Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
lazara007 #14993 üzenetére
Ezt itt
Házimozi topicban ajánlották.
Húzós ára van ennek a kicsi kütyünek, de még nem tudom kipróbálni, mert a 4K kábelek nem jöttek meg, Azért FullHD-val ma még teszek egy próbát.Azért a emag-ról, mert a Netdigi van olyan kedves, hogy a gyárilag , a dobozba csomagolt USB-C adapter zsinórért felárat kér.
Easyboxba ingyen kihozták. -
confuser
senior tag
válasz
lazara007 #14263 üzenetére
Köszi a választ, és neked is Bear!
Bennem a fent leírt "leesésen" kívül azért is merült fel hogy ez nem normális jelenség, mert rákeresve Google-ben senki nem panaszkodik rá, ellenben a sima menüben lépkedéskor való pittyegésre igen, ami meg sokkal diszkrétebb (és amúgy szoftveresen kikapcsolható, csak nem logikus helyen
)
Media player és hasonló témák engem is érdekelnek, egyelőre csak feltettem a Kodi-t, aztán meglátom hogy ki tudom-e váltani vele a CoreElec-es médialejátszómat.
-
Gino20
őstag
válasz
lazara007 #14054 üzenetére
Ugye nekem is csak úton a TV, de valami hasonló kérdés bennem is megfogalmazódott, vagyis leegyszerűsítve, ha van egy mindent is támogató eARC képes eszközöm, amire ráadásul akár telepítem mondjuk a KODI-t (amit a jelenlegi samu - tizen esetén nem tudom megtenni, így maradna a belső lejátszó), akkor vajon szükséges a külső médialejátszó? Házimozizok, így fontos számomra a passthrough meg alapvetően a kadenciahelyes lejátszás, de vajon ezek elérhetőek a google TV-re telepített KODI-n keresztül is?
Jelenlegi lánc HDMI-n keresztül: médialejátszó -> (HDMI 2.0 ARC képes) AVR és AVR -> TV, de a lejátszóm egy Beelink CoreELEC-el (KODI-val) használva, vagyis nem támogatott a DV. -
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest