- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
-
nOvOp
senior tag
válasz
rainman72 #17369 üzenetére
Nem, de visszavittem. Megmutattam mi a hiba és simán visszavették. Az üzletben meg azt mondták, hogy nem én vagyok az első aki visszaviszi (többet vittek már vissza más-más hibával), így nem mertem bevállalni ezt a márkát. Helyette Hisense (55U7HQ) lett. Lehet rosszul döntöttem és addig kellett volna hazahoznom egyet, amíg nem jó
Nem tudom. Egy valamire rájöttem, egyik sem tökéletes ebben az árkategóriában
A mostaninak is frankó képe van, de ha egymás mellett lenne a 2 tv, akkor lehetne megmondani igazán
@mikrofon: persze hogy nem. De azt hiszem sokan vannak, akik nem szeretnek ennyi pénzért hibásat kapni.
-
nOvOp
senior tag
válasz
mikrofon #17364 üzenetére
Létező probléma, nekem is volt.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Zsoltpeter #16449 üzenetére
Esetleg próbáld meg netflixen az adott képbeállítást visszaállítani alapértelmezettre.
-
nOvOp
senior tag
válasz
randras_83 #16402 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma volt az 55c735-nél! Emagnál vettem múlt héten, rá két napra vettem észre, én is visszavittem. A hölgy meglátta a dobozt és azt kérdezte, kép vagy hang? Meg is hökkentem. Azt mondta, mostanában vittek vissza párat. Én nem mertem kihozni, egy ugyanilyet, így hisense 55u7hq lett helyette.
-
nOvOp
senior tag
válasz
randras_83 #16390 üzenetére
Ez milyen tv?
-
nOvOp
senior tag
válasz
Kiskutya #16051 üzenetére
Igen, a teszt lenne a legjobb, csak utána visszavinni, más meg megkapja ugyanazt
De tényleg lehet, hogy én észre sem veszek semmit az említett hibákból. PVR, TimeShift funkció elérhető ezeknél a tévéknél?@mrmft: tisztában vagyok ezzel, max maradok az általam biztosabbnak tartott márkánál és egy gyengébb képességű tévét veszek, de nyilván arra sincs semmi garancia, hogy minden oké lesz.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Már nagyon nem tudom melyik tv-t vegyem, mindegyiknél találok vmi problémát ebben az árkategóriában (210e). Mennyire gáz most 55c735-öt venni? Olvasgatom a fórumokat és sokan panaszkodnak a rendszerre, meg ahogy látom a HDR-re. Ez azt jelentené, hogy a netflixes HDR tartalmak nem megfelelően jelennek meg a sötét részeknél? Maga a TV képe tetszik (bár itt is olvasni hibás darabokról). PVR, TimeShift funkciót tud a tv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest