- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #62774 üzenetére
Arra itt van a MegaDance
-
válasz
FoxiestFox #62771 üzenetére
Kaptam.
pmheros: Még nekem is vannak valamerre 462 procijaim
-
válasz
FoxiestFox #62763 üzenetére
Most szét van kapva így nem sok mi érdekeset látnál a házba.
Talán a hátlapon lévő 24db aranyozott RCA aljzat ami érdekes látványt nyújt.
Ilyen hangkariból vanó benne 4db és egy ilyen külső egység nélkül -
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #62720 üzenetére
Egy SSD-vel nagyon jó. Ez az első olyan oprendszerem (és gépem), ahol nem szorul rá a rendszer hogy azzal foglalkozzak hogy takarítsam a Wint. 1-2 év után is ugyanolyan gyors és jó mint mikor frissen volt telepítve. Nincs olyen érzésem hogy újra kéne húzni mert már lassú. Tök jóLefagyni se igazán fagy, szval stabil és gyors
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #62664 üzenetére
Nekem pont az Aero az ami tetszik a W7-ben (többek közt)
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #62703 üzenetére
3-at kitöltöttem, van több is?
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #62699 üzenetére
Te is arra a dögre hajtasz? Legutolsó és legerősebb Thinkpad amiben még van billentyűzet.
Majd kíváncsi leszek a retro thinkpad projectre.Csak hát 180-200k egy olyan
-
válasz
FoxiestFox #62688 üzenetére
Nem, azt nekem
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #62688 üzenetére
Volt már thinkpadja, szerette is, de a C2D széria fölött rendesen eljárt az idő, ráadásul ez a Samsung is csak azért megy, mert lejárt a gari, szóval leginkább új, vagy újszerű, garis kellene.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #62676 üzenetére
de, pont az
csak az elmúlt években visszafejlődés tapasztalható
egy sandy Celeron rommáveri az új baytrailes vackot
meg újra lehet kapni 2GB RAM-mal lapost, sőt akár 2GB RAM, 32GB eMMC és Win8.1 kombóval is vehetszEzen legalább 20FPS körül megy Android emulátorban az Asphalt 8. Azt hittem majd el se indul
-
válasz
15W-os izmos procija van.Ez már nem az 5 és 7,5W-os fogyasztású "bengácskák" amiket a mobil procik is aláznak
-
nap
addikt
válasz
Hát rá van írva, hogy lenovo, nem?
-
válasz
FoxiestFox #62659 üzenetére
nálam ok a win10 29-én reggel óta megy... komoly hiba nem volt főgépemen van napi 12 órát dolgozom rajta...
2-3 kisebb hibát vettem észre eddig mind a virtuális desktopokkal kapcsolatos, de csak extreme esetben tudom előhozni őket
(de tudom, hogy kell
)
nekem jobban tetszik mint a korábbi windowsok és gyorsabb mint a 8.1 volt
-
válasz
FoxiestFox #62655 üzenetére
MS mézes madzag
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #62653 üzenetére
Annyit beszéltek itt a win10 -ről, gondoltam rápróbálom a tesztgépemre.
Hát szegény k9a2gm megmeredt az első ablak lógónál.Hogy most az sb700 a régi neki (a sata csak ide vagy raid móddal van), vagy egyéb nyűgje van nem tudom. Úgy tűnik tesztgépet kell újítanom, mert ennek a 8.1 az utolsó amivel elbírt.
A Macrium Reflect meg tényleg valódi áldás, minden általam telepített gépről csinálok egy image-t vele. Bármikor visszakerül hozzám az adott gép, azonnal visszavarázsolom vele a múltat.
MOD.: ameddig megírtam ezt a hsz-t, addigra csak méltóztatott megindulni őkegyelmessége, mégsincs veszve minden.
-
válasz
FoxiestFox #62651 üzenetére
Örülök neki hogy osztjátok ezzel kapcsolatban a tapasztalatokat, mert úgy vagyok vele pont mint te, nagyon tetszik a gui, örülnék a sebességbeli növekedésnek, de mivel munkagépről van szó, egyelőre várom a javításokat és a tapasztalatokat ahhoz, hogy fel merjem tenni.
-
válasz
FoxiestFox #62644 üzenetére
Ez a T400 csak Intel VGA-s.
Nos inkább megírom ne kelljen feleslegesen dolgozni.
A W8 2012-es kiadása óta a telepítés előtti BIOS beállításokat más ként kell konfigurálni.A W7 esetében elegendő volt az AHCI mód beállítása is.A W8-nál már viszont a secure boot bekapcsolása a kötelező,ugyan is ha a telepítő nem hozza létre a "C" meghajtó előtt a 3db boot particiót(100MB,128MB,350MB) akkor egy esetleges rendszer összeomlás esetén nem tudja a w8,W8.1 kijavítani saját magát.
Itt van a dolog lényege.Ha a PC-d,notid nem tudja a BIOS-ba a secure boot opciót akkor még "csak" W7 kompatibilis és ne is kívánd az "ingyen" upgradelhető/beszerezhető W10-et.
Fel lehet rakni mert felmegy a W8,W8.1,W10 csak épp nem lesz stabil.Lehet 1 napig megy lehet akár évekig is de ne érjen senkit meglepetés ként,hogy egy este még minden ok reggel meg kék halál,se kép se hang stb.
Még annyi,hogy utólag a secure boot bekapcsolása nem lehetséges! -
válasz
FoxiestFox #62638 üzenetére
T400,P8400,3GB,250GB HDD.ra raktam fel ebbe a felállásba lassulást érzékeltem a w7-hez képest.
Még mindig várom a választ -
r0by
addikt
válasz
FoxiestFox #62636 üzenetére
Én upgradeltem a notin (igaz nem a melóson), nem történt semmi, minden megy és stabil.
Egyedül a kinézet nem tetszik: a nagy betük a 3 színű menükben és az ikonsáv. A témázás is fapados, de ezen szerintem hamarosan javítanak. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #62636 üzenetére
rohadt sokan felrakták, ráadásul upgrade-nek
néztem is hogy mi ez a W10 láz
én tuti külön partícióra teszem, egyelőre még várok pár hetet -
Doggy dog
senior tag
válasz
FoxiestFox #62601 üzenetére
Kb 4-5 nap még,mert nyár van.
Digi hőmérőt& hősugárzót MM-ből egyből vagy tesco? -
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #62550 üzenetére
Megcsináltam az összesben
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kalapálják a RIOS-t.
Mivel az oldal fő bevételi forrása hirdetésekből adódik, így muszáj volt valamit lépni az adblock progikkal szemben.
Az egyik az, hogy erőszakosabban tolják az arcba a reklámokat, a másik megoldás, hogy lesz fizetős account a Ph!-n. Kifizeted a reklámmentességet pótolva a Ph! bevételkiesését.Csak hogy sarkosan fogalmazzak: a Te hozzáállásod miatt vagyok kénytelen én is a hozzászólásokba beszúrt reklámokat.
Asszem, 300 Ft/hó lesz a prémium acc ára. De ezt is pletyka szintjén hallottam.
-
válasz
Ha adblokkolsz akkor a phtol veszed el a bevetelt...
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Nekem is kb. 3 napja tűnt fel.Elég zavaró,hogy minden oldalon az első hozzászólás alá berakják.Ahogy a 2-vel előttem lévő írta,valamiből meg kell élniük....
bb0t: megnyitsz pl. egy telefonos topikot.
-
bb0t
őstag
válasz
Én még nem találkoztam ezzel pedig semmilyen adblock nincs felrakva.
-
válasz
Valamiből meg kell élnie a Ph!-nak is...
Lesz majd fizetős verzió is reklámok nélkül. -
válasz
FoxiestFox #62545 üzenetére
Hú, teljesen igazad van. Megnéztem a képeket, a régiek mennyivel szimpatikusabbak. Tényleg túl van szögletesítve az összes új. A régiekben mennyire volt stílus!
-
válasz
FoxiestFox #62544 üzenetére
Amúgy szerintem egyre rondábbak. Az újakon már túl sok a szögletesség, F117 style.. ami egyszer érdekes volt (Countach) de azóta nagyon túltolták szerintem.
-
válasz
FoxiestFox #62540 üzenetére
Rossz a felbontása a fotónak????
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #62540 üzenetére
Igen, van egy aurájuk. De azért itt is nagy a különbség.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #62525 üzenetére
Ott alszanak :-(
Eltünt a felső sötétkék értesítési sávom :-( -
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #62504 üzenetére
Csak annyi, hogy mikor megunja, szimplán kikapcsolja, pedig nem így kell. Kikapcsolás előtt tegye át 5-10 percre csak ventire, hadd száradjon már ki a belseje rendesen.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #62492 üzenetére
Pedig hidd el, pont ez a normális, én pl simán összeveszek bárkivel aki az auchanban kézzel fogdossa a kifliket, meg a kenyeret, aztán szólok a péknek, hogy beszedheti a kifliket, mert össze vannak fogdosva.
Igenis a szerelő sokkal jobban vigyázzon mindenre, ami nem az övé, a tulaj zsebére meg ne tippelgessen össze- vissza. Én is ezeket untam meg a kókányolóknál.
-
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #62492 üzenetére
Szerintem meg csak annak vagyok a rémálma aki át akar verni, mert nem tud átverni. Nem állok a nyakába, nem magyarázok közben, csöndben szemlélődök, és kész.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #62308 üzenetére
Hol a legolcsóbb a dinnye?
Mondjuk, nem rajongok érte és Medgyesegyháza környékén az utak minősége is hagy némi kívánnivalót maga után. Mint amikor visszasírod az előző kanyarban még meglévő kipufogód... -
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #62293 üzenetére
Olvastad az eredeti, szerkesztés előtti hsz-t?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #62287 üzenetére
Ja, ez kimaradt. t-s szofftal szívtam már így. Mondjuk eszközkezelőből érdemes lenne megnézni, mit kutyult össze.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #62245 üzenetére
Ha csinálok róla videót és megfelelően elterjesztem, akkor visszahozhatja az árát.
Eddig 31k HUF-nál tartok tecső ügyben. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #62243 üzenetére
Ezt most pont egy N900 tulaj kérdezi tőlem?
Proof of concept. -
bb0t
őstag
válasz
FoxiestFox #62184 üzenetére
Ja azt hittem triviális.
A téli kikötőnél, a szennyvíz tározónál mennek fel a töltésre ahol a bevándorlók jönnek. Egyértelmű, hogy velük kapcsolatos a dolog csak elképzelni nem tudom, hogy mit csinálnak.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #62172 üzenetére
És eltereli a figyelmet a helyszínen folyó grillezésről is.
(#62173) CanibelZ: Thx.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
FoxiestFox #62103 üzenetére
Még nem vette meg a telefont, csak találta a hirdetést. Úgy is megérne megvenni a telefont, ha 15k volna a javítás. csak tényleg nem olyan nagy dologról van szó, hogy ennyit elkérjenek egy szervízben, ha tényleg az romlott el benne. De ha bemegyek a városba rákérdezek egy-két helyen. Ti melyik szervizt próbáltátok? Én csak a mobilpont-ot tudom, meg egy másikat az oskola utcában.
HaZse: Mi az az iCloud zár? Meg hogy kell azt megnézni. A hirdető szerint semmi baj a telefonnal, csak egy rosszul sikerült sim kivétel óta nem talál hálózatot.
-
Zoli1222
addikt
válasz
FoxiestFox #62105 üzenetére
Jaaa! Így már értem. Ha az előbbi eset állna fenn és nem akarná visszajuttatni a gazdájának, akkor az a 12-15k-s javítási díj is igen jutányos lenne. De sztem nem ez a helyzet. Viszont, ha sajnálnak ennyit ráfordítani a telóra, akkor minek vették meg? De az is lehet, h még nem vették meg, csak spekulálnak hátha olcsóbban kijönne így. Vagy a fene tudja!
-
Zoli1222
addikt
válasz
FoxiestFox #62103 üzenetére
Miért kellene a tulajhoz visszajuttatni? Esetleg eleve tudott a hibáról és így vette?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #62040 üzenetére
Butus vagy, mert nem veszed komolyan.
400.000 Ft-ért tudok eladót. (Alkudható.)
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #61992 üzenetére
Amúgy arról mindenki lapít, hogy mi ennek az egésznek az oka. Az, hogy az USA megint világrendőröset játszott, megbolygatott viszonylag stabil államokat, ezzel mobilizálva több millió embert, és közvetve vagy közvetlenül milliók halálát okozva.
ez mar nagyon politika, de joreszt faszsag
a fo problema a tulnepesedes a kornyeken, nezd meg a szamokat
-
válasz
FoxiestFox #61980 üzenetére
Jut eszembe a kártya ára is odamegy
-
válasz
FoxiestFox #61894 üzenetére
Hát...nekem van 1db Kingston 1Gb SD...
-
válasz
FoxiestFox #61892 üzenetére
És ha van?
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #61841 üzenetére
nem birok, 4:30-kor felebredtem...
-
válasz
FoxiestFox #61839 üzenetére
Szívesen cserélnék veled, és hidd el nem lennél boldog...
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #61823 üzenetére
Én ismét járok BP-n. Minden héten megyek, majd pár nap múlva jövök.
De jelzem, hogy BP rohadt nagy, és egy sör/csokiért nem fogok másfél órát oda, másfelet vissza villamos/troli/metro kombózni. És akkor még cipeljem is le a cuccot Szegedre.Szóval, ha valami kis könnyű izéről van szó, és le tudod szervezni, hogy valaki direktben odahozza az irodába, ahol dolgozok (Margit-híd budai hídfő, szóval annyira nem az isten háta mögött), akkor szívesen leviszem.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #61781 üzenetére
Igen. Ellenben azt nem tudtam hogy a másik arc is PH-s
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61757 üzenetére
Nem érdelek a más garázsa. Biztos bitpork elmagyarázta nekik, hogy hagyják csak lopni szegény embert, még kamerára se költsenek.
Remélem az a gyökér volt, amelyik nálam akciózott.
-
HaZse
őstag
válasz
FoxiestFox #61656 üzenetére
Ez az. Én elég sokat filóztam a váltáson, de ahogy mazsoláztam az összehasonlítást, arra jutottam, hogy nem megyek én át máshová. Maradok a s*ggemen és inkább fizetem az üzleti RED BASIC csomagot, amiben csak 500MB van, de utána csak lassítják a netet.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61603 üzenetére
Liberalizált zenehallgatás.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61601 üzenetére
Konkrétan bitpork szomszédjának is ajánlod a zenehallgatást?
Vagy oda már nem? Micsoda diszkrimináció.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61574 üzenetére
Gondolom kukát nem az lop, akinek amúgy 5 diplomája van, de azt se hiszem, hogy éhezett, és megenni akart, ugyanis a tartalmát előtte 4 órával elvitték, a műanyagnak meg nincs túl jó íze. Most mondd meg, mire kell neki? ráadásul új se volt, szép se volt. Természetesen valaki eljárogat lopkodni, betörögetni a környéken, de felvételem nekem van egy tolvajról, megmarad, hidd el, lesz itt még szükség erre. Oltári nagy szerencséje van, hogy nem pont akkor mentem ki.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #61574 üzenetére
Mert boltban 10+k az ára, mert ledarálva befér a kályhába, mert honvágya van, mert megtudta, hol lakik Rick4, mert az ötös lottó eheti nyereménye az 5 milliárdot is elérheti, és a gurulós bőröndbe nem fér bele, stb.
Nem mindegy? -
tixem
addikt
válasz
FoxiestFox #61532 üzenetére
Mehet is vele horgászni
Problem?
-
válasz
FoxiestFox #61532 üzenetére
Romlott hús az szerintem problémás lehet, hűtés nélkül erre a távolságra...
-
válasz
FoxiestFox #61439 üzenetére
És élnek, mozognak?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61436 üzenetére
Akkor meg nem tudtam a szamhordozsrol sem
Ezért kell néha emberek közé keveredni.
-
HaZse
őstag
válasz
FoxiestFox #61423 üzenetére
Nem is kellett volna eljönnöd a Vodáról.
Nekem eddig RED-em van. (korlátlan net lassítással)
Lehet, hogy átmegyek egy flottásba, ami br. 12k és korltlan net és beszélgetés. =Lassítás nélkül)
-
válasz
FoxiestFox #61423 üzenetére
Mert a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ milyen előfizetést ad?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61420 üzenetére
Telenyomor, nem ok nélkül... D
Menj be egy üzlethelyiségbe, árkádban is vannak. -
válasz
FoxiestFox #61420 üzenetére
Ja. Viszik a házat, asszonyt! És a számítógépet
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61351 üzenetére
11K darabja, 44 a 4 db. Az új, garis, számlás, ehhez képest a 35 lesz jó ár. Tökmindegy, hogy nézed, veszel 11-ért egy negyedikiket, és el tudod adni, vagy nem veszel, és a hármat sose adod el.
Ő is érzi, kb mi a reális: [link]
-
válasz
FoxiestFox #61320 üzenetére
Hatlapfejűéticsigaszemfényező.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #61217 üzenetére
Ilocki Podrumi Traminac 2013 lett.
(#61220) Rick4
Nemtom kivel keversz, de nekem egy 2000Ft-os hamis Q&Q-m van a Cserkóról, ami most kezd merülni (háttérvilágításnál látszik), és szíja is elrohadt egyszer. De elpusztíthatatlan, egyszer Balástyán egy napot volt a homokban, mikor kidobtam az ásott medencéből, aztán meg elmentünk a teherautóval salátamagért. -
válasz
FoxiestFox #61148 üzenetére
Akkor lehet tolulni a linkekkel PMben
-
válasz
FoxiestFox #61139 üzenetére
Megfordult a fejemben, de olyan kicsi költségvetésem van hogy szemmel nem is látható, és céleszköz kell: vcds-t akarok futtatni rajta autó diagnosztikához ha úton ér a xarkaláb.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61099 üzenetére
Kicsit sincs üldözési mániád..
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #61099 üzenetére
Konkrétan arra reagáltam ahogy kiosztottak Téged, illetve szerettem volna látni Rick4 gondolatmenetét ezzel kapcsolatban. Kicsit harapósnak tűnsz:-)
Peace:-)Univerzálisan nem feltétlenül van olyan h mivel érdemes, ötletnek talán jó lehet azért!
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61077 üzenetére
Nekem EZ a véleményem a jelenlegi vitáról.
-
válasz
FoxiestFox #61077 üzenetére
"Persze lévén, nincsenek káros szenvedélyeim, olyat lehetett csak megnevezni mint hátráltató tényezőt, mint egy sorozatnézés.. jó hogy nem már az alvás pl."
Na ezt nevezik ordas csúsztatásnak.
Ne akarj ilyeneket magaddal elhitetni. -
válasz
FoxiestFox #61071 üzenetére
Ugye nagyon jól tudod, hogy amit írtam, segítő szándékkal írtam, utalva a korábbi privát beszélgetésünkre is.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61056 üzenetére
Nem éreztem lekezelőnek, de azért valld be, az elmúlt 2 órában igyekeztél mindent megtenni, hogy egy átlagos életvitelű- szórakozási igényű ember és közted minél nagyobb távolság legyen.
Itt csupán csak arról volt szó, hogy ha valakinek van napi 2 szabad órája, akkor azon nyomban nekifog sorozatot nézni, amiből gyakorlatilag nem hogy nem profitál, de bukik is. Még mindig azt mondom, hogy a sorozatnézés egy értelmetlen valami, csak kifelejtesz az értelmezés részéből valami. Nem rád mondtam, csak neked. Nem ítéltem el senki, nem koncoltam fel senkit, nem állítottam pellengérre senkit, de az biztos, ha én 20-30 évesen sorozatokat néztem volna, ma nem ott tartanék ahol. A hozzászólás végig arról szólt, hogy a saját életem milyen lenne, ha sorozatokat néznék, pedig megtehetném, de nem köt le, más gondolatok foglalkoztatnak.
Érthetetlen, hogy miért próbálod meg magadra venni más kabátját. Elsőre egyes szám egyes személyben írtam, utána meg az egyik ismerősömről. Aztán leírtam, hogy a haverom és én nem vagyunk egyformák.
Most mondjam azt, hogy ezt is biztos a sorozatok teszik?Csak még jobban besértődnél a semmin.
A link tökéletes, amennyi használható tartalom van egy 45 perces sorozatban, annyi van az indexes linkben is.Na, mostmár elég, megyek nézem az X aktákat.
-
HaZse
őstag
válasz
FoxiestFox #61067 üzenetére
Majd szerda után remélem ez menni fog. (Már várom, hogy ismét lássam az apró betűket).
De azt is csak az ágyban alvás előtt fogom csinálni, mert ilyen tevékenységre még most sajnálom az időmet.
azbest Mert ez is egyfajta kikapcsolódás. És változatos.
-
válasz
FoxiestFox #61065 üzenetére
Így lehet megmagyarázni azt, hogy miért nincs életcélod?
azbest: hátha sikerül valakit kizökkenteni az apátiából. Máris csináltunk valami hasznosat. Ha már elgondolkodik valaki akkor már megérte.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #61053 üzenetére
Az Indexes link eléggé öngól volt abban a hszben
Egyébként hogy kinek mi a hasznos idő az elég szubjektív. Nekem például ugyanúgy hasznos idő ha szabadidőmben továbbképzem magam vagy kitakarítom a kocsit, mint ha elmegyek a haverokkal ide-oda szórakozni, pihenni vagy leülök pár órára LoL-ozni a gép elé. Mindkettő azt szolgálta hogy kicsit jobban érzem magam. És azért valljuk be, leredukálva mindent ebben a nyúlfarknyi életben végső soron ez az egyik legfontosabb az egyén számára.
Igen, bennem is megvolna a vágy hogy valami nagyobbat vigyek véghez, akár vállalkozzak vagy csak valami maradandót alkossak. De ismerve magam pl. vállalkozóként csak szétidegeskedném az életem. Ennyit meg nem ér a jólét. Maradandót alkotni pedig nehéz, persze próbálkozni lehet csak épp sok idő nincs rá.
A másik hogy az ember 8 óra munka után hazaérve félig bezombult aggyal még is mi a túrót csináljon? Nekem konkrétan semmihez nincs kedvem általában (mondjuk ez is baj mert valszeg már a herém tele az egésszel), főleg ha még volt egy egy órás edzés is a nap végén amit egyébként ki nem hagynék ha tehetek és hosszú ideje az egyik legjobb döntés volt hogy elkezdtem és kitartok mellette.
Látom anyámékat akik robotolnak napról-napra, ugyanazt a mókuskereket hajtsák, kelnek hajnalban, este fekszenek. Közben elmegy az életük. Lehet hogy ők egy adott mérce mentén hasznosabb életet élnek de hogy boldogat azt egyre jobban kétlem. És a boldogtól még én is messze vagyok. Talán ha összehozna a sors egy lánykával aki ugyanúgy kicsit csúnyácska, kicsit kattant de azért megértjük egymást. De ez egy más téma és itt én is defektes vagyok úgyhogy ne menjünk bele.
-
tisn
addikt
válasz
ha vizszurot vennek, inkabb rev. ozmozisost neznek
svejciak csinaltak belole jo kis hordozhatot, odamesz a szennyvizgodorhoz, beleszippantasz, es iszod a tiszta vizet (tulelocuccnak, vagy elmaradott videkre lett csinalva)
-
tisn
addikt
válasz
en idosebb vagyok, de anno az albiban csoportosan neztuk a veszhelyzetet es egyik srac nemreg lett mrd-os
szoval nincs korrelacio a fiatalkori sorozatnezes es az eletben boldogulas kozottazt meg mar bevallani se merem, hogy mar 35 felett neztem meg a 24-et es nezem a walking dead-et is
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61053 üzenetére
Ne feledd, ami befelé baktériummal, arzénnel, és mindenféle nehézfémmel teli, az kifelé se lesz forrásvíz.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #61040 üzenetére
Gyűjtsetek a Kickstarteren inkább Isaura kiszabadítására, meg Esmeralda szemműtétjére.
[link]
Amúgy meg tőled sem volt szép szembeállítani egy szórakozásformát* az életben való boldogulással, lévén a kettő között eléggé elhanyagolható korreláció fedezhető fel, ha egyáltalán
Irígyellek, ha ezt még nem érted.
Addig, amíg nem valósítottam meg önmagamat, nem azt képzelem önmegvalósításnak, hogy sorozatokat nézek.
Adott a tévé egy szobával arrébb, mondjuk nem is a sz@rabb fajta, mert egy 240 centis képátlós fullHD projektor kompletten házimozival, és eszembe nem jut azon túl tévézni, vagy bekapcsolni, hogy hajnal 1-2 körül befejezem az összes dolgomat, és ágyba fekve fél órán át nyomogassam a távot. De nem vagyunk egyformák, pontosabban a világnézetünk között nem biztos, hogy korreláció fedezhető fel.
Az egyik haverom okos volt, nézi a barátok köztöt, de annyira, hogy akkor még a telefont se veszi fel, de reklámkor azonnal visszahív. Ő beépíttetett a fürdőszobájába két csempe közé egy lcd tévét, és amikor kezdődne a műsora, beül a kádba arra az időre. Megnézi, megáztatja, és csinálja tovább a dolgát.
-
válasz
FoxiestFox #61042 üzenetére
Nem gondolod, hogy ez a fajta sorozatmánia egy kicsit sok időt visz el? Nem érzed ezt értéktelen időnek?
-
válasz
FoxiestFox #61040 üzenetére
.... Vagy kezdenünk kéne végre valamit az életünkkel.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61036 üzenetére
Én belenézek ma a Humans-ba, aztán referálok.
A Dark Matters-en nagyon érződik, hogy kevés pénzt kaptam az SGU bukása után. A B-filmes megvalósítás még hagyján, de a szereplőkön nagyon érződik, hogy a színészek sem lőtték még be maguknak a szerepüket és a forgatókönyv pocsék. Az alapötlet mondjuk jó, de azt már ellőtte a Pandorum. Kár, hogy a Firefly kultjára próbálnak hajazni. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61034 üzenetére
Killjoys is rossz? Humans?
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #60968 üzenetére
sarokban ülhessek, falnak háttal (tehát mögöttem senki se mászkáljon, frászt tudok kapni tőle), lássam a bejáratot, lássam a pultot,
te vagy a szegedi don corleone?
-
HaZse
őstag
válasz
FoxiestFox #60966 üzenetére
Mikor az ottani vonalat ujították fel, akkor szembe kb. volt egy étterem. Mi ott voltunk. Mondjuk engem is idegesített, hogy mi ott eszünk és a többiek, akik ott mentek el, bámúltak minket.
-
válasz
FoxiestFox #60963 üzenetére
Például a fent linkelt képen is láthatsz 8 embert, aki igen...
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #60899 üzenetére
Azért nem semmi sárkány CGI-t rittentett össze a HBO.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #60887 üzenetére
Animgifeket maximum linkelj, főleg ha ennyit alarsz egyszerre.
[ Módosította: #65675776 ]
-
válasz
FoxiestFox #60885 üzenetére
Mert él olyan GoT fan a naprendszerben, aki még nem látta?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #60860 üzenetére
Valaki örömét leli benne és szeretné, ha vele örülnének.
Van az, amikor mindezt engedéllyel viszi véghez és a városképhez, közízléshez igazodó műalkotás van, elismert, felvállalt munkáról van szó. (Például Budapesten a Rákóczi híd pesti hídfője a Nemzeti Színház felől nézve.)
És van, amikor csak úgy ad hoc jelleggel, vagy alaposan megfontolt választás eredményeképpen követik el a dolgot. Ha nem zavar senkit, akkor valamikor lekopik, átfestik. Ha sokakat zavar, akkor feljelentés, soron kívüli tisztítás/festés és valami hülye miatt plusz költségek. (Példának mondhatnám választási időszakot követően akármelyik plakátot.)
-
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #60849 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #60851 üzenetére
chemtrail
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest