- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #34902 üzenetére
Azért is gondolom ezt, mivel emlékeim szerint játék módban, legalábbis Xboxal így volt, hogy nem engedte használni a mozgás javító funkciókat HDR-ben és Dolby Visionben. Vagy ha elérhető is volt a mozgás beállítás semmit nem csinált, akár maxra is húzhattad a csúszkákat semmi különbséget nem láttál. Ezt akkor vettem észre, amikor motion blurt tapasztaltam és az a bizonyos csuszka megoldotta volna a problémát, de teljesen használhatatlan volt. Ezért gondolom én, hogy a képfeldolgozással van valami gebasz, mert valamit kikapcsol játékmódban, amihez a mezei user nem fér hozzá és érdekes módon pont a mozgás javítás lesz használhatatlan. Legalábbis HDR-ben és DV-ben tuti. Akadás megszűnik, cserébe visszafogottabb lesz a vizuális élmény. Én így tapasztaltam. Eleve 60-120 hzen nézni egy filmet a motion blur garantált. Hiába volt bekapcsolva Xboxon a 24 és az 50 hz, játékmódban kivétel nélkül 60 hzet írt ki a TV, de volt amikor 120 HZ-et egyes filmeknél. Mozi módban szépen átváltott 50re pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- YouTube
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest