- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
lazara007 #14993 üzenetére
Ezt itt
Házimozi topicban ajánlották.
Húzós ára van ennek a kicsi kütyünek, de még nem tudom kipróbálni, mert a 4K kábelek nem jöttek meg, Azért FullHD-val ma még teszek egy próbát.Azért a emag-ról, mert a Netdigi van olyan kedves, hogy a gyárilag , a dobozba csomagolt USB-C adapter zsinórért felárat kér.
Easyboxba ingyen kihozták. -
confuser
senior tag
válasz
lazara007 #14263 üzenetére
Köszi a választ, és neked is Bear!
Bennem a fent leírt "leesésen" kívül azért is merült fel hogy ez nem normális jelenség, mert rákeresve Google-ben senki nem panaszkodik rá, ellenben a sima menüben lépkedéskor való pittyegésre igen, ami meg sokkal diszkrétebb (és amúgy szoftveresen kikapcsolható, csak nem logikus helyen
)
Media player és hasonló témák engem is érdekelnek, egyelőre csak feltettem a Kodi-t, aztán meglátom hogy ki tudom-e váltani vele a CoreElec-es médialejátszómat.
-
Gino20
őstag
válasz
lazara007 #14054 üzenetére
Ugye nekem is csak úton a TV, de valami hasonló kérdés bennem is megfogalmazódott, vagyis leegyszerűsítve, ha van egy mindent is támogató eARC képes eszközöm, amire ráadásul akár telepítem mondjuk a KODI-t (amit a jelenlegi samu - tizen esetén nem tudom megtenni, így maradna a belső lejátszó), akkor vajon szükséges a külső médialejátszó? Házimozizok, így fontos számomra a passthrough meg alapvetően a kadenciahelyes lejátszás, de vajon ezek elérhetőek a google TV-re telepített KODI-n keresztül is?
Jelenlegi lánc HDMI-n keresztül: médialejátszó -> (HDMI 2.0 ARC képes) AVR és AVR -> TV, de a lejátszóm egy Beelink CoreELEC-el (KODI-val) használva, vagyis nem támogatott a DV. -
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged