- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Bati0501 #147290 üzenetére
Gratulálok!
(#147291) vadászcsiga: Akkor az ing!
(#147292) hdman: Gratulálok!
(#147309) WiZARD: Próbálj ki egy Sub C-t!
Nekem tetszik az Explorer II, de az újabb, 6 számjegyes, és azért az sincs benne a kedvenc Roli top 3-mamban. Jobban belegondolva top 5-ben se. Attól függetlenül azért szeretem.
-
boogie84
veterán
válasz
Bati0501 #146795 üzenetére
A fekete modellhez is megy a piros hirsch, vagy a piros nato. Sok kombinacio van...
En mar a piros natot is berendeltem. Sztem a kek-piros ora piros szijjal jol fog mutatni. A gyari fem szijat hasznalatra nem fogom be. Az en kis kezemre az nem illene, ill nehez is lenne.
Meg par het mire jon egy, es meg az elozo sem jott meg .(ssc013p1) -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bati0501 #79171 üzenetére
Ezek a Bambinok masodperces leptevel haladnak, vagy tizedmasodperces?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Bati0501 #78557 üzenetére
Igen, ez volt az első ötlet, de még alakulhat, az eredeti stílustól teljesen idegen számlappal is el bírnám képzelni. Tavaszig érlelődik a projekt, van idő bőven.
Amúgy nem értem ezen a linkelt példányon mi kerül ennyibe, semmi extrát nem tud a többi hasonlóhoz képest. Azon kívül hogy az egyik legjobb kombináció.
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Bati0501 #76427 üzenetére
@Bati0501 : naná. Cipőm és kabátom is van hozzá ugyan ilyen színben. (nem nem 13 éves vagyok)
@vadászcsiga: neeeem.
ez szándékos választás volt nem a véletlen műve. Fene tudja, hogy mennyire meríti az elemet mert már több mint 5 éve megy a gyári elemmel. Szóval azt mondanám meg se kottyan neki.
-
TimeCenter
tag
válasz
Bati0501 #76418 üzenetére
Bati0501:
1.Csak hagyományos kijelzős G-SHOCK órám volt. Nincs saját tapasztalatom az inverz kijelzővel. egyébként az eladott inverz kijelzős órák számát tekintve, nincs sok panasz rájuk.
Amit nem szeretnek az az inverz-tükrös LCD. Ezeknél az óráknál a kijelző alján egy tükör található, ez verné vissza a fényt. Ez addig jó is amíg fény éri a kijelzőt. Viszont, ha megnézed az órát, a fejed eltakarja a fényt és csak a "sötét" tükröződik vissza. Szerencsére csak 2-3 ilyen tükrös LCD-s óra van.
2. Ha jól emlékszem az USA-ban nem forgalmazzák a GW-7900RD-4 modellt, csak a fekete GW-7900B-1 órát.
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Bati0501 #76418 üzenetére
nekem negatív g-shockom van. Semmi bajom vele. eddig sose kellett 2x ránéznem, mert nem tudtam leolvasni.
Van az a funkciója este, hogy ha felfelé fordítom az órát akkor magától bekapcsol a világítása. Kiemelten hasznos vezetésnél : ) -
TimeCenter
tag
válasz
Bati0501 #76399 üzenetére
Bati0501:
1. Az olcsóbbik elemes, 2-3 évente elemet kell benne cseréltetni, míg a drágábbik TOUGH SOLAR szerkezetes a fényenergia működteti.
2. A drágábbik rádiójel vezérelt ( WAVECEPTOR ), ha a legkisebb eltérést is érzékelné németországi ( angliai, USA, japán és kínai ) atomórához képest, akkor azonnal hozzá pontosítja magát. A téli és a nyári időszámításra is magátol vált át. -
condy
senior tag
-
vendingo
veterán
válasz
Bati0501 #74597 üzenetére
Az óra vásárlás tuti tolódik 1-2 hónapot, mert pár napja jöttem meg a sokadik nyaralásomról, most kell egy kis idő amíg egyenesbe jövök, aztán jöhet az órázás. Addig rendbe rakatom a citizenem.
A helyi szervizbe megkínáltak egy 15-20k-s árajánlattal a koronacserére, ami szerintem egy kicsit túlzás. -
condy
senior tag
-
Zewa
senior tag
-
stewe780
őstag
válasz
Bati0501 #71791 üzenetére
Ebben a fórumban nem egy nagy dolog, nem automata, meg nem is svájci, ezt vettem: AW1240-57E
Viszont fém szíjas és nem nehéz (titánium). Ez nálam fő szempont volt, és ez így eléggé leszűkítette a lehetőségeimet. Na meg persze a külső is fontos volt, és ez a forma számomra pont eltalálta az arany középutat a sportos és az elegáns között.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Bati0501 #71594 üzenetére
Köszönöm a választ, én is kb. így gondoltam
El is kezdem nézegetni őket... mondjuk nem tudom pontosan mit lehet várni ezektől...
@Golota: neked is köszönöm, én is hasonló specifikációkkal bíróra gondolok...
@T0rnad0: eddig a 7900B is a toplistások között van
Még valaki kérlek világosítson fel, hogy pontosan ezeknél mi dobja meg nagyon az árat? Rengeteg fajta van, kinézetre mondjuk nem sok tetszik (így talán könnyebb lesz a választás), de mégis, több tízezres különbségek is vannak a hasonló specifikációkkal bíró modellek között...
Esetleg mire figyeljek oda, mi az amit mindenképp érdemes tudnia?
Előre is köszönöm!
-
vadászcsiga
félisten
-
-
zez-zez
tag
válasz
Bati0501 #71014 üzenetére
Köszönöm, majd bemutatom lassan a többit is.
Nem ebayen vettem, pers184 tudtommal csak 2 fórumon keresztül árulja gyártmányait. Ezek a wus és a forum.watch.ru. Fizetés paypalen keresztül, tehát némi védelem van. Úgyhogy, ez így megy. Én nem vagyok különösen elégedett, gprspeter példája pedig úgy látom pozitív. A lényeget a tapasztalatok megosztásában látom. -
JackFeryll
őstag
válasz
Bati0501 #71014 üzenetére
Nekem is volt ilyenem. Két hetet az eladó tökölt 3 hetet meg a futár ami nem kicsit volt drága, de az eladó ragaszkodott ehhez a futárhoz. (42 font volt egy sima csomag Angliából) Nagyon jó vételt találtam és kellett a dolog így nem nyitottam case-t csak 1 csillagot kapott a shipping-re pozitív értékelés mellett.
-
trassher
addikt
válasz
Bati0501 #70926 üzenetére
195 gramm fémen. Itt egy jó kis review róla.
-
condy
senior tag
válasz
Bati0501 #70875 üzenetére
Teljesen igaz! Én anno Tutu-val jártam így. Rátalãltam a honlapra a neten, ami szerintem sok cégnek becsületére vállna. Azt gondoltam, hogy valami 200m2-es szőke ciklonos, tükörpadlós, jajj mit keresek én egyszerű földi haladóként itt, üzlet, aztán meg mentem 3kört a westendben, mire megtaláltam.
Persze ott a választék meg a kiszolgãlás nem rios szintű. Csak az oldal alapján valami nagyobbra gondoltam. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Bati0501 #70429 üzenetére
Elvileg seiko belülről...és jobban bejön ez a halványzöld-fekete kombo, mint a seiko színei, azért néztem ezt
Másikról valami info? Mennyire megbízható márka? Szinte semmit nem tudok rola...olvasni meg lehet minden félét, aztán ki tudja mi igaz belőle. Azért ez mégis egy automata
-
Pé
senior tag
-
JackFeryll
őstag
válasz
Bati0501 #69337 üzenetére
Helyes amit az úr mond, de a zakója katasztrófa. Bő az ujja felkarban ezért ráncosabb mint egy rozmár és a kézelőnél is óriási lyuk tátong míg az ingujj rövid. Ha már videót készítünk a stílusról és cizelláltságról is szó esik akkor az alapokkal is érdemes lenne tisztában lenni.
-
Golota
aktív tag
válasz
Bati0501 #67577 üzenetére
Nem, csak talán nem fogalmaztam elég egyértelműen. A lényeg: ha USA-n belül vállal next day shippinget és biztosítást a hirdetett árban foglalva, akkor annak a költségét levonva a egy sima USPS nemzetközi szállításból, akkor jelentősen olcsóbb lehet a dolog. Ha USA-n belül csak sima postai szolgáltatás van az árban, az maximum pár dollár alku-alap.
Érdekes dolog ez egyébként, tényleg fillérekért szállít az ottani posta országon belül. Nálunk lényegesen drágább. Egyébként a USPS is olcsóbban hoz ide, mint amennyiért innen visznek. Most megnéztem, 16 USD volt a szállítás, "first class international", de ez rendes tag volt és utánajárt. Van, aki nem hajlandó, csak DHL-el küldeni, nyilván biztonsági okokból. Szerintem ennyiért nálunk országon belül viszik el.
-
Golota
aktív tag
válasz
Bati0501 #67570 üzenetére
Mivel gyakran "free shipping" hirdetik országon belül, még akkor is, ha biztosítva és express megy, ezért sokszor rá lehet venni őket, hogy annak a díját (amit eleve átvállal egy amerikai vevő esetén) érvényesítse a nemzetközi szállítási díjból. A sima posta persze kint nagyon olcsó, ha nincs semmi extra szolgáltatás, de DHL next day shipping biztosítva már jelentősen csökkentheti a sima nemzetközi USPS (nem UPS) díjat.
-
entropy
tag
válasz
Bati0501 #67547 üzenetére
Értem. Vakmerőség ilyen messziről órát venni (Hamilton Khaki field auto)? Kértem ugyan sok-sok képet, garanciapapírról, meg van az órán egy kis karc a fülénél szíjcserélés miatt, arról is, de az szerintem nem gáz, főleg hogy fél áron árulja, meg majd alkudok még, ha jónak tűnik a dolog...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Bati0501 #67491 üzenetére
A Golf nagyon jó autó, a variantot is bitang jó vezetni pláne ha szereted a kombikat
1.4 TSI-t ha lehet ne, de inkább ne , lehetőleg marhára ne!!! De használtan meg annyira ne hogy le se tudom írni. Illetve be lehet azt vállalni csak kell számolni ilyen olyan járulékos költségekkel , akkor meg már jobban jársz az 1.9PDTDI-vel, amitől viszont nem kell félni. Persze rosszba mindennel be lehet nyúlni de ez egy jó motor, megbizható stbstb
DSG az jó, szuper, csak ha javitani kell majd az fájni fog. Ha ezzel kalkulálsz és azt mondod neked így is megéri a DSG (amit amúgy megértek) akkor nyugodtan, nem betegágy az, de nagyobb a rizikó mint egy kezinél. -
young78
tag
válasz
Bati0501 #67511 üzenetére
És mennyit eszik olyankor? A 307-esem vége valahol 180 fölött van, de én már a 130-at sem szeretem vele, nem azért mert elfogy az erő, hanem mert pörgeti a motort.(hiányzik egy 6. fokozat neki) A nagy motor ugyanezt alacsonyabb fordulaton tudja. Ezért kizártnak gondolom, hogy az autópályás fogyasztása is jobb legyen mint a nagyobb motorosnak
-
-
phranxinatra
aktív tag
-
apholyon
aktív tag
válasz
Bati0501 #67031 üzenetére
Értem, valóban érdekes, szokatlan megoldás, de nem hinném, hogy különösebben zavaró... egyébként ma felhívtam õket, 14 napig indoklás nélkül visszaveszik, azért ez elég korrekt, fõleg hogy ajándéknak lesz. Korrektnek tünik az ára is, de még mindig bizonytalan vagyok, így zéró tapasztalattal...
-
apholyon
aktív tag
válasz
Bati0501 #66892 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ, valóban, így már tőlem is belépőt kér... érdekes...
Itt a direkt link a bolti oldalon:
Egyébként külföldi oldalakon nem szidják a Festina-t, sőt... tudom, hogy nem csúcsminőség, de tesóm nem óramániás...
és hát ha nem rossz, akkor féláron miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest