- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FoxiestFox #58043 üzenetére
Hiba az ön gépénél van
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #57893 üzenetére
Eleve bajos, hogy a hozzá nem értő tulaj kérését veszed fel "munkalapra", mikor se ő, se te nem tudjátok még, mi a bibi. Az nem úgy megy, hogy ránézel, mi a gebasz, mondasz rá egy árat, és ha megfelel, megcsinálod?
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #57891 üzenetére
Jellemzően ha valaki keres egy egyszerű művelet elvégzésre mást személyt, az nem csak annak módjával nincs tisztában, hanem egyéb más infónak is híján lehet.
Szándékosan forgatom ki: Tehát mielőtt neki állnánk lefűrészelni a lábát, meg kell kérdezni tőle melyik fáj.
Mindig az csinálja aki kérdezi
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #57871 üzenetére
Patch kell.
-
válasz
FoxiestFox #57855 üzenetére
Kár.
Szerintem kéne ahhoz értened.
-
válasz
FoxiestFox #57852 üzenetére
De 4 hónapja nem nézett fel a fórumra.
Ha már kess, linuxhoz, szerverekhez mennyire értesz?
-
válasz
FoxiestFox #57836 üzenetére
Fent van. Már takarítottam.
-
HaZse
őstag
válasz
FoxiestFox #57836 üzenetére
Én ilyet nem használok és mégse növekszik a tárhelyem. (Mondjuk nem is telepítek mindent fel).
Kisebb alkalmazásokból meg a portable változatokat favorizálom.
Mellette meg időközönként használom a lemezkezelőt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57787 üzenetére
Az 5 GHz-es tartományban is sokan vannak?
-
válasz
FoxiestFox #57813 üzenetére
Akkor volt még autóm de ez az állapot megszűnt pénteken.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #57801 üzenetére
Jo szerencset, elvtars!
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #57793 üzenetére
Ehhez képest nálam már 4 db router van feltéve, mind működik nonstop.
Fűteni se kell, annyira melegnek érezzük a sugárzást.
-
r0by
addikt
válasz
Asus-okon szokott lenni például wifi on/off dedikált gomb is. Vagy lehet programozni is akár másik gombot. Talán az EZ/Setup-ot.
Ha kell bekapcsolod pár percre, aztán meg ki.
Nálam egyébként ütemezett feladattal időzítve van, általában reggel ébredésre és lefekvés körülre van beállítva, hogy ágyban még lehessen technikázni -
válasz
FoxiestFox #57789 üzenetére
Akkor úgy hagynám a helyedben.
Én ps3-on játszok néha online, én is inkább kábellel csatlakozok rá. -
válasz
És ha kábellel csatlakozol rá a routerre, javulna a ping?
-
válasz
FoxiestFox #57784 üzenetére
Amúgy mi az, ami miatt ki akarod iktatni a routert? Vagy a wifit?
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #57768 üzenetére
Csak azért be kell kapcsolnod a laptopot, hogy netezhess a telefonodon? Ugye érzed az abszurditást?
Ráadásul manapság az embernek előbb utóbb lesz tabletje, meg másik telefonja, meg a párodnak, gyerekeknek, akárkinek. Szóval szvsz mára kb. alap egy normális wifi router egy családba. -
válasz
FoxiestFox #57768 üzenetére
Szerintem jó ha van router. Egyébként simán csak le is tilthatod benne a wifit a felületén, illetve ha olyan, le is csavarozhatod pluszban az antennáját. Vagy beállítod a menüjében, hogy a lehető legkisebb teljesítménnyel sugározzon (az enyémet 3 fokozatban lehet állítani), már az első falon se fog átmenni a jel, de a szobában nem lesz vele gond. Ez is egy megoldás.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #57746 üzenetére
Hát, azon a vason, amin néhány alsós WP teló szalad, inkább nem akarnék Lolcsit.
Ha nem olyan hardver van alatta, ami digitális konyhamérlegekbe (se) való, akkor teljesen jó.
A Samsungnak meg ideje volna összeszednie magát, amit mostanában produkált az elég gáz volt.
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #57696 üzenetére
régebben főzött, de most, hogy a negyedik gyereket várjuk, miközben a legnagyobb 7 éves, hát nem unatkozik ő sem.
-
Agyasima
őstag
válasz
FoxiestFox #57693 üzenetére
Jelöljön be téged Szecsődi Kari!
Nem használok, ezt a linket dobta ki a google.
-
válasz
FoxiestFox #57492 üzenetére
Hát mi a ladát is állandóan szereltük. Voltam vagy 12 éves, mikor már be lehetett fogni fék-légtelenítésbe. Állandóan pumpálnom kellett a féket.
-
válasz
FoxiestFox #57464 üzenetére
Ha rosszindulatú akarok lenni, akkor villantani se. Mert egy 620k-s biciklit nekem ne mondjon senki, hogy a használati értéke miatt vesz. Ez azért kell, mert 620k-s, villantós. Ami autót ennyiért lehet kapni, az csak használati tárgy - bár igaz, hogy a használati értéke bőven meghaladja egy bicikliért. Azonban villantásra alkalmatlan.
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #57405 üzenetére
Hát ez az, nem biztos hogy látom.
-
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #57405 üzenetére
Oda beutaló kell, nem ?
MOD:
A pajtás utcan talaltam a multkor egy autó kölcsönzot -
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #57281 üzenetére
milyne bünti ?
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57202 üzenetére
Rájuk legalább nem lehet azt mondani, hogy a járgányuk farokhosszabbító
Legfeljebb seprűpótló
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #57160 üzenetére
kell!
-
válasz
FoxiestFox #57160 üzenetére
Azt híjják úgy, hogy okostelefon
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57071 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve az adott címre, akkor semmi nem kell.
Különben az ISP ad egy sajtpapírt amit alá kell íratni a főbérlővel (beleegyezési nyilatkozat). -
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #57017 üzenetére
+1.
Pont úgy adódott, hogy múlt péntek (auchan) után ismét emberek közé kellett mennem (árkád), hát, mit nem mondjak, menekültem.
A kajáldarészben ültünk, egy család volt, (pontosabban 3 ember, abból meg kettő felnőtt) akik erős devianciát mutattak, a kislány rohangált a székek között visongatva, apja a kfc sorban állva a fejét forgatta, anya meg pont a közepén az oszlop mellől fennhangon magyarázott a gyereknek is, meg az apának is. Aztán csak elkapta a gyereket, ahogy igazi taplóhoz illik, jól megszidta fennhangon, meg még 3-at is a fejére vágott. Innentől természetesen felváltotta a sikongatást a sírás...MM-ban német hülyegyerek rohangál a dvd-s polcok között, onnan is fordultunk ki.... Elég is volt a hétre...
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #57008 üzenetére
kromót neki
-
tisn
addikt
válasz
ezt most nem ertem, latszik az elotte levo keresztezodes, tabla nincs, nyugodtan megallhat...
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #57010 üzenetére
Most mé? Kint van a megállni tilos, vagy nincs kint? Akkó meg?
Az ilyen sosem fogja felfogni mi a probléma. -
Rick4
félisten
válasz
Önbíráskodásban nem gondolkodtál?
-
válasz
FoxiestFox #56949 üzenetére
nekem bejött az SGU bár az SG1 az SGA és a BSG is
annó még a Babylon5 is ... de manapság semmi jó scifi sorozat nincs .. a Dr Whot nézzük de az meg évente csak 13 rész
-
hodigy
tag
válasz
FoxiestFox #56965 üzenetére
Ebben a korábban linkelt játék videóban mintha gépfegyver hang lenne, az az űrben szerintem nem nagyon jön össze.
De amúgy jó játéknak néz ki, én most az Elite Dangerous miatt gondolkodom, hogy venni kellene asztali gépet, ami mondjuk tanulni-dolgozni is jó lesz. -
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56971 üzenetére
Az Eurekából láttam az első pár epizódot, de nem tudtam eldönteni, hogy ezt most komolyan gondolták-e. Tisztára olyan volt, mint egy gyereksorozat a Disney csatornán.
A Sanctuary kiváló volt. De én bármit elnézegetek amiben Amanda játszik(#56976) lugosi
Nem móunika sóó ez
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56953 üzenetére
Így lett volna reális - egy sci-fiben.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #56951 üzenetére
Egy bajom volt az atlantissal. Hogy véget kellett vetni neki és két rész alatt lezavarták a végét, holott az évadok végén simán volt olyan részsztori, amit 3 epizódban zavartak le.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56948 üzenetére
Ez csak egyetlen epizódban volt (The Daedalus Variations), az is csak egy párhuzamos univerzumban. Bár én elnézegettem volna pár részt azokkal a szívós zombikkal
(#56949) dying_star
Kicsit nagyon átmentek SG Beverly Hills 90210-be
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56945 üzenetére
SGU-t nagyon BSG stílusra akarták gyúrni, de szerintem nagyon nem jött be. Se SG, se BSG fíling nincs benne. Persze attól még csinálhatták volna tovább, pont a legjobb résznél álltak le vele.
+1 a darkos SG1 rebootra
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #56945 üzenetére
Sajnos ez nagyon a nézôszámra hajt ma már. Elég nagyok az elvárások ezen a téren. A konfliktuskezelés mindenesetre nekem is tetszik.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #56938 üzenetére
SG-1 nekem a 7. évadtól jött be nagyon, viszont SGA végig. Most láttam neki az SGU-nak, kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #56938 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56927 üzenetére
A SyFy az kb a Battlestar Galacticával volt a csúcson, azóta nagyon lefelé csúszik.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #56925 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #56923 üzenetére
Ja a könyv tetszett abból is. Előbb néztem a nemrég linkelt könyvsorozatból készülő sorozat trailerét, hát nem tudom mennyire adja az vissza majd a hangulatot, picit színpadiasnak tűnt.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #56920 üzenetére
Na a marsi az erősen ajánlott. Az írója programozó és a tudományos része nagyon erős lábakon áll, mondhatni, hogy a fikció leginkább a történés időpontját érinti.
A regény első pár sora
"Erre rábasztam.
Ez a jól megfontolt véleményem.
Rábasztam.
Ennek kellett volna lennie életem legnagyszerűbb két hónapjának,
de már a hatodik napon rémálommá vált.
Fogalmam sincs, ki fogja ezt elolvasni egyáltalán. Gondolom, valaki
majdcsak megtalálja egyszer. Mondjuk úgy száz év múlva.
Csak a rend kedvéért… Nem haltam meg a 6. solon. A csapat többi
tagja nyilvánvalóan azt hitte, és nem is hibáztathatom őket ezért. Talán
tartanak majd értem egy nemzeti gyásznapot, a Wikipédia-szócikkemben
pedig az fog állni, hogy „Mark Watney az egyetlen ember, aki
a Marson halt meg”.
És alighanem igaz is lesz. Mert tuti, hogy itt halok meg, csak nem a
6. solon, mint ahogy mindenki hiszi.
Lássuk csak… hol kezdjem?" -
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #56915 üzenetére
Wow, jól néz ki. Az űrhajó is pöpec, van benne esemény alapú hangszimulátor is. Vajon plusz kifejleszteni való, vagy alapból jár a hajókhoz, hogy halljuk mi történik az űrben?
-
válasz
FoxiestFox #56915 üzenetére
Rakj félre havi 1000 Ft-ot, mire megjelenik, meglesz a géped
-
válasz
FoxiestFox #56869 üzenetére
Nem zenet hallgatni kell , arra van hifi . jatekra kell . konkretan CS -re . ott oriasi elony ha rendesen hallod merrol jon az enemy .
Nyilvan zenere egy akg vagy sennheiser sztereo fules jobb . -
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56869 üzenetére
Kit érdekel? Gémer!!!444négynégynégy
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #56858 üzenetére
Idővel majd idomul
-
válasz
FoxiestFox #56858 üzenetére
nem nezegetni kell hanem hallgatni
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #56812 üzenetére
Nem, még gépről, csak az egyik kezemmel történt egy kis bibi, egy kormányösszekötő gömbfejet tekertem le a másikról, jól be volt rohadva, lecsúszott a kulcs, belevertem a kezem a betonba... Épp egy hete történt, este 18:30-ra mentem be, és 4 órát ültem a traumatológián, saccra úgy nézett ki, eltörtem egy kézfejcsontom, be volt dagadva, de nem, csak megütöttem, pihentetni meg jegelni kell. Már egész jó, nem fáj ha gépelek.
A hiba ott van, hogy ballal nyomom az "a" betűt, utána (normál esetben utána, most előtte a hibátlan jobbal az i-t) Csak ennyi.
-
Attix82
addikt
válasz
FoxiestFox #56748 üzenetére
Igen: [link]
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #56741 üzenetére
Ez elég statikus tartalom. Hogy bírja a dinamikusat?
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #56741 üzenetére
Hagyjad már
ez nagyon durva
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #56730 üzenetére
C6657AE néven fut, utángyártott 2800 körül van, a gyári meg 9 rugó. Gondolom a kettő között lesz a jó.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
FoxiestFox #56666 üzenetére
-
LÁZ
addikt
válasz
FoxiestFox #56663 üzenetére
a koncepció díjazandó, ha meglesz a support, talán lesz is belőle vmi produktum a köznépnek
@Karesz: vmi gtx 770 nem akad, vagy 970 jóárasitva?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56660 üzenetére
Akkor kulloghat utánad és cseverészik a vonal másik végén ülő rendőrrel az aktuális hollétedről.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56623 üzenetére
Ez kicsit olyan, mintha megbüntetnek pár ezer forintra pl jegy hiányában buszon. Ha nem fizeted ki, hogy hajtják be? Feljelentenek?
Ha helyszínen elismered a tényállást, aláíratnak Veled egy jegyzőkönyvet és kapod a sárga csekket. Ezt már akár a fizetésedből is letiltják, hiszen elismerted.
Ha nem ismered el, az ellenőr rendőrt hív, az majd feljelent.
Ki van ez találva. -
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #56644 üzenetére
ez ugye megint az, hogy mit írnak alá ...
aki volt vért adni az tudja, hogy van felül 3 db kocka amit be kell pipálni
- egészségesnek érzed -e magad
- felhasználható -e a véred gyógyítási célra
- hozzájárulsz -e, hogy az adataidat felhasználja 3. fél (Máltai Szeretet Szolgálat + ilyesmi "cégek") blablabla -
válasz
FoxiestFox #56644 üzenetére
Ez pl jogilag lehet engedményezés. Sőt nagy valószínűséggel az.
-
válasz
FoxiestFox #56639 üzenetére
Fájnak már tőle a szemeim
Maláj: szerződést nem kötött vele. És? Pl engedményezés, és kalácska. Máris másnak tartozol. És valóban engedményezni szokták. Bűncselekményt, mi?
Konkrétan? Engedményezés bűntette? Nemár, na.
Nem kell arra a pár nyert perre rápörgetni az embereket, sokan beleszaladnak hogy akkor ők nem fizetik, és aztán rosszul járnak a végén.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #56623 üzenetére
Itt most a klasszikus beállítok és kopogtatok behajtásról van szó. Nyilván a behajtócégeknek is megvannak a maguk jogászai, akik megveszik a követelést a banktól és onnantól mehet a dolog a jogi úton. De elôször én is ezzel próbálkoznék, mert a "zaklatásoknak" köszönhetôen az ügyfelek nagyrésze fizet.
A jegy nélküli bünti pedig nem adók módjára behajtható köztartozás?
Ez csak tipp.
Egyébként már látom mi lesz ezeknek is a sorsa. Mint a közüzemi számláknak...behajtásra kerül a NAV által...
-
válasz
FoxiestFox #56549 üzenetére
nekem 431s van ez meg keverék a 440-430 között ... egyedül a touchpaddal van gondom a többivel nincs (bill is jobb lett a x30-ashoz képest ... eddig még egy gomb sem adta meg magát
...)
ahogy néztem a x50 széria újra jó lehet ... bár én nagyon kacsingatok egy macbook pro retinára (13.3 esetleg 15) mert unom már a fos tn paneles kijelzőket amit a lenovo pakolászik a thinkpadekbe (tudom van amiben ips is van de ritka
)
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox #56543 üzenetére
Jól gondoltam. Igazából mindenki sírva futna a billentyűzetétől is aki használt már komolyabb dolgot. Szóval szerinted tényleg ki lehetne dobni az egész gépet.
Nekem így első notebooknak tökéletes, a következő viszont lehet már komolyabb lesz. Kíváncsi lennék pöcökegérre is meg normális touchpadod szeretnék. Pl nekem az ilyen egybe az egész nem jön be, legyenek csak külön a gombok (most 99%-ban csak touchpadot használok, egér kb játékra van).
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox #56535 üzenetére
És mi a harmadik?
Azért is raktam off-ba a kijelzőt mert még az a legkevesebb elvagyok vele csak néha csúnya a pixeleket látni.
-
Agyasima
őstag
válasz
FoxiestFox #56514 üzenetére
Még az is lehet, így jobban belegondolva, sőt. Felirat nem volt rajta.
Macilaci: Akkó' minnyá' lepattintom, megskubizom!
-
LordVader80
őstag
válasz
FoxiestFox #56433 üzenetére
Talán ártottam neked?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56435 üzenetére
Én egy 7 soros - 11 oszlopos szmájlihalmazt szúrtam volna be Neked válaszolva.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56433 üzenetére
Ehh, szétcsúszik a szmájlitenger.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56421 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #56326 üzenetére
Aki pl úgy regel a FB-ra, hogy zsuzzsikkahh vaggyokkh, az hipszter lenne?
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #56304 üzenetére
Splitter alatt mit értesz? Konténerből csak hangsáv kirántása, vagy megvágása rövidebbre?
Mindkettőre ffmpeg-et szoktam használni, mert úgy nem kell még egy soron újratömöríteni.Vágás (pl. intro és outro hogy csak a zene maradjon):
ffmpeg -ss 0:01:13.80 -i "Bin-Jip - Heavy (Official video).m4a" -vn -c copy -t 0:5:05 binjip.m4aHangsáv kiszedése mp4 videóból m4a-ba:
ffmpeg -i input.mp4 -vn -c:a copy output.m4a#56307: vagy úgy. Esetleg cue fájlt lehetne hozzá csinálni és akkor nem kell darabolgatni.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #56294 üzenetére
Én ezt használom: [link]
Igaz ha nagy playlist-eket kell letölteni akkor licenszt kell hozzá venni. Én végül is megvettem mert tényleg jól működik és amúgy több időt elcseszik az ember vele mire leszedegeti alternatív módon mint amennyibe kerülAliexpress téma: igaz ez csak egyetlen vásárlás szóval nem érdemes egyértelmű következtetéseket levonni belőle, de tesómnak rendeltem még tavaly Huawei Y300-hoz új akkut. Két hónap után sem futott be. Szerencsére korrekt volt az eladó és visszafizette a teljes árat.
Ugyanakkor pl. Aliexpress-ről rendeltem már Arduino-hoz WiFi modult, vagy pl. Cubieboard-ot is (3-mat ráadásul). Azok gond nélkül megjöttek.
-
quailstorm
félisten
válasz
nero wave editor és audacity freeware
-
Syl
nagyúr
válasz
Letöltéshez szerinte ez a legjobb: [link] Tud csak audiót is menteni.
A további szabdalós műtéthez azonban nem értek. -
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #56223 üzenetére
Jó is az, ráadásul mostanra a fiam is akkora, hogy ő is tudna jönni.
Flatout2-t lanba nyomni a legkirályabb dolog. -
conexke
tag
válasz
FoxiestFox #56215 üzenetére
neten talalt kep sajna csak igy tudtam legertelmesebb képet talalni Q_Q
ne haragudj ezert majd meg lakolok xD
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56202 üzenetére
Meg egyébként is, szaracsempe
(#56193) Rick4
3.5 napig próbálták visszaflashelni a megfelelő ramot
Ramot flashelni? Ilyet se hallottam még -
válasz
FoxiestFox #56176 üzenetére
Mondjuk annak idején mindig gond volt azzal, hogy megjelent az új win, és a régebbi gépek gyártói nem csinálták meg hozzá a drivert az új oprendszerhez. Én ekkor döntöttem el két dolgot: előtelepített rendszer nélkül nem veszek gépet, illetve csak olyan rendszer/gép párost veszek meg, amit a gyártó egymáshoz tervezett.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
FoxiestFox #56176 üzenetére
És azt nem tudod véletlenül, hogy az előzőeknél már megjelenéskor volt-e "diákverzió" vagy csak később jelent meg?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #56148 üzenetére
Hova lett volna?
Tesztelős monitornak lett, ha valakinek megtetszene, vihetné, de annyira nem akarom én se mozgatni, amúgy tényleg király a képe, asszem 3 hét után hoztam be a kocsiból, dec 30 körül már mindenképp be kellett kapcsolnom..
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #56146 üzenetére
Brr.. Erre vágysz?
Visszaviszem a monitort, vidd fel napi 3-4x, mindjárt revideálod a napi szabadidő hasznos eltöltéséről alkotott véleményedet.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #56143 üzenetére
Volt valami ilyen probléma, küldjed privátban, úgyis az a hivatalos protokoll.
-
Vikitorony
tag
válasz
FoxiestFox #56102 üzenetére
Alaplapi USB "csatlakozóról" (kivezetésről) hallottunk-e már? Esetleg láttunk-e már élőben az alaplapon?
És már meg is van válaszolva a "hiányzó" 4 db USB kérdése. -
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #56080 üzenetére
Nem én az tuti
tisn: 2010-es. Egy ideig nem is volt probléma és a meglévô táblába rögzíteni is enged, szóval új sorokat tudok rögzíteni, csak oszlopokat nem enged beszúrni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56072 üzenetére
Az sem titok, hogy nem fog örökké élni, de az Isten tartsa meg jó szokását, még nem halt meg.
Magánvéleményem szerint ha kiköltözik, úgyis elmondja, hogy jobban él, mint 4 éve.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56072 üzenetére
Az sem titok, hogy nem fog örökké élni, de az Isten tartsa meg jó szokását, még nem halt meg.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56070 üzenetére
A kérdéseddel feltételezted, hogy külföldön tartózkodik, méghozzá életvitelszerűen.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56064 üzenetére
Hogy kint kéne maradni. De azt is említette a legutóbbi publikus útjáról, hogy hazajött, és embert sem hagyott hátra.
Kár spekulálni. Jól van, dolgát intézi, fórumozni nem szokott, skype-on, telefonon elérhető.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56045 üzenetére
A hollétéről hol hallottál, vagy olvastál?
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #56049 üzenetére
Hova ment amúgy bitpork?
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #56047 üzenetére
Magának a tôke vagy a töke hiányzik uram?
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56045 üzenetére
Ha van egy kis esze
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest