- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz LamerGyuri #34003 üzenetére
Egy kocka mind fölött, egy kocka kegyetlen....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Darkness
aktív tag
ha már, hogy mutatkozzunk be a lányunk pasijának: bad boys 2
[ Szerkesztve ]
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
cbmfan
őstag
marhák
szombaton mindig hatkor kelek, hogy fél nyolc körül kinn legyek piacon. megyek két kört, veszek rakás vackot. utána Tescoban heti bevásárlás, és délre visszaérek. hétvégi 60 centis pizzát rendelem, kaja után cuccok tesztelése. utána kis alvás, ha kómás vagyok.
ha döglött a piac szombaton ezt megismétlem vasárnap is.
lásd írásom piacosokról és lomisokról.
mai érdekes téma: noname 945 chipsetes lap, Celeron D kupakja totál összekarcolva, X1650PRO, 2X256MB RAM, semmi más. ez 60k, mert boltban azt mondták neki. igen, kb. tíz éve...
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
h.adam.92
őstag
válasz LamerGyuri #34015 üzenetére
Nem irigylem
-
wolfman
veterán
válasz kornel76 #34016 üzenetére
2 gépet szerelek egyszerre éppen. Volt benne egy fos Mercury ami helyére vettem egy FSP-t ami nem megy rendesen, folyamatosan újraindul vele a gép, így majd postázom vissza a megfelelő fordított juttatások reményében. Volt nekem eléve 2 codegen, ha ideiglenesen kell valakinek betegyem gépébe a még fotosabb tápok helyett, de azok is már ciceregnek meg sípolnak, így inkább vissza se adom addig ebernek. Az 5. meg egy Delta, ami bár 24 tűs, de 4 tűs CPU meg nincs rajta, azt most szerkesztem, hogy legyen. Volt még a fiókomban egy FSP ZEN 400W-is, de TaaT-nak ez már így elég poén volt a kép erejéig.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kornel76
aktív tag
válasz wolfman #34018 üzenetére
Sejtettem, hogy ilyesmi van a háttérben , csak 7 végén sikeres pókerpartim volt hasonló cuccokkal (sikeres: minden kacattól megszabadultam) így gondoltam hátha te is ezen az úton selejteztél .
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
F.E.K..
senior tag
Jé,végiolvastam a topikot...
(Nem boltos, csak rendszergazda)
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
F.E.K..
senior tag
válasz macilaci78 #34021 üzenetére
Persze! De a pendrive használata gyakoribb (ok, van végső esetre forrasztópákám is )
-
F.E.K..
senior tag
Csak hogy legyen ideillő hozzászólásom is...
Felhasználó rábök a gépre:
- Ez a gép rossz!
- Mi a hibajelenség?
- Azt nem tudom, a kolléganő mondta hogy szóljak.
- Hol a kolléganő? Egyeztetnék vele.
- Hát szabadságon!
(néma sóhaj)
- Rendben, kapcsoljuk be.../Szemre minden rendben, a szükséges programok indulnak, sebesség ok,
eseménynaplókban sem találni hibára utaló bejegyzést./- Nos, nem találok hibát.
- Jó, akkor felhívom és beszéljen vele!
(Magamban: Kezdhettük volna eleve ezzel...)Pár perc elteltével a telefononban:
- Hát az a gondom hogy begyorsulnak a buborékok, és ez nagyon zavar a munkámban!
(??? Töpreng...Töpreng... Majd egy jelentősen rezignált néma sóhaj)
- Az a képernyőkímélő így működik hölgyem...úgy 10 perc után gyorsul fel az animáció amenyiben nem használja a számítógépet...
- Iiigen? Hát... Akkor jó...Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
vjozsef
senior tag
Emberünk garanciáztatna:
"Üdv, elromlott a headset-m. Valamiért nem működik a mikrofonja és néha recseg a hang ha a kábel egy bizonyos ponton megcsavarodik. Szeretném meg javíttatni. 2014.12.22.-n vettem és egy éves a garancia. Kijönnek érte vagy fel kell adjam postán?
Még az lenne a kérdésem, hogy magát a headset-et is vissza küldjem? Vagy csak a garancialevelet és a számlát?"
-
ViZion
félisten
válasz MasterMark #34032 üzenetére
+1
Igen, régen CRT korban a "beégések" elkerülésére kellett. Mondjuk nálunk van LCD-s apple gép (iMac, de már vagy öt éves), amin kikapcsolva is ott az excel rácsHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
totron
addikt
válasz Gézengúz #34031 üzenetére
Mert van az az intervallum, amire a beizzított rendszert (monitor belvilága) nem éri meg lekapcsolni, pontosabban nem tett volna jót a megjelenítőknek, a beégést meg senki nem szerette volna saját monitorán megtapasztalni. Sebaj, aki beruházott egy jóra, örökéletre, az meg a kopó foszforréteg általi foltokat bámulhatta. Akár milyen jó kontrasztja is volt, ki kellett dobnom egyet emiatt, pedig szerettem. Túl zavaró volt már. Semmi éles határvonalú foltosodás, de a kép egészén ott volt, itt-ott. Hány, de hány pihentető volt, ami nagyobb processzor-teljesítményt igényelt, mint az alapjárati munka a gépen, így több áramot is fogyasztva és még a képernyőt sem védte tisztessgésen, mert olyan agyatlanul volt megcsinálva, hogy 80% statikus elem, törlés meg ritkán. Persze én ezeket nem használtam. Szolíd átmenet volt a screen saver az önálló standby vagy a kézi kikapcsolás és a munkára fogott állapota között. Elvégre is konnektorból is kihúzható, nem? Megvolt a maga szerepe. Itt blank screen dolgozik 3 perc üresjárat után. Írhatna is valaki egy összeszedett szösszenetet erről a screen saver-jelenségről. Múltja, jelene, jövője, nosztalgiája, kezdete.
-
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
Még egy kis ontopik:
Kollégám futott bele...
Hibajelenség: kereséskor mindig kikapcsol a gép!
Kolléga kérdi, pontosan hogyan jön elő a jelenség?Mutatják... Katt a start menüre, kereső mezőbe beír (jóskapista doc), majd egyel jobbra kattint...
-
wolfman
veterán
válasz F.E.K.. #34037 üzenetére
Bent a cégnél kaptunk új irodai fénymásolót, Samsung. A kolléganőim irodájában van bent, anyáznak folyamatosan, semmi nem tetszik nekik rajta, össze vissza dolgozik, minden ganyé, ki akarják már dobni. Annyi baja van a szerkezetnek, hogy a lehető legolcsóbbat vette meg az IT és hát elég lassú, az érintője még annál is lassabb, de ha beállítod, akkor nyomja. A csajok mindig mindent automaticére tesznek és csodálkoznak, hogy nem azt csinálja amit kell. Mondtam nekik, hogy állítsák manuálisan fekete fehárre, hosszanti nyomtatásra stb. aztán jó lesz. Nem, ők ilyennel nem akarnak foglalkozni, nekik ez szar, régi jobb volt. Igaz egyszer kellene megcsinálni, de nem. Hiába állítom be, elállítják, aztán megint minden használhatatlan. Érdekes, nekem nem.
-
-
cbmfan
őstag
válasz Klaus Duran #34041 üzenetére
kép? fb link? most úgyis üresedés van
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
F.E.K..
senior tag
válasz Klaus Duran #34043 üzenetére
Á, aki Gyulai az már tuti megedződött. Lehet hogy csak egy laza edzésnek lenne elég számára
-
wolfman
veterán
válasz F.E.K.. #34044 üzenetére
Milyen értelemben edződött a gyulai? Női szempontból vagy az életviteli copás szempontjából? A nők itt nem vészesek, inkább a könyékbeli "falvakban", de hogy itt a viharsarokban copat mindenkit az élet, az is biztos. A lelkemen már olyan bőrkeményedés van, hogy ihaj.
(#34040) cbmfan:
1db 25-ös szőke (állítása szerint az nem is az, de még nem bizonyított )
2db barna különböző évjáratból
1db vörös„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
totron
addikt
válasz wolfman #34038 üzenetére
Felháborítónak tartom, hogy minden félfogyatékos/lusta picsa kap munkát. Sokan, akik meg tanultak, küzdöttek, nem kapnak normális munkát vagy épp semmilyet. Ezek meg itt nyegle hanyagsággal, lustasággal véget nem érő köröket generálnak, tartanak fenn. Hát mi az, hogy nem hajlandók beállítani? Az autó meg szar, mert nem oda visz, ahova ők szerették volna, annak ellenére, hogy nem az uticél felé kormányozták? Igen, rá lehet vágni csak ennyit, hogy nők, de ez nem csak ennyi. Talán ki is lehetne rúgni a picsába az ilyet. A mentális egyszerűség itt másodlagos, a lustaság a fő motívum. Bocs, a kifakadásért, de van, ami sok.
-
salaud
aktív tag
válasz wolfman #34038 üzenetére
Réges-régen egy kisirodában volt ilyen, egy lexmark laser cuccal, amit egy szekrényméretű, ezeréves HP helyére telepítettem. A harmadik sipákolásparti után fogtam egy műanyaglapot, némi erős kétoldalú ragasztót, és egyszerűen beállítás után leragasztottam a panelt. Nyomtatva lett rá matrica, miszerint a lap eltávolítása a garancia elvesztését vonja maga után. A főnök meg megmondta nekik, aki leszedi, az fizeti a nyomtató szervizelését. Azután ugyan nem kaptam a csajoktól kávét, viszont nem hívtak csak tonercserére.
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
wolfman
veterán
válasz cbmfan #34047 üzenetére
Nem akarod azt vala.
40-45 év körüli, dohányos, jókedélyű, rossz munkamorálú, viszont remekül tudja palástolni. Szeret panaszkodni, sűrűn használja az "IZÉ" kifejezést, rettentően "tájékozott mindennel kapcsolatban", inkább sztorizgat mint dolgozik. Elvált, de van egy hasonszőrű párja most.
Tehát ez nem az a fajta akit te keresel feltehetően a dögös, bögyös, vörös.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok