- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az volta a baj. Apám azt hitte, hogy ha egyszer végigfut az update, azzal minden készen van, miközben volt még 2 kör, amit le kellett futni. Update után már elindult a telepítő kifogás nélkül, majd az első adandó alkalommal, mikor elsötétült a képernyő, többet nem is jött vissza a kép. Boot után a win-töltőképernyőnél kifagy, mint az elmúlt 3 évben mindig, mikor megpróbáltuk az aktuális friss driver-t feltenni.
Ha Öreg kiveszi a gépből a kártyát, akkor megpróbálom betenni a gépembe, hátha ott megy. Ha nem, akkor megszívtuk, mert gar már nincs rá és igazából sosem ment a cucc, csak eddig még annyira nem érdekelte, hogy ki is vegye a gépből.
Pedig isten a tanúm rá, már az első alkalommal mondtam neki, hogy vigye el szakemberhez, mert én nem tudom tesztelni. (Akkor full vizes gépem volt, nem tudtam csak úgy kihúzni a VGA-t, ami a 90°-os elforgatás miatt blokkolt minden PCIe csatit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pedig isten a tanúm rá, már az első alkalommal mondtam neki, hogy vigye el szakemberhez, mert én nem tudom tesztelni. (Akkor full vizes gépem volt, nem tudtam csak úgy kihúzni a VGA-t, ami a 90°-os elforgatás miatt blokkolt minden PCIe csatit.)
Előfordulhat, hogy már a 21H1-re sem megy fel a legújabb driver