- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo #149080 üzenetére
ebben biztos vagyok! félre értés ne essék, egy percig sem tartottam gagyinak a kvarc szerkezetet és szerintem bizonyos presztízsórák igénylik is. egyszerűen csak egyszerű. végtelenül. a mostani örökkedvenc Casiom már talán az 5. évét tapossa, csak azért volt szervizben, mert üvecserére szorult, nem vigyáztam rá eléggé. egyébként elketyeg szép csendben, gondozásmentesen kvázi. ha elegáns óráról van szó, akkor a kinetikus megoldások tetszenek, csak ott nyilván az alkalmi használat nehezíti a dolgot (ezért is néztem elemes kvarc Tissot órát többek között
)
+ kovsol:
teljesen jogos, rossz a megfogalmazásom. a meghajtás esetén preferálom azt, hogy nem kell elemet cserélni, nekem valamiért ez nagyon tetszik*, ha óráról van szó. nyilván ez inkább a hétköznapi órák esetén jön szóba, legalábbis én így mondanám.
*dolgoztam napelemekkel egy ideig, mondhatjuk, hogy eléggé otthon vagyok a témában, egyáltalán nem tartom emiatt (vagy ennek ellenére) világmegváltó technológiának, de itt nagyon tetszik, ha nem egy klasszik óráról van szó (ezt kevés kivétellel nyilván az ár is beszabályozza).
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #148889 üzenetére
És milyen lesz a forint, amikor minket rúgnak ki páros lábbal a sok eu pénz lenyúlás miatt? Vagy csak simán bedőlünk, mint a hellének. Vagy Vona győzelme esetén 4/5 arányban szavaz a bölcs szittya nemzet a kilépés mellett, nem fele-fele puhány módon, mint a britek.
Kínai cégek áttelepülnek majd a függetlenedő Skóciába, mert ők maradni akarnak.
Szerencsére a szajkóm már határon belül van, drágaszágot meg nem tervezek egyelőre. -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #148857 üzenetére
Jó fogás volt, elég különleges!
A felratot valóban nem egyszerű mutatvány. Talán emlékszel még, az enyém közel 7 hónapig készült és ezalatt semmi értelmeset, mutatósat nem sikerült kitalálnom (mondjuk nem is az volt az elődleges). most, hogy fél éve hordom, már van ötlet és tök jól is mutatna vele!Talán egyszer rábiggyesztetem valakivel.
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #148830 üzenetére
Nagyon jó lett, gratulálok!
Végre van rendes órád...
Marha jó lett a számlap (az honnan van?) és inkább illik hozzá a "katedrális-mutató", mint az eredeti tervezet. Az olyan "semmilyen", így meg szép!
Lehet majd hiányolni fogod a számlapról a feliratot. Én így utólag visszagondolva igazán irathattam volna rá valamit, olyan üresnek tűnik néha. Másrészről meg "steril" és ez tetszik! -
C0RVUS
tag
-
C0RVUS
tag
válasz
fagyalllo #148816 üzenetére
Na ja. És ez így a narancccsárgával elég jól egyben is van. Szó fánki.
Szerintem ha már módolás, akkor azt rendesen kell csinálni. Ha már túlvacs, legyen kövér.
Ha valakit komolyabban is érdekelne. -
C0RVUS
tag
válasz
fagyalllo #148622 üzenetére
Az újnak már inkább ez a konkurenciája szejkóilag:
(Az alsó képen a baloldali túlvacs részéről nem sok fenyegetést érzek az ár-érték ligában.)
Érdekes, hogy főleg a nyílvégű percmutató miatt nem éreztem soha csábítást az SKX-ek irányába, ennél meg nem zavar, valahogy egybe van az egésszel. Remélem, az ára is úgy megy lefelé, ahogy a szerelmem növekszik. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #148580 üzenetére
Éppen azért, csak a nyolc pálcika világít, egyértelmű. Ha minden pötty/pálcika megvan, ki kell tapizni az óra/korona helyzetét - tovább tart félálomban. Ahol a dátum helyén nincs index, az is jó támpont.
Frank : Lézer után is romlik tovább, és olvasószemüveget sem tudod megspórolni. Ha sok dioptria kell, akkor érdemes.
-
törölt tag
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #148398 üzenetére
Ja, értem.. Hát a szándék értékeledő.
A többiek, akik még esetleg félreértették, és azt gondolnák, ellentmondok önmagamnak: a Panerai minősége nem volt kérdés előttem, nem kellett meggyőznöm magam arról, tehát nem azért próbáltam ki, viszont a méreteivel, hordhatóságával kapcsolatban voltak kételyeim, amiket általában el tudok dönteni, de miután pont, hogy tetszett, le kellett csekkolni, számomra hordható-e.
Nem. -
Sanki
addikt
válasz
fagyalllo #148304 üzenetére
Nekem is összességében a kinézete tetszik. Van egy hasonló Q&Q órám, a számok kb. ugyan ilyenek, nincs dátum és szürke számlap, csak egy komolyabb szerkezetesre szeretnék váltani.
Amit hiányolok, hogy a számok nem világítanak. (Mint pl. ennek)
Illetve, most látom, hogy a szíj szélessége 21 mm. Na most ebbe a 22mm-es NATO gondolom bele fér éppen, de hülyén mutat biztos. -
terra052
őstag
válasz
fagyalllo #148190 üzenetére
Élőben még állatabb
Relatíve hamar megjött, épp nem volt készleten neki, így volt kb másfél -két hét. Igényes doboz, stiftek, ez volt 100 PLN. A méretre figyelni kell, nekem az utolsó előtti lukba (lyukba?) kell csatolni, a közepeset vettem.
Szaga bőr, tapintása érdekes, merev, de kényelmes 24mm méretben is. Ezekkel a szellőzőkkel nyáron is hordható lesz, remélem. Ezek után nézek feketét piros-fehér cérnával az SKX-nek
Összefoglalnám: f@sza. -
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #147995 üzenetére
Már a korábbi képeken is feltűnt, hogy a mutatók mindig ugyanott állnak, pedig a rugó teljesen fel van húzva és a korona is a helyén, aztán megtaláltam ezt a képet: [link]
Szóval még nincs kész az óra, ez csak egy dummy.Néhány további élő (és nagy) kép új Seiko búvárokról:
padi teknős
padi kinetic gmt
transocean kronográf
kékes-lilás transocean -
t-bali3
senior tag
válasz
fagyalllo #147987 üzenetére
Nekem korábban csak az A jöhetett szóba, de mostanában szemezek a B-vel is. Nehéz dönteni.
Most valami sportosabb órát szeretnék, mert kicsit túlsúlyban vannak az elegánsabb darabok. Múlt héten egy Monstert akartam, most egy miyotas Lacot.
Majd meglatjuk hogy sikerül az EB tippmixes projektem. Lehet Sinn lesz a vége
147995
Érdekes, hogy leköltöztette a Seiko a Spring drive szerkezetet. Így előbb utóbb elérhetőbb lesz talán. -
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #147734 üzenetére
Olyan már van. [tűzoltóra] Sőt "gőzálló" szakács óra is. [Morpheus Master Chef]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #147550 üzenetére
Két-három napja egy sem volt, előtte is csak egy. Bár ha olyan a tok íve, mint az Exploreré /erősen gyanús/, az sem fog felfeküdni a csuklómra. Viszont leolvashatóságban magasan veri éjjel-nappal.
És tényleg, 15 db van nekik. Hogy legyek így erős. Bár még van a 30. éves törzsgárda jutalomból valamennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest