- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Akkor nézz körül, hogy mennyi egy hozzá illő hangrendszer. Mivel egy csúcs minőségű TV-t említesz, nézd meg a hozzá illő hangrendszert....
De többkaraktert nem érdemes erre pazarolni. Gyakran látok parkolóban sport autót vagy tuning autó olyan gumiabroncsokkal, aminek se a márkája, se a kora, se a kopottsága nem méltó az autóhoz, amin rajta van és közel sem tudja kiszolgálni.... de van aki így szereti..... -
mikrofon
veterán
TV-t olcsóbb és egyszerűbb kicserélni, mint egy jó hangrendszert
; De még egy jó Soundbar is drágább, mint a TV.....
Ráadásul a hangrendszert sokkal ritkábban kell cserélni, ha jó....#16587: Ezt én sem értem. Szerintem is rengeteget nyom az élményen. Ezekről nekem az jut eszembe, hogy ha valaki összerak egy jó hangrendszert, akkor igazából, nincs olyan hogy kinövi, vagy már nem érdekli, mert ha filmet néz és teheti bekapcsolja, ha éppen nem akkor nem... Ilyenkor inkább az jut eszembe, hogy nem sikerült jó rendszert összerakni vagy kipróbálni és ezért nem működött az érzés....
Persze van aki a DV-re es a HDR-re is ezt mondja....
-
törölt tag
A korábbi Pana plazmámnak is voltak 3D funkciói, de a kezdeti hype lecsengése után jottányit nem érdekelt. Engem nem zavar, ha telitöltik marhaságokkal, ha kiiktatható. Céleszköz mindig etalonokkal jobb, mint amikor egy eszköznek az a másodlagos, vagy sokadlagos funkciója.
agent11 +1
-
törölt tag
Az én C725-ömön az alap szoftver van fent, az elég vacak. Plusz, kínai TV-t nemigen dugnék netre sem, de ez is egyéni preferencia. Állandóra legalábbis semmiképp. Frissíteni megint nem akarom, olvasgatva az itteni, ezzel kapcsolatos folyamatos problémákat, maradok annál, hogy kijelzőnek használom. Arra tökéletes, vagy majdnem tökéletes, de ár értékben biztosan verhetetlen.
Nekem egy sima 4K van, még csak nem is a Max, de megette reggelire a beépített lejátszót. Meg a Kodi sem ment fel rá rendesen, vagy volt valami nyűgöm vele, már nem emlékszem pontosan.
Lényeg, a Firestick már előbb megvolt, visszatettem, és élveztem a képminőséget.
Próbáld ki, ha neked bejön, akkor használd azt. Én is azzal kezdtem, bár mondom, nekem még Android rendszer van rajta.
-
törölt tag
Én nem Shieldet vennék a helyedben. Ha már veszel, olcsóbb és jobb a Cube 3rd gen, vagy akár a 4k max
Pár hete, vagy hónapja tárgyaltuk át a Firestick topikban, innen olvasgass. -
rainman72
nagyúr
Én nem szoktam ajánlani de sokan úgy tartják a tv nem lejátszásra van kitalálva és ezért mediaplayer kell hozzá,bármennyi is legyen a tv ára.
Igazából már a torrent lejátszás érdekel mióta a streameken lehetetlen mennyiségű tartalom van ami nézhető,az új filmeket is ott nézem,nem sürgős,ha az lenne akkor inkább mozi.
Szerintem az androidra leltöltött Kodi-val el lehet lehet és filmeket nézni normális minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Macrodroid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest