- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok C805-ös tévén csináltam egy csatornakeresést ONE (exdigi) területen.
Talált több új csatornát, de a csatornaszerkesztő menüben (ahol táblázatos formában van az összes csatorna). hiányzik a kedvencekhez adás (zöld) gomb.
OK gombbal el tudom rejteni, törölni meg átnevezni. Most ha kedvencekhez szeretnék adni egy csatornát, akkor az adott csatorna nézésekor az info (i) gomb megnyomásával tudom hozzáadni.
A régi megoldás megszűnt, vagy valamit elállítottam? -
sirarcheer
senior tag
C805-re ez a frissítés való ha jól látom:
Azt hol tudom megnézni, hogy mit javítanak benne?
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok,
euronicsban vásárolt tévére is kaptam öt év garit. Én alzát választottam a vásárlás helyének. Most jött meg a levél az öt éves garanciáról.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
65C805-ös TV-nk van pár hete, ami nagyon tetszik.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet azt kapcsolni, hogy ha csatornaváltásnál a legelső csatornánál "lejjebb" váltok akkor ne a bemeneteket váltogassa, hanem ugorjon a lista végére?
A kedvencek listát használjuk és ha az 1-es csatornánál megnyomon a csatorna váltás lefelé gombot akkor a bemenetekre ugrik nem a legmagassabb csatornára. Remélem érthető mit szeretnék. -
sirarcheer
senior tag
válasz
sirarcheer #22024 üzenetére
Lejért a szerkesztési idő. Kábelcsere kellett végül.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a 65c805 t.
Euronicstól vettel, GW hozta ki, ki is bontották, nagyon rendesek voltak.
TV nagyszerű, fantasztikus képe van., minden beállítás sikerült, appok indulnak, (Netflix stb..)
Viszont a PS5 képe nem jelenik meg. Amikor bekapcsolom a TV érzékeli, és kiítja a Game mode-t, de kép jele nem jelenik meg.
Próbáltam másik HDMI portot, és a PS5-öst safe modeban a felbontást változtatni de nem ad képet. Mit kellene még beállítani?Segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest