- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
lazara007 #14993 üzenetére
Ezt itt
Házimozi topicban ajánlották.
Húzós ára van ennek a kicsi kütyünek, de még nem tudom kipróbálni, mert a 4K kábelek nem jöttek meg, Azért FullHD-val ma még teszek egy próbát.Azért a emag-ról, mert a Netdigi van olyan kedves, hogy a gyárilag , a dobozba csomagolt USB-C adapter zsinórért felárat kér.
Easyboxba ingyen kihozták. -
confuser
senior tag
válasz
lazara007 #14263 üzenetére
Köszi a választ, és neked is Bear!
Bennem a fent leírt "leesésen" kívül azért is merült fel hogy ez nem normális jelenség, mert rákeresve Google-ben senki nem panaszkodik rá, ellenben a sima menüben lépkedéskor való pittyegésre igen, ami meg sokkal diszkrétebb (és amúgy szoftveresen kikapcsolható, csak nem logikus helyen
)
Media player és hasonló témák engem is érdekelnek, egyelőre csak feltettem a Kodi-t, aztán meglátom hogy ki tudom-e váltani vele a CoreElec-es médialejátszómat.
-
Gino20
őstag
válasz
lazara007 #14054 üzenetére
Ugye nekem is csak úton a TV, de valami hasonló kérdés bennem is megfogalmazódott, vagyis leegyszerűsítve, ha van egy mindent is támogató eARC képes eszközöm, amire ráadásul akár telepítem mondjuk a KODI-t (amit a jelenlegi samu - tizen esetén nem tudom megtenni, így maradna a belső lejátszó), akkor vajon szükséges a külső médialejátszó? Házimozizok, így fontos számomra a passthrough meg alapvetően a kadenciahelyes lejátszás, de vajon ezek elérhetőek a google TV-re telepített KODI-n keresztül is?
Jelenlegi lánc HDMI-n keresztül: médialejátszó -> (HDMI 2.0 ARC képes) AVR és AVR -> TV, de a lejátszóm egy Beelink CoreELEC-el (KODI-val) használva, vagyis nem támogatott a DV. -
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged