Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
lazara007
üzenetére
Ezt itt
Házimozi topicban ajánlották.
Húzós ára van ennek a kicsi kütyünek, de még nem tudom kipróbálni, mert a 4K kábelek nem jöttek meg, Azért FullHD-val ma még teszek egy próbát.Azért a emag-ról, mert a Netdigi van olyan kedves, hogy a gyárilag , a dobozba csomagolt USB-C adapter zsinórért felárat kér.
Easyboxba ingyen kihozták. -
confuser
senior tag
válasz
lazara007
üzenetére
Köszi a választ, és neked is Bear!
Bennem a fent leírt "leesésen" kívül azért is merült fel hogy ez nem normális jelenség, mert rákeresve Google-ben senki nem panaszkodik rá, ellenben a sima menüben lépkedéskor való pittyegésre igen, ami meg sokkal diszkrétebb (és amúgy szoftveresen kikapcsolható, csak nem logikus helyen
)Media player és hasonló témák engem is érdekelnek, egyelőre csak feltettem a Kodi-t, aztán meglátom hogy ki tudom-e váltani vele a CoreElec-es médialejátszómat.
-
Gino20
őstag
válasz
lazara007
üzenetére
Ugye nekem is csak úton a TV, de valami hasonló kérdés bennem is megfogalmazódott, vagyis leegyszerűsítve, ha van egy mindent is támogató eARC képes eszközöm, amire ráadásul akár telepítem mondjuk a KODI-t (amit a jelenlegi samu - tizen esetén nem tudom megtenni, így maradna a belső lejátszó), akkor vajon szükséges a külső médialejátszó? Házimozizok, így fontos számomra a passthrough meg alapvetően a kadenciahelyes lejátszás, de vajon ezek elérhetőek a google TV-re telepített KODI-n keresztül is?
Jelenlegi lánc HDMI-n keresztül: médialejátszó -> (HDMI 2.0 ARC képes) AVR és AVR -> TV, de a lejátszóm egy Beelink CoreELEC-el (KODI-val) használva, vagyis nem támogatott a DV. -
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)

. Azért is írtam, hogy lehet mást is érdekel
Vhiktor