- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pmheros
őstag
-
SirRasor
addikt
-
quailstorm
félisten
válasz
ebegab92 #40915 üzenetére
ááá, Dream7-ből már a harmadik generációt tapossuk. Nekem volt V1. ICS 4.0.3, smooth amíg nem akarsz valamit, 384MB RAM.
V2 gyári szoftja (4.0.4) használhatatlan, playstore bug és lag. De rámegy a 4.1.1 a concorde-tól és hibátlan.
V3 meg 4.2.2-vel jön és egész jó csak gyenge.Utóbbi kettő már A13-mas nem A10-es SoC-val jön és 512MB RAMmal.
Egyébként meg valami Lazer tablet, az pont 15k és új
Amire te gondolsz az sztem a Huawei Ideos S7 lehet. 2.2-vel. A felület remek, de úgy el van rontva ahogy csak bírták. Érdekes HTC HD2 azzal a HW-val repül.
-
SirRasor
addikt
válasz
ebegab92 #40903 üzenetére
30-40k-t sose fog kiadni ilyenre.
Pontosítok: 30-40k-t sose fogunk neki kiadni ilyenre
15k a plafon, abban meg nem lesz IPS panel.Csakhogy wifis router kell hozzá, mert most wifi nélküli van. Vagy 15k-ért használt gép, de annyiért olyan is az. Még ha netezésre épphogy jó, akkor is 1 éven belül tuti lesz valami baja, és ahhoz túl messze lakik, hogy csak úgy odamenjek megcsinálni (~120km).
Szerintem tablet.
MÁS: Sony Ericsson Xperia Mini fekete, megkímélt, t-függő érdekel valakit? Péntek magasságában lehet elvinni.
-
tixem
addikt
válasz
ebegab92 #40706 üzenetére
milyen szolgáltatónál vagy? Mert most telenornál van LG F6, nagyon faszán sikerült "kis" tella.
amúgy én is a helyedben wp felé mennék. Fostam tőle, hogy így szar meg úgy kevés az app meg mittomén, de elhatároztam magam, és 1 nap alatt totálisan meggyőzött a rendszer is meg maga a telefon is. Androidot addig soha többet, amíg nem lesz majd a középkategóriában olyan stabilitása és sebessége mint a wp-nek.
-
-
ShadowX
őstag
válasz
ebegab92 #40701 üzenetére
1 gigánál úgy gondoltam, hogy elég, de felhasználói szokásoktól is függ. FB messenger (mivel a legtöbb baráttal itt beszélünk ingyen) pl. zabálja a ramot. De a böngészők közül is van olyan, pl. a Chrome, ami megfekteti az 1 gigát. Ez persze nem feltétlen az android rendszer hibája csak, hanem a programot megíróké is. De szerintem ma alap az 1 giga.
-
ShadowX
őstag
válasz
ebegab92 #40671 üzenetére
1. Ha nagyot akarsz bukni, akkor beadod a használtat boltba. Ott megveszik, aztán kipótolod és veszel innen apróról egy izmosabb gépet.
2. Meghirdeted itt a tiédet (ez nyilván időigényesebb, de nem buksz akkorát rajta) és vagy cserével próbálod eladni, vagy veszel egy újat és hirdeted a tiédet míg el nem viszik.
Szerintem ez a legkulturáltabb. GSM boltban semmiképp nem javaslok készülék vásárlást. Országos szinten talán 1-2 megbízható kereskedő van. Szegedet meg inkább hagyjuk...Még az sem garantált, hogy nem tiltják le a készüléket.
-
ShadowX
őstag
válasz
ebegab92 #40660 üzenetére
Eladásra? Az az a dolog, amikor egy telefon ér mondjuk 60ezret és közlik veled, hogy 30-ért megveszik, majd kirakják 70-ért a kirakatba?
Vásárlással is óvatosan, mert előszeretettel függetlenítik a függő, még hűséggel terhelt készülékeket, illetve szívesen babrálják az IMEI számokat is. Garanciáról meg felesleges beszélni, számukra nem létező fogalom. -
-
Rawulf
őstag
válasz
ebegab92 #39888 üzenetére
Biztos ---> EZ <--- az oka!
-
-
pmheros
őstag
válasz
ebegab92 #39118 üzenetére
Üzenem az ismerősödnek hogy ne vegyen plexis házat
és nem fogja érdekelni a kinézet.
Mert be kell valamivel mutatni a kártyát. Ez csak egyfajta ajánlás, élni nem kötelező vele.Írsz az "ájemdé" -nek, hogy kell egy ilyen ref az ismerősödnek. De pontosan fejezd ki magad, mert még a végén egy ref R9 290X -et küldenek ajándékba
-
pmheros
őstag
válasz
ebegab92 #39114 üzenetére
Szerintem neked nem az a kérdésed , hogy hol lehet ilyet venni,
hanem hogy melyik gyártó készít ilyet !Rákerestem a R7 250 -re a google képkeresőjével és a referencia hűtőshöz tartozó képek egyikénél sem volt gyártó megjelölve. Én egyébként az AMD legnagyobb partnerére a Sapphire tippeltem volna, de ellenőrizve a weboldalukat, nincs ilyen hűtős.
-
válasz
ebegab92 #38818 üzenetére
De most jut csak eszembe,hogy az én microdrive-omon van egy "rágott alma" logó és ugye bár az alma és a 4 színű zászló ős ellenségek én béke szerető ember lévén nem szeretném ha összeugranának
Meg sose lehet tudni az első sztrok után nem-e támad kedvem nekem is muzeális kütyükre muzeális OS-t telepíteni -
válasz
ebegab92 #38816 üzenetére
Nem biztos,hogy az SD kártya a legjobb OS alá.Annak idején nem véletlen esett a választás a CF kártyákra.
Amúgy van valahol egy microdrive-om 4Gb-os(abba legalább lemez forog)
méretarányok
itt is jól látható -
DarkByte
addikt
válasz
ebegab92 #38807 üzenetére
Sajnos nekem csak egy 512MB-os van valahol a szekrény mélyén. XP Embedded-el használtam annak idején egy VXL vékony kliensben. De ez az OS nagyon korlátolt ekkora méretben és nem mellesleg így is nagyon szűken fértem fel rá
Akkor csak mobilnetes router-nek kellett, arra megfelelt
Utána megjegyzem megtaláltam a buildroot nevű Linux gyártó tool-t amivel tömörített rendszerimage-al felfértem 8MB-ra és sokkal gyorsabb is volt és ugyanezt tudta.
Utána nem használtam a CF-et hanem amit kaptam a géphez 32MB-ot Disc-on-Chip drive-ot arra felpakoltam és örültem
-
veze
őstag
válasz
ebegab92 #38204 üzenetére
"Nincs olyan regisztrált készüléke, amihez Prémium Assistance szolgáltatást igényelhet."
marad a tábor utcai szerviz....
nekem egyszerü zsebben hordás tol a fényképezö lencséje előtt lévö müanyag lemez fele részben "sérült" . Nem tudom jobban megfogalmazni..kicsit homályos lett és mintha repedés is látszana benne egy hajszálnyi. nem tudom mi érhettte, elég mélyen ül a hátlaphoz képest is, nem lehet csak ugy megnyomni.
Emiatt hiaba autófokuszál a kép azon fele életlen. A müanyag védölemez nem a hátlapra van applikálva ( merrt akkor hátlap cserével megoldható lenne, mint pl egy nokiánál ami an a háztartásban, hanem bele van ragasztva a hátlap alatti müanyag részébe.
Kérdés hogy ezt elfogadjak e "garanciális" dolognak, pedig tényleg csak zsebben volt (és nem kulcscsomóval együtt) a kijelzöje még védőfóliás... -
-
nap
addikt
-
-
-
-
-
-
válasz
ebegab92 #36430 üzenetére
Nem hullott volna pernye senkire. Azt értsd meg, hogy 60km/h a határérték, ami azt jelenti, hogy 60km-es szélnél még teljes biztonsággal megtartható lett volna, ugyanis a határérték mindíg biztonsági tartalékkal van meghatározva, vagyis még 70km-es szélnél sincs baj, de menjünk biztosra, legyen 60 alapon van megadva.
Semmi baj nem volt a széllel, a zivatartól ijedtek meg, ami nem volt várható, vagy csak olyan kicsi eséllyel, amit bárki bevállal, aki mer egy pici felelősséget vállalni. Most olyan döntött, aki nem mer. Ennyi.. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest