- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
ebegab92 #12398 üzenetére
Nem igazán kívánok valami iszonyatos összeget rákölteni egy P2-es laptopra
Arra, hogy netezzen rajta az ember, meg hurcolássza, és egy word doksit, vagy egy powerpoint animot megcsináljon rajta útközben arra tökéletes. Egér is csak azért kell, mert a Touchpad idegesít sokszor. Memóriát akarok még szerezni hozzá, mert a 64mb ami benne van igen kevéske, meg kellene valamilyen (természetesen nagyon olcsó) pcmcia csatolású ethernet card és/vagy wifi card, mert nincs benne alaplapi hálókártya és emiatt jelenleg csak a mobilnet megy rajta. Így is mire ezeket beszerzem, többet költök rá mint amennyit az egész gép ér..
Amúgy az akksija meglepően jó. Olyan 30-35 percig tudtam rajta passziánszozni a multkor a vonaton. -
Polemius
senior tag
válasz
ebegab92 #12318 üzenetére
"kérdem a gyorsabb utat"
Adatmentéskor nincs olyan, hogy gyorsabb út.
Ha csak a partíciós tábla sérült, akkor még esélyes helyreállítani egy lemez logikai szerkezetét. De te formázni kezdted, szóval sérült más adatterület is. GetDataBack, ahogy javasolták, vagy más recovery program, utána meg formázd. Vagy akkor elkezdhetsz bűvészkedni vele.
Persze ha nincs rajta fontos adat, akkor nem szükséges mentéssel kezdeni. -
rt06
veterán
válasz
ebegab92 #12322 üzenetére
meg szerencse
ne konvertalj
meg ugy altalaban semmi olyat ne csinalj, ami ir a lemezre, mert azzal kvazi garantalhato a (tovabbi) adatvesztesgetdataback-kel, vagy mas hasonlo programmal mensd le az adatokat egy masik lemezre, aztan ezt formazd ujra, mert visszaallitani nem igazan fogod tudni
esetleg erre vess egy pillantast
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
ebegab92 #12017 üzenetére
Ráadásul ez a lego már nem ugyanaz, mint régen. A régiben sokkal kevesebb fajta, de sokkal több alkatrészt volt. Manapság pont fordítva, és ez szerintem a kreativitás rovására megy, mert a spec. alkatrészekkel sokkal behatároltabb az ember, a mennyiség meg önmagáért beszél.
Kivétel a Kreator kit-esek, mert az abban lévők pont erről szólnak, de ott meg horror árak vannak
-
martonx
veterán
válasz
ebegab92 #11719 üzenetére
Én kipróbáltam, Virtualbox-al szépen muzsikált. Más kérdés, hogy másfél órányi próbálkozás, oktató videó nézés után sem tudtam minden szokott funkciót használni az új start menüben.
Ráadásul mivel nemhogy semmi pluszt nem adott win7-hez képest, de talán még nehézkesebben is használható annál, én kikukáztam, és tuti, hogy a win8 ki fog maradni az életemből. Legalábbis desktop PC vonalon. Tableten akár még jó is lehet. -
madstunt
addikt
válasz
ebegab92 #9706 üzenetére
Hulyeseget fogok mondani de ha olyantol veszed aki feloldotta, es tudja is hogy stabil (tehat aki ert hozza) az olyam arat is fog erte kerni es igencsak meglepodnek ha masodkezbol mar nem olyan aron kapnad meg amennyiert ugyanolyan eros procit vehetnel es nem kene szivnod a fogad ha esetleg kesobb shit hits the fan hogy egy szep kifejezessel eljek
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ebegab92 #8758 üzenetére
Én liberális vagyok ilyen téren. Ha senki, semmi nem szenvedne kárt ezen, felőlem egymást is ehetnénk. De ez nincs így.
Viszont mire az így előállított étel elérhető árúvá válik, régen rossz lesz nekünk. Gondolj csak bele, ez milyen fejlett orvoslást fog lehetővé tenni? A viszonylagos globális jólét, a gazdasági fellendülés és verseny hova vezet? Toljuk ki az átlagos várható életkort, túlnépesedés, éljük fel ezt a planétát. Nem sírom vissza a középkort, de egy újabb globális pestis nem ártana akkorát, mint mondják. Malthus-elmélet meg arról szól, hogy a háborúk szükségszerűek, mint a népességszabályozás eszköze. Mégis mindenki be van sz@rva a 3. világégéstől, a Közel-Keleten lábujjhegyen közlekednek, az olajra mindenkinek fáj a foga, de nagyon nincs ürügy érte menni. De vannak még ilyen puskaporos hordók. -
pmheros
őstag
válasz
ebegab92 #8604 üzenetére
csak tippem van, valószínűleg a lekérést egy nem megfelelően frissített adatbázisból kéri le a szoftver, és te ennek a hibás találatát látod. Bár más tészta, de például a Cpu support is csak 1.3 -ig listáz .
-
pmheros
őstag
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ebegab92 #7522 üzenetére
A Takaréktár utca krt felőli végében a MiniPack csomagolástechnikai szaküzletet tudom ajánlani. Nagyon korrektek és az árak mérsékeltek. Ilyesmivel csak oda járok.
Hogy mennyiért? Azt ők megmondják. Nem tudom, van-e honlapjuk.LordVader80: Ezt a hozzáállást a Vízmű is előadta a problémámmal kapcsolatban.
-
pmheros
őstag
válasz
ebegab92 #6961 üzenetére
nem véletlen jutott ez az eszébe. Tény hogy ezek a gépek a mai kor igényeinek már nem nagyon felelnek meg. Pláne a sis -es vga .
Komplett gépként volna egy kis esélyed eladni, hasonló árazás mellett, olyanoknak akik tényleg nagyon szerény anyagi körülményekkel voltak/vannak megáldva. De akkor legyen egyben, és működjön, ne hiányozzon belőle semmi a működéshez.
Mert így hiányosan tényleg csak az veszi akinek pl meghalt a hasonló lapja és nincs a fejlesztésre megfelelő keret. De még az is elgondolkozik rajta, hogy ha már lapot cserél, akkor kicsivel drágábban nem-e 2 magos procival kéne újítani. Itt van pl a szomszéd srác, a napokban halt be neki a (478-as)lapján az agp foglalat, vele ment a 6600 -as vga is. Elmondható hogy nincsenek jó anyagi lehetőségekkel megáldva (anyuka egyedül keres), de mégis inkább meglépnek egy újabbat 2-3 év garival. Persze a legolcsóbból.
-
SirRasor
addikt
válasz
ebegab92 #6945 üzenetére
Az nem gond, mert ez csak egy magos, de most valami mást is ki szeretnék próbálni a winen kívül, azért is nézegetem a lightweightes Linux disztrókat. Sose lehet tudni, még a végén meg is szeretem
TV tuner már úgysincs a gépben, úgyhogy kompatibilitási gondok se érintenek már.
-
-
válasz
ebegab92 #6544 üzenetére
nem rossz ötlet ... bár nálunk úgy müködik, hogy egyik este a tv képe nem túl színhelyes zöld meg rózsaszín minden o.O. Asszonnyal megnéztük milyen LCD tévére lehetne cserélni az öregecske crt tv-t. Mánapra megjavult
és azóta is jó ez volt kb fél éve ...
szóval csak meg kell említeni a kidoblak vagy megjavulsz dolgot és rendbe fog jönni
-
pmheros
őstag
válasz
ebegab92 #6277 üzenetére
igen ezen én is gondolkoztam már, hogy milyen jó nekem.
Nincs semmim csak a számítógépem. De ha ezt nem veszem meg, ennek az árával sem leszek előrébb, legalább is ha az értékét a jövőmre fordítom, akkor is még messze vagyok attól hogy egy normális életet egyáltalán elkezdhessek építeni. (Láz fórumtárs legalább annyival előrébb van nálam, hogy ő megkezdte a csillagromboló flottájának felépítését, ezzel elindult a világuralmi törekvéseinek útján. )(#6278) LÁZ persze, igen, olvastam. Csak a "MAN OF HOPELESS" -re akartam valami stílszerűt. De úgy tűnik nem ment át
-
Rawulf
őstag
válasz
ebegab92 #5767 üzenetére
"Elöregedett Makó környékén a termőtalaj, és nincs kiépített öntözőrendszerünk sem, így a termés ki van szolgáltatva az aszálynak, amik az utóbbi években egyre gyakoribbak"
„A makói fokhagyma tehát ugyanúgy egy virtuális kép már csak, mint a makói hagyma”http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/03/29/kina_fokhagymaban_is_verhetetlen/
Először tessék utánanézni, aztán szidni a Tesco-t.
-
pmheros
őstag
válasz
ebegab92 #3383 üzenetére
meg fogsz lepődni, de az a baja hogy rossz
a másik lehetőség hogy semmi baja csak nem működik, illetve van egy harmadik is, miszerint teljesen hibátlan és ennek így kell működnie.
Remélem kellően körbejártuk a témát
mennyire régi és milyen típusú pci eszközöket próbáltál bele ?
-
-
Rick4
félisten
válasz
ebegab92 #2101 üzenetére
Sajna errefelé ez van, de ezt felül is meg lehet tenni következmények nélkül... Azt is meglepném egy zsákban tiszába dobással, aki kitalálta, hogy a belvárosi híd újszegedi oldalára tegyenek egymás tövébe kb. 10 lámpát. Most a hídról lejőve a keresztüljutás 2 perc, olyan még nem volt, hogy végig zöld lett volna, eddig meg volt 10 másodperc... De legalább sikerült elkölteni 30-40 millát erre...
-
válasz
ebegab92 #2101 üzenetére
hát nem tudom hogy a 2012-t hol olvastad most kb 2020 a leghamarabbi, de igazából tervben sincs ... leghamarabb 2 év múlva lehetne (2014), de ahhoz 60%-os államháztartási hiány és 3%-os infláció kellene és ezt tartani a belépés előtt két évig ergo reális lehet a 2020, de csak ha nagyon fájni fog ...
Ja és az éves hiánynak is 3% alatt kell lennie az a kb 25000 milliárdos gdp-nknél kevesebb mint 750 milliárd / év...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest