- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C0RVUS
tag
válasz
pilóta #152730 üzenetére
Ha Vosztok Amfíbiáról szólsz vala, akkor az plexi (de nekem az sem bizonyul hű de karcolódósnak ahhoz képest amit kap, meg, hogy domború, ráadásul gyerekjáték felpolírozni, ellentétben a zafírral). És én kimondottan az Orientrája üvegéről beszélek, ami nyilván valami speciálisan edzett üveg.
rolika00: Amúgy meg nem ráér üvegcserén gondolkodni, ha az eredeti már tényleg összebarmolódott?!
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
pilóta #150624 üzenetére
Nekem az összes magasságmérős cucckerájjal az a bajom, hogy töltés nélkül hamar kipurcannak, lepedőnyi nagyságú napelemeket meg nem vagyok hajlandó magammal cipelni!
Már csak a plusz súlya miatt sem, no meg nincs is hova tenni, ezeknek nagyon nagy felületet kell biztosítani.
Jó lenne, ha egyszer lenne már vmi klassz kis strapabíró óra erre emberi méretben!Mondjuk a Barigo Penta 55 pont valami ilyesmi analóg szerkezet, csak a maga 45 mm-es tokméretével nem épp a női vonalat képviseli...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
pilóta #150621 üzenetére
Ja értem. Így már más. Akkor nekem tényleg vagy marad a telefon, vagy valami gps-es óra.
Akkor ebben a szörnyetegben is ugyan ilyen a szenzor?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
pilóta #150619 üzenetére
Ezekre gondolok:
"A hőmérő - ahogy előttem is mondták - csak levéve és sokat várva mutatja a környezeti hőt, iránytű teljesen okés, viszont a magasságmérő, mivel ugyanúgy mint a barométer, a levegőnyomás változásából kalkulál, időről időre elmászik. Arra jó, hogy egy túra alkalmával megtudd, mekkora szintkülönbséget küzdöttél le, de ha pontos értékeket akarsz, akkor utána kell állítani olyan helyen, aminek ismered a magasságát. -
zack
nagyúr
válasz
pilóta #59034 üzenetére
Az a baj, hogy találtam olyat, ami jobban tetszik, viszont jóval drágább...[link]
Ebay-en nagyon sok van, és sok van közülük ami tetszik.
(#59035) MK VII
A sárga számlapos kiesett.
Magyar honból 40-50k lenne, de van sokkal szebb is.
(#59036) KelemenUhr
Köszi! Megnézem ezeket is! De ahogy eddig néztem, dizájnban az Invicta tetszik a legjobban. Extrém, és egyedi. Nekem.
Egyébként ebay-en is vannak 120k+ modellek. Kíváncsi lennék ezekben is 8k szerkezet van e.
-
zack
nagyúr
válasz
pilóta #59005 üzenetére
Ez nagyon tetszik, de túl elegáns. Azért néztem olyat, ami elegáns is, de megy a sportos viselethez is, tehát ilyen köztes átmenet. Egyébként ez nagyon szép.
Néztem ezt a linkelt Seiko-t ebay-en hátha van olcsóbban...Sansztalan.
(#59006) Permet Elek
Az amit én keresek biztos nem lesz felhúzós, mert ebben a stílusban szerintem nincs. Automata lenne talán a legjobb, de elsődleges szempont a dizájn és a minőségi szerkezet lenne. Az Orientek nem tetszenek.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
pilóta #58766 üzenetére
Ja, ez elég tetű dolog, hogy kifizeted a felárat az elsőbbségi vagy EMS után, aztán meg a királyi posta 2x annyi ideig ül rajta mint amennyit a csomag utazott 2 kontinens között.
(#58767) dionaea
Mivel jelentősen megnövekedett a küldemények száma, rájöttek, hogy ebből sok pénzt is be lehet szedni. -
-
lad29
csendes tag
válasz
pilóta #33036 üzenetére
A márkanevet meg kell fizetni. Mondjuk érjen százezret. Viszont a kerámia lünetta, a zafírüveg és a svájci szerkezet különbsége biztosan nem ér meg egymillió forintot. De még párszázezret sem. Valami biztosan el van cseszve az árazásban. Nekem nem érne meg annyit még egy lottó ötös után sem.
-
lad29
csendes tag
válasz
pilóta #32874 üzenetére
Sona nem nyomódott meg még véletlenül.
Én is ebben bízom, de inkább egy másik típust választottam, ahol 100% biztosan nem fog véletlenül sem megnyomódni.
Már csak azt kellene eldöntenem, hogy TUTU 1 év garanciával, vagy GRANDO 2 év garanciával.
Ebben kérek tőletek segítséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest