- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Ironsides #18600 üzenetére
Hát én is ezt hittem! Az egyik egy apró kis lyuk, elég lepukkant elsőre, szerintem illene tartani mindenből egyet neki is, ahogy írtad nem kér kaját, és a potenciális ügyfeleket nem kell elküldenie. iPon már megteheti, hogy nem tart, de azon is meglepődtem.
Akkor nem retro szervizt keresek, hanem normálisat...
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok Urak!
Azt a tippet kaptam, hogy itt Ti talán tudtok segíteni. Ezért bátorkodom bekopizni a kérdésemet, remélem ezzel nem teszek rosszat
A lényeg, hogy s939+ddr1 kipróbálás kéne valahol pesten, akár pénzmagért cserébe is, nem tudom, hol álljak neki.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest