- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biomassza
tag
válasz
lugosi #37751 üzenetére
A Wizard of Wor nekem is nagy kedvenc volt, a lézerfütyivel lövöldöző kis emberkével
. Imádtam még a Krakoutot, baromi jó volt a zenéje is.
Toplistás még a Pirates! is (reneszánszát élte több menetben PC-n is, de egyik sem sikerült olyan kimagaslóan) az Elite, a Green Beret, és a Paradroid is
És igen, C64-ről beszélek.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
HuMarc
veterán
válasz
lugosi #37026 üzenetére
Nem, a felsősök előreláthatólag 99%-a ki fogja kérni magát. Ezt meg kell kérvényezni, és az igazgatónak kell engedélyeznie. És a gyereknél mindig ott kell lennie az igazolásnak, akkor is, ha szülővel van.
Van kibúvás, amit egyébként valószínűleg többen fognak igénybe venni, mint ahányan nem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #37026 üzenetére
Koleszos voltam már 7.-ben is. 16 órától szilencium 19 óráig, vacsi a koleszban, 9-re legyek bent, 10-kor takarodó...
Ha ma lenne ez, akkor 7:30-tól 19:00-ig fixen tanintézményben vagyok és tanulással foglalkozom. Lenne napi másfél órám önképzésre, de legalább lehetetlen időpontban. Jussak el hangversenyre, moziba, csajozni, múzeumba, sportoljak aktívan valamit, legyen egy épkézláb hobbim... WTF? -
Rick4
félisten
válasz
lugosi #37047 üzenetére
Azért az a rész, hogy egy bizonyos fogyasztói kört szeretnének kizárni bizonyos élvezeti cikkek könnyen elérhetőségéből, már létezik egy ideje, pár soros gépelés, meg egy szavazás lett volna a trafikokat is bevonni abba az 1997-es kormányrendeletbe, ami megtiltotta, hogy kocsmák legyenek az iskolák, egészségügyi intézmény közelében, aztán két évre rá ott is módosítottak, és 200m-t jelöltek meg. Ezzel kellett volna egy kalap alá venni a trafikokat, és a pályázat kiírásakor már élő kormányrendelet szépen szelektált volna a pályázók, vagy ha más nem, akkor az általuk megvenni, bérelni kívánt üzlethelyiségek között..
De ugye tudjuk, hogy "sántán" nem olyan könnyű szökellni a jogszabályok és a rendeletek között.
-
-
válasz
lugosi #36890 üzenetére
Engem a múltkor a Telekomtól zaklatott egy ürge (épp órán voltam) hív, kinyomom. Erre egyből újra hív, megint kinyomom. Ezt eljátszottuk egymás után 5-ször (!!). Délután újra hív látom megint az a szám, mondom csak felveszem, hogy mit akar, erre azzal kezdte, hogy végre, hogy elér.. Konkrétan leb*szott, hogy miért nem vettem fel eddig. Erre valami hülye biztosítást akart ajánlgatni ami hú de atom biztos és csak napi 30 Ft, mondom nem kérem köszönöm. Tovább győzköd, mondom nem kérem, nem érdekel... Erre a beszélgetés végén rákérdez, hogy akkor aktiválhatom a biztosítás? Mondom köszönöm nem, visszhall és ezzel kinyomtam...
Hihetetlen nyomulósak...(#36895) ebegab92
Vidd le MOL kúthoz, ott a kompresszor.
-
-
-
-
-
-
proper
őstag
válasz
lugosi #36519 üzenetére
motorkölcsönzés nincs szegeden tudtommal, motoron elég gyorsan meg tud halni az ember önhibáján kivül is
én csak probálok segiteni, haverom ennyit kér ha jó jó ha nem akkor nemezért a kockázatért meg a szervizdijakért nincs kölcsönző , nem éri meg
szerintem te sem adnád oda egy idegennek a motorodat 1 napra csak ugy
amugy meg tudsz jobbat?
nem hiszem
-
válasz
lugosi #36452 üzenetére
Én csak 2x 5-10 percet néztem belőle de vannak dolgok amikhez nem szabad hozzányúlni úgy jók ahogy vannak és ez most kimondottan igaz.István idejében nem személy autóval fuvarozzák be a leendő feleségét a magyar őrezred katonái(itt volt az amikor másodszor és végleg el is kapcsoltam róla)
-
-
-
válasz
lugosi #36338 üzenetére
én most egy 508-as kombival szemezek (peugeot
). Peugeotnál dolgozik ismerős és mondta, hogy egy két prémium márkához is szállít akár motort is a Peugeot ... szóval meglepődnénk. Plusz az összes autóba az elektronikát 3-4 cég gyártja a világon ...
hogy miért 508 SW mert jó árú jól felszerelt és kényelmes. Más német márkából hasonló legalább duplája árban ...
-
Attix82
addikt
válasz
lugosi #36311 üzenetére
""Szilentcseréhez hidat levenni, mondok jobbat, egyes szendvicspadlós merciknél az országúti világítás izzőcseréjéhez le kell venni az első kereket. Akkor a merci szar? Nem gondolnám.""
Eszetlenek inkább
, mint sok márka egyes megoldásai.
(Úgy kell tervezni, hogy ha a senki földjén van az ember, akkor maga is megtudja oldani az apróbb dolgokat)
De inkább hagyjuk, mert sok értelme nincs ennek. A lényeg, hogy abban az árkategóriában amit megadott a forumtárs a Suzuki a jobb választás.
És ezzel zártam is ezt a vitát.
-
Attix82
addikt
válasz
lugosi #36311 üzenetére
Jelenleg itt 250-300e Ft-os kategóriáról volt szó. Nem is értem, hogy jössz ide 5-10 éves autókkal, meg mercivel
Képzeld járnak fiatal autók is, és vannak gondok vele bőven, mint mindegyikkel. Csak nem mind1 mennyi munkaóra és mennyibe kerül az alkatrész hozzá.
Amit tudni kell, a szerelési idő mind pénz pénz a forumtársnak...és ahogy írta nem nagy a keret rá. Akinek meg nincs ne is vegyen olyat.
Ez mér kezd unalmas lenni: persze ők sem értenek hozzá, csak ti!
-
-
-
-
-
válasz
lugosi #35637 üzenetére
Abból indulsz ki h lenne mivel meggyanúsítani ... Esetemben nem. Amit rosszul csináltam eddig, azt vállaltam. Megkaptam a magam kis pénzbüntetését, kifizettem, történet vége. És én simán el tudom viselni az ilyen statáriális megoldást. Én piszok rossz belügyminiszter lennék, mert mindenki tökét tekézéshez használnám. Vagy inkább kritetthez...
-
válasz
lugosi #35633 üzenetére
Nem a szabályokkal -sem a létükkel sem a mibenlétükkel - van bajom. Hanem h nincs meg a normális elrettentő ereje. Ugye napokban röppent fel h elkaptak egy volt jobbikost AKval akiről az a pletyka megy h felbérelték vki "megregulázására". Ismered a mondást, nem zörög a "paraszt"...
(#35634) Polemius: Az alaposság kívánatos, de nem olyan esetekben aminek a súlyossága már igen erőteljesen hatással van a közrend és közerkölcsi normákra. Tévedés? Vissza nem lehet csinálni, de meg lehet adni a hozzátartozóknak mindent egy újrakezdéshez.
Mindkettőtöknek: Én hiszek abban hogy csak az elrettentés segít. Ha tudja vki hogy bizonyos dolgok elkövetéséért már a gyanú alapján kivégzés jár, akkor igyekezni fog nem elkövetni. És ez bőrszíntől , származástól vagy felekezeti tartozástól teljesen független. Jah meg nehogy már egy hidegvérű -szerintem mondhatom nyugodtan- tömeggyilkosnak legyenek jogai...még csak feltételesen sem!
-
-
-
válasz
lugosi #35609 üzenetére
Hiba a csomagolással foglalkozni, amikor a tartalom a gyilkos...Ha a bíró az indoklásban rosszul mondja el v írja le mondjuk azt hogy Philips , akkor ott is közlöd vele hogy gó sunyi? Most hallgattam meg a roma per ítélethirdetésének a teve által közvetített részét. A bíró alig tudott koherensen beszélni. Attól még volt súlya az elmondottaknak
-
válasz
lugosi #35501 üzenetére
Mondjuk ha valaki gepet akar osszerakni, szamomra kisse fura, hogy konzolt ajanlgattok neki..
Ahogy elottem is irtak, intel, fizikai 4mag, 4gb ram, es mondjuk egy gtx460 minel tobb es gyorsabb memoriaval
Ha nem kell tqpra,nhazra, vinyora kolteni,, mert ezek mar vannak, akkor akar ki is johet ennyibol..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest