Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
MaiTai21
üzenetére
En 523 OTA-rol jottem, arra siman felment. Elemeletben a regebbiekre is fel kellene mennie. Meg annyi ujdonsag, hogy ismet van gyorsmenu, es a medialajatszo appon is varialtak. Valamint lett kekfeny szures menu, erre eddig nem emlekeztem. Eddig ez a legjobb FW ami rajtuk volt.
-
kricsar
csendes tag
válasz
MaiTai21
üzenetére
Nekem nem oldotta meg. Csak több hibát hozott (eltűntek egyes menük), meg a beállításaim.
Tegnap néztem HBO max-et, ugyanúgy ugrált a fényerő.
Ilyen fos tv-m még nem volt. Most a gyorsmenü (ami alulról jönne fel) nem megy.
Egy bug-os szar.
Én csak nézni szeretném, de ezt a rendszert folyamatosan hekkelni kell.
Pedig a képe jó lenne.
A legutóbbi frissítés után minden képbeállítást visszatett alaphelyzetbe.
Tényleg katasztrófa. Odaadom a fiamnak, én meg veszek valami koreait. -
joci2000
senior tag
válasz
MaiTai21
üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Mivel software-es a hiba, simán javítható lenne. De kérdés, hogy milyen áron... A fw-erek pusholása már jó ideje nem megy úgy, mint elvárható lenne.Nekem 43c725 van, V8-R51MT02-LF1V272-el érkezett gyárból. Egy ota-t kapott a 277-est. Azon működött mindkettő. Viszont ezekben a fw-ekeben a gyári appok valami módosított titkosítást kaptak, ami azért jelenthet valamit, pl hogy titkolnak valamit. Az újabbakban már tiszta volt a firmware ilyen szempontból. De a debug szintű logcat-ből simán látni, hogy rendszeresen töltene fel adatokat a tv-ről saját szervereikre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez egy nagyon jó kérdés. Mivel software-es a hiba, simán javítható lenne. De kérdés, hogy milyen áron... A fw-erek pusholása már jó ideje nem megy úgy, mint elvárható lenne.
Vhiktor