Vagy van eltérés?
-
bdominik98
kezdő
válasz
Pro Koryak #34992 üzenetére
8. ker keménymagjában megközelitésem, csak saját felelősségre ajánlott
-
bdominik98
kezdő
Sony Bravia 9-et istenitő videó alatti komment, beszarok, hogy ha az is tényleg produkálja a frame droppot akkor itt mini-led technológiai baj kéne legyen pláne, hogy külső lejátszók se oldják meg sokaknak vajon mi lehet a probléma
"Also the picture freeze a couple of ms (miliseconds) during cut's, especially from white to dark and visa versa; this is in my opinion really disturbing! I'm sure that this issue is on all qled tv's. I've seen this also with tcl qm851 and other QLED tv's. It's a big personally mistake I've bought the Sony Bravia 9. I will return it a.s.a.p."
-
Swenk
aktív tag
válasz
freeland0806 #34985 üzenetére
-
Pro Koryak
addikt
válasz
bdominik98 #34990 üzenetére
Mi is látni akarjuk, hol laksz? Átmegyünk...
-
DeadmaN89
csendes tag
+1, hadd jöjjön aminek jönnie kell
Velem egyébként pont az van amit Treff leírt jó pár HSZ-el ezelőtt, Netflix Prémium akad Dolby Vision tartalmak lejátszásakor. Sötét módban a világosabb sorozatokon is látszik, viszont a sötétebb sorozatok szinte végig be-be akadnak, főleg a lassú jeleneteknél az arcokon látszik amikor a beszédére figyelsz és mozog a kamera. Világos módban jobb, de nem jó, itt is zavaró. Pont olyan mintha elfogyna a hardware. NAS-ról VLC vagy Kodi viszont pazarul játssza a DV és HDR tartalmakat is. Egy Firestick 4k max gen2-őt még kipróbálok, csak a hecc kedvéért, mert már egy külső lejátszó elhasalt a Netflixel. -
bdominik98
kezdő
válasz
DeadmaN89 #34989 üzenetére
Hat a tokom kivan valaki irja akad valaki nem mostmar en is latni akarom valszeg meg rendelnem kene egy kulso lejatszot, hogy azzal mit produkal pont most hivott a futar tcl holnap 8-11 kozott jon kivancsi leszek annyival lelegzetelallitobb lesz-e a b4-es lg mint azt sokan mondjak (elvileg nem tul fenyeros es valaki irta, hogy eleg semleges/flat a kepe ez miatt)
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
bdominik98 #34976 üzenetére
Az úgy elég Badass
-
kokokka
addikt
válasz
Qtya123 #34987 üzenetére
Nekem külső eszközökről semmi sem akad (85C765). Minden jól működik. A belső programok közül is csak a Netflix és a Yt, de utóbbi se mindig. Mivel mozizás miatt vettem, így mindentől függetlenül elégedett vagyok vele. De az igazság az, hogy ezeknek sem.lenne szabad elofordulnia.
-
Qtya123
őstag
válasz
István 67 #34986 üzenetére
Nyugi, c845-nél is simán belefuthatnál akadásba, nem az van, hogy c765-ben van akadós példány, c845ben meg nincs.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy egy akadós c765-öt ha kiprobalnék a médialejátszómmal és ott is megtenném azt, hogy bemenetet váltok, akkor megszűnne-e az aladás, mint a c845 készülékemnél, vagy nem.
Igaz nálam netflix app, youtube és tv adás is 0 percet ment a TV-n, tehát nem tudom azokkal akadna-e és megoldaná e a bemenet váltás (bocsánat túloztam, youtube ment rajta egyszer kb 5 percet). Lehet az enyém is teljesen gáz lenne, csak nem derül ki, mert nem használom ezekre.
-
-
Qtya123
őstag
válasz
freeland0806 #34982 üzenetére
Könyörgöm.... Ne kezdődjön újra ez a hülye aki szerint akad VS hülye aki szerint nem akad értelmetlen vita. Mikor leírta ezt a bolhás dolgot, már tudtam, hogy ez lesz.
Nem igaz, hogy 2-3 napnál tovább nem bírja megállni valaki, hogy ne kezdjen bele ebbe....
-
alaves
addikt
válasz
bdominik98 #34976 üzenetére
Az elég furcsa lenne,
ha nem a B4 nyerne. -
Celtis
veterán
válasz
bdominik98 #34974 üzenetére
Nem azt irtad, hogy holnap kapod a tv-det? Akkor miért foglalkozol 855 meg LG típusokkal?
-
bdominik98
kezdő
válasz
Pro Koryak #34973 üzenetére
Hetvegi akcioban basztam se megrendelni a b4-et igy most 17k val dragabb mert feldobtak 480rol 500ra
(supportnal probaltam alkudozni hatha megadjak a hetvegi akcios arat de nem nyert, lehet nem voltam eleg pofatlan)
-
Pro Koryak
addikt
válasz
bdominik98 #34971 üzenetére
Nem biztos, hogy sokkal olcsóbb, C4-et nyomták nagyon.
-
bdominik98
kezdő
válasz
Pro Koryak #34966 üzenetére
Azt mennyi lett volna akkor a b4 most rendeltem 450-ert genyo
-
Swenk
aktív tag
válasz
sirarcheer #34969 üzenetére
Nálam is ugyanez van ,65C805-ön.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok C805-ös tévén csináltam egy csatornakeresést ONE (exdigi) területen.
Talált több új csatornát, de a csatornaszerkesztő menüben (ahol táblázatos formában van az összes csatorna). hiányzik a kedvencekhez adás (zöld) gomb.
OK gombbal el tudom rejteni, törölni meg átnevezni. Most ha kedvencekhez szeretnék adni egy csatornát, akkor az adott csatorna nézésekor az info (i) gomb megnyomásával tudom hozzáadni.
A régi megoldás megszűnt, vagy valamit elállítottam? -
nicu71
addikt
-
kokokka
addikt
válasz
nicu71 #34958 üzenetére
Ne beszélj hülyeség! Aki itt akadásról ir, annak akad is. Nekem is szar a Netflix a TV alkalmazási közül, és a YT is akad. Itt nem arról van szó, hogy nem jó a tömörítés, hibás a net vagy egy apró anomália kerül a rendszerbe. Itt arról van szó, hogy konkrétan stuttering van jelen, így szar, nézhetetlen. Én inkább megforditanám amit írsz: sokan vannak úgy mint te, mindegy mit néz/lát, jól van az úgy!
-
szaki58
aktív tag
válasz
tomy28 #34905 üzenetére
Nekem 75C765 van, és őt streamem, de nem panaszkodom. Nem akadozik. Azért azt hozzá tenném, hogy nekem kitűnő, de van, aki a bolha "szerszámán" levő pattanás eldurranását is már akadásnak veszi. Mostanában Netflixet, Disnyt, Primeot néztem. Nem láttam akadást. TV-t műholdról nézem egy Vu+ Solo 4k vevővel. Kitűnő. A játékból 50 éve kinőttem
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #34952 üzenetére
Meg ott a TCL Home is.
-
blueye
veterán
válasz
freeland0806 #34946 üzenetére
Hallom, de engem egyáltalán nem zavar, az enyém ráaadásul jóval halkabb is, biztos nem "hétfőn készült"
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #34946 üzenetére
Is, mivel már egy ideje ezt adják TCL -hez. A prémium távirányító még nem járt nálam, az nem tudom milyen. Az RC933.
-
bnorci71
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
blueye #34941 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Újabb generációs távirányítókból szerintem mindegyik hangosabb, kattogós. Bármelyik volt nálam.
Más márkához képest nézve, ami nálam volt.
Szerk.:
2 db C805, C845 és C655 volt nálam, amihez már az új fajta távirányító járt. A többinél még az előző típus (kicsi és nagy) volt. -
ρσгτσ
addikt
Megérkezett a távirányító. Természetesen a középső az, csak a mellé tettem 2 fajta TCL távirányítót, így jobban látszik a mérete.
Talán kicsit halkabb, mint a gyári nagy, de ez is kattogós. Az előző generációs szerintem ebből a szempontból jobb volt.
Viszont tökre kényelmes, minden gomb és funkció tökéletesen működik. A képen is látszik, hogy oldalt vannak a hangerő és a némító gombok. Mivel egész jó a fogása, és laposabb is, így kényelmesen használható az is.
-
kokokka
addikt
Elvileg a C765 tudja a Hands-free hangvezérlést. A bekepcsoló gomb mellett ott is van a mikrofon fizikai kapcsoló gombja. Mindegy azonban, hogy melyik állásba kapcsolom, nem működik és a menüben sem látom a lehetőséget. Én cseszek el valamit?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
freeland0806 #34934 üzenetére
Mindig jelzem nekik a hibákat, de ők csak forgalmazok, nem ok gyártják.
-
freeland0806
tag
válasz
Vhiktor #34932 üzenetére
Akartalak kérdezni már egy ideje, de mindig kiment a fejemből. Ugye itt többünk jelezte már ezeket az akadásos dolgokat C805nél és C765nél is. Te szoktál kapni tesztre tévéket. Igazából nem tudom, hogy működik ez úgyhogy ha rosszul gondolom akkor előre is bocsi, de gondolom ezeket a TCL küldi neked. Nem tudnál szólni az érdekünkben nekik, hogy van egy ilyen probléma és ezen a fórumon többen is jelezték? Hátha a te visszajelzésed többet jelentene nekik, mint az átlag felhasználó panaszkodása. Talán mondanának valami magyarázatot erre a problémára, vagy hogy a későbbiekben lehet e számolni fw frissítés keretein belüli javítással.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ez milyen laggolas? Lehet vele kezdeni valamit?
Nem tudtam pendrivera felvenni.
Hogy kell amúgy rögzíteni műsort , filmet ? (65c845 )
primevideós film Tom Clancys 38.perctől.
itt a videó:
[link] -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ezt a fényerő figyelmeztetést hogy lehet kikapcsolni ? -
kispalsz
tag
Sziasztok!
Van egy TCL 65 c845 tévém, jelenleg szekrényen. De szeretném felrúrni a falra. Olyan konzolt keresek, ami azért kihajtható hogy hozzáférjek a csatlakozókhoz, és nem zavarja a TV 2.1 hangszórójának középső eleme. Mármint a beépített .1 mélyt. Ti milyen konzolt használtok ehhez a TV-hez?
-
westcoastog
veterán
Egy kérdésem lenne, fél éves 55c655-öt mennyiért lehetne eladni? 190890-ért vettem.
-
bdominik98
kezdő
válasz
bnorci71 #34915 üzenetére
Oszinten nem tudom ha a beegest el is engedjuk, bar errol a 769-rol meg nem olvastam hogy akadna de masnal is frissites utan jelentkezett ilyen baj 7-es szerias oleden meg ossze is kevertem a 809-re irtak a mediatek 1000 ez ebbe valami nanotek van amirol nem sokat talaltam mar lassan tenyleg nem tudom mi legyen meg hogy a banatba nem akad a tobb eves sima ledes lg-nek a kepe az ujabb erosebb tv meg akad/akadhat
-
Celtis
veterán
válasz
Bogdán Máté #34917 üzenetére
Egy kábelcserét még érdemes megpróbálni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bogdán Máté #34919 üzenetére
Switch -et mindegy melyik HDMI -re rakod. Mindegyiken kihasználja a képességeit, mert nincs túl nagy igénye.
Ugyanakkor ilyen problémánk nem kellene lennie. Rakd át másik HDMI portra, aztán nézd meg másik eszközzel is csinálja -e ezt.
Én Switch OLED -et nyúztam, de ilyen problémával még nem találkoztam. TCL -en sem.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Bogdán Máté #34917 üzenetére
Switchet nem kell az earcre kötni, semmi értelme. Próbáld meg másik bemenettel.
-
Bogdán Máté
csendes tag
Sziasztok!
50C655-öt hozott a jézuska, egy kb. 14-16 éves hd ready buta Samu plazmát váltott. Biztos csak ahhoz képest, de a képe nekünk álomszép, akár filmezés, akár gaming esetében.
A hangjától féltem, mert ebben még ugye pont nincs mélynyomó, de a 2.0 Onkyo is nagyon adja, rendesen vannak mélyek, egy 2.2 Samu soundbar hozta ezeket eddig nekünk a plazma mellett, de Karácsony óta a hangprojektor pihen, nem érzem hiányát.
Viszont egy furcsa jelenség a kezdetek óta tapasztalható: egy Nintendo Switch van a hdmi 3-ra (az eARC) kötve és rendszertelen időközönként elveszti a kapcsolatot a TV és a konzol. Alapból úgy állok hozzá, hogy ez lehet a TV, a kábel vagy a Switch dokk hibája is, de utóbbi kettőre azért nem fogadnék nagy összegben, mert a régi TV-n nem csinálta ezt a konzol. Persze nem is volt eARC, ami lehet érzékenyebb valami ingadozásra, ehhez nem értek.
Tapasztalta ezt valaki ilyen alsóbb polcos TCL tv-n, ez csatlakozó, esetleg alaplap vagy más hardver hibája lehet? Vagy engedjem el az eARC-ot és kössem másikra a Switchet? (Sokkal előrébb nem lennék, mert akkor más eszközzel járnék így, mindhárom hdmi port ki van használva). -
ρσгτσ
addikt
válasz
bdominik98 #34909 üzenetére
OLED -ből LG -t kell venni, ha valaki tart a beégéstől, vagy olyan felhasználói szokásai vannak, aminél magas ennek a kockázata. Tök jó garanciális támogatás, és helyben, nálad cserélik a kijelzőt.
Nem problémáznak, nem vizsgálják az okát, és általában 7-10 nap alatt lezajlik a folyamat. Vagy lehet hamarabb is, ha van magyar készleten panel.
-
bnorci71
addikt
válasz
bdominik98 #34909 üzenetére
írtam a napokban 6600óra után nem volt beégés a 55Oled706-on
és ez 2,5év alatt akkor sejtheted mennyit ment egy szombat, vasárnap -
blueye
veterán
Továbbra sincs senkinek TCL 65T8B? Olvasom a hibákat amit a többiről írtok, tudom hogy ez egy egyszerűbb TV de hiba nélkül üzemel eddig, ajánlom ha valahol jó akcióban lesz.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
bdominik98 #34912 üzenetére
Nem ismerem sajnos.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Grillo #34908 üzenetére
Igen, olyan volt nekem is. C655 -höz már az jár.
Előtte években volt pár kavar. Volt itt 2 meg 1 távirányító is dobozban. Volt hogy az előző generációból volt két méret. Volt ahol meg újat és régit is kapott a vásárló. De persze még régiónként is eltért. Szóval kicsit káosz...
-
bdominik98
kezdő
Nagyon jó!
Holnap jön meg elvileg a TV nekem onnantól indul a 30 nap kiváncsi leszek, ha nem lesz jó vissza küldöm a faszba és jön a philips oled 769 (ha igy alakul remélhetőleg még Alza akciós lesz 410-ért) fentebb irták jóval erősebb a chipset tippre 3 gennel újabb valójában nemtom de erősebb szóval azzal nem kéne akadás legyen, oled beégéstől meg sötétedéstől én is félek bár nálunk nem megy sokat a tv de legyen napi 5 óra mondjuk és a beégés nem az, hogy van vagy nincs, hanem mikor
azt meg, hogy a b4 megér-e még 70k felárat ehhez képest is azt már nem tudom a Titan OS-t szidják mint a bűn viszont FireStick vagy valami meg kéne oldja pikkpakk. Köszi a részletes leirást
-
ρσгτσ
addikt
S5400 tulajokat kérdezném, főleg akik az utóbbi időben vették...
Melyik távirányító volt a TV -hez? A bal vagy a jobb oldali?
Illetve már Google TV felület van rajta, vagy a régi droidos?
A neten keresve van kb. minden... távirányítóból, meg felületből is. Sőt, a dobozból is több fajtát látok. Android TV meg Google TV felirattal is.
Vagy ebből is van már több kiadás, más évjárat?
-
tomy28
csendes tag
Nagyon gondolkozom egy C765 vásárlásán de a leírt problémák miatt nem tudom eldönteni jó lehet-e. Én tv adásokra, külső eszközről filmnézésre és PS5-höz használnám. Streamingre egyáltalán nem, ez az akadozás bizonytalanít el leginkább. Ha jól értem ez leginkább ott fordul elő, de volt akinél mindenhol? Valóban nagyon nehéz hogy nincs alternatíva, egy sony x900h-t szeretnék váltani.
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #34902 üzenetére
Azért is gondolom ezt, mivel emlékeim szerint játék módban, legalábbis Xboxal így volt, hogy nem engedte használni a mozgás javító funkciókat HDR-ben és Dolby Visionben. Vagy ha elérhető is volt a mozgás beállítás semmit nem csinált, akár maxra is húzhattad a csúszkákat semmi különbséget nem láttál. Ezt akkor vettem észre, amikor motion blurt tapasztaltam és az a bizonyos csuszka megoldotta volna a problémát, de teljesen használhatatlan volt. Ezért gondolom én, hogy a képfeldolgozással van valami gebasz, mert valamit kikapcsol játékmódban, amihez a mezei user nem fér hozzá és érdekes módon pont a mozgás javítás lesz használhatatlan. Legalábbis HDR-ben és DV-ben tuti. Akadás megszűnik, cserébe visszafogottabb lesz a vizuális élmény. Én így tapasztaltam. Eleve 60-120 hzen nézni egy filmet a motion blur garantált. Hiába volt bekapcsolva Xboxon a 24 és az 50 hz, játékmódban kivétel nélkül 60 hzet írt ki a TV, de volt amikor 120 HZ-et egyes filmeknél. Mozi módban szépen átváltott 50re pl.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
TheMartin03 #34900 üzenetére
Csak a képre értettem.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
freeland0806 #34897 üzenetére
Szerintem meg sdr, hdr teljesen ugyanolyan játékmódban, mint mozin, ugyanolyan fényes, legalább is pc-ről tuti. Én egyszer így nézem egyszer úgy, semmi különbség. A mozgással kapcsolatban lehetséges amit írsz, de így sokkal jobban is tetszik, simább az egész. Dv-t nem tudom összehasonlítaní, nem jeleníti meg a pc.
-
F.B.I.
veterán
válasz
TheMartin03 #34889 üzenetére
Akkor nekünk mákunk van a családban C805, C835, C845 meg a xaros kis C728 -al amiket vettünk és használunk. TV adást nem néz rajtuk senki (mert le van mondva évek óta). Neked nem volt szerencséd, mi meg nem frissítünk ha jó az adott szoftver, csak ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest