- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
-
nOvOp
senior tag
válasz
rainman72 #17369 üzenetére
Nem, de visszavittem. Megmutattam mi a hiba és simán visszavették. Az üzletben meg azt mondták, hogy nem én vagyok az első aki visszaviszi (többet vittek már vissza más-más hibával), így nem mertem bevállalni ezt a márkát. Helyette Hisense (55U7HQ) lett. Lehet rosszul döntöttem és addig kellett volna hazahoznom egyet, amíg nem jó
Nem tudom. Egy valamire rájöttem, egyik sem tökéletes ebben az árkategóriában
A mostaninak is frankó képe van, de ha egymás mellett lenne a 2 tv, akkor lehetne megmondani igazán
@mikrofon: persze hogy nem. De azt hiszem sokan vannak, akik nem szeretnek ennyi pénzért hibásat kapni.
-
nOvOp
senior tag
válasz
mikrofon #17364 üzenetére
Létező probléma, nekem is volt.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Zsoltpeter #16449 üzenetére
Esetleg próbáld meg netflixen az adott képbeállítást visszaállítani alapértelmezettre.
-
nOvOp
senior tag
válasz
randras_83 #16402 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma volt az 55c735-nél! Emagnál vettem múlt héten, rá két napra vettem észre, én is visszavittem. A hölgy meglátta a dobozt és azt kérdezte, kép vagy hang? Meg is hökkentem. Azt mondta, mostanában vittek vissza párat. Én nem mertem kihozni, egy ugyanilyet, így hisense 55u7hq lett helyette.
-
nOvOp
senior tag
válasz
randras_83 #16390 üzenetére
Ez milyen tv?
-
nOvOp
senior tag
válasz
Kiskutya #16051 üzenetére
Igen, a teszt lenne a legjobb, csak utána visszavinni, más meg megkapja ugyanazt
De tényleg lehet, hogy én észre sem veszek semmit az említett hibákból. PVR, TimeShift funkció elérhető ezeknél a tévéknél?@mrmft: tisztában vagyok ezzel, max maradok az általam biztosabbnak tartott márkánál és egy gyengébb képességű tévét veszek, de nyilván arra sincs semmi garancia, hogy minden oké lesz.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Már nagyon nem tudom melyik tv-t vegyem, mindegyiknél találok vmi problémát ebben az árkategóriában (210e). Mennyire gáz most 55c735-öt venni? Olvasgatom a fórumokat és sokan panaszkodnak a rendszerre, meg ahogy látom a HDR-re. Ez azt jelentené, hogy a netflixes HDR tartalmak nem megfelelően jelennek meg a sötét részeknél? Maga a TV képe tetszik (bár itt is olvasni hibás darabokról). PVR, TimeShift funkciót tud a tv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bose quietcomfort ultra
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest