Új hozzászólás Aktív témák
-
RAPO76
újonc
válasz
randras_83 #16667 üzenetére
Az én 55c735-öm is néha kikapcsolja a képernyőt és csak az áramtalanítás marad. Elsősorban a PS5 használatakor.
-
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16157 üzenetére
Egy hónapos a tv(c735),ez idő alatt kb.ötször kapcsolt ki a háttérvilágítás,de sosem nálam,hanem a feleségemnél, amikor online játszott.Akkor azért elég idegesítő.Csak Ps5 vrr játékoknál fordult elő.A visszaállítás óta nem fordult elő.Remélem valamelyik frissítés megoldja ezt a problémát.
A ps5-höz nehéz jó tv-t venni, nekem a másik lehetőség a samu qn90 lett volna,de az árban duplája. -
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16149 üzenetére
Szia!Nálam is jelentkezett ez a probléma,de nem bekapcsoláskor, hanem játék közben,ha engedélyezve volt a vrr,a amd s., Eltünik a háttérvilágítás ,hang marad és áramtalanítani kell a tv-t.Gyári visszaállítás után nem engedélyeztem a frissítést,azóta nem jelentkezett ez a probléma.
Ezek szerint nem egyedi eset a miénk. -
RAPO76
újonc
válasz
Yodafon #16124 üzenetére
Szia! TCL 55c735-re a PS5 Hdmi-ről vagy egy samsung BDlejátszó Hdmi-ről kapott DTS,DD+ hangot nekem is a Tv optikai kábelen keresztül adja rá a régebbi(csak optikai bemenettel rendelkező)5.1-es erősítőre.Az előző TV-m nem tudta a DD+(e-AC3)hangzást,de szerencsére ez mindennel megbírkózik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest