- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgaborsz
tag
válasz
Parmezan77 #18173 üzenetére
Pont ilyen tévém volt, ment is vissza, küzdöttem vele, de nem sikerült értelmes képet kicsiholni belőle, nekem is nagy csalódás volt.
-
szgaborsz
tag
válasz
Fail3D! #16177 üzenetére
Szia,
elvileg az a tévé van nálad, amit én visszaküldtem. Nekem nem volt gondom a Netflix-el, simán ment minden, a d+ is rajta volt, még örültem is neki, hogy nem kell telepíteni. Az alsó-felső csíkot sem láttam, pedig teszteltem mindenféle anyaggal. Gyári visszaállítás volt az utolsó tevékenységem, reseket nem csináltam, le is csekkoltam, a nyelvvásztással kezdett utána. Kezdem azt hinni, hogy ez nem az , amit visszaküldtem. Csak a front fólia hiányzott róla? A hátsó hangszórókon rajta volt a fólia? -
szgaborsz
tag
Segítséget kérek, elvesztem az adatokban. A c835 képminősége/tudása melyik 85 colos tcl tévében található meg?
Nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged