- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Tsebacsi #210533 üzenetére
Nekem a RUF -tól ez a RUF500 Diver tetszik nagyon. Mondjuk kvarcban kéne igazából.
kicsit agyaltam, hogy ez is olyan Steinhart féle kínai tokozós cég lehet.
Az oldalukon picit meg is lepődtem, hogy hű mekkora a gyár.kíváncsiságból rákattintottam a képkeresésre és kidobta a Bell & Ross oldalát is. [link]
Mi köze a 2 gyárnak egymáshoz?
vagy ez megerősíti a micro tokozós marketing "blöff" igazságot?!
-
Deskdiver
senior tag
-
rbalint88
addikt
válasz
Tsebacsi #210385 üzenetére
igen, amíg írtam a hszt, addig jöttek új képek, az alapján jobbak az oddsok egy eredetire. plusz találtam ilyen órát és az 800/1200 volt, szóval még ha hamisítvány is, mindenképp az igényesebbik fajtából való. szerkezettől én nem várnék nagy csodát, mert valószínű 7750 vagy DD modulos 2892 lesz benne, nem saját fejlesztésű chrono.
Kopaszhancur: szerintem ezzel érdemes lenne eljönni Bp-re egy kimondottan Panerai bubushoz*. vékony jég, hogy random mester mit mond
Vörösmarty téri Watch De Luxe a hivatalos forgalmazó, nekik tudniuk kell róla mindent. -
válasz
Tsebacsi #209497 üzenetére
Van itthon egy ilyen. De az a Raketa TV. Az sem csúnya. Az a "csúszka" ott egy dátum állító.
Ellenben nekem ez a bugyiba nyúkálós most de nagyon!
A Prim a Diplomat Blue verziót a hatalmas érdeklődés miatt kihozta 630 ejró árral és Miyota szerkezettel az eredeti 850ezres saját Prim helyett.
Hát igen... Ez elegáns! És igen! Ez és a Spartak is kapható falióra formában! Az csak 30 ejró.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Tsebacsi #209221 üzenetére
Ha valaki tényleg merül az leginkább romantikus nosztalgiából visel ilyen órát és annak ennél sokkal több merőszámot és átváltást kell tudnia szerintem. Véleményem szerint teljesen felesleges info a szamlapon, főleg ezzel az “times nem roman” betűtípussal.
pulutodurumo:
Polarstar: 1500 euró körül a listaár, de nem tartják ezek az árukat ,alig használtan szerintem a felénél megáll. Ilyet kellett volna csinálnia a Tudornak tavaly ahelyett az aktatáska zsanéros vacak helyett.
-
Csari93
aktív tag
válasz
Tsebacsi #208799 üzenetére
Miért van, hogy a microbrandek (nem konkrétan erre gondolok) búvárlünettái általában mindkét irányban forgathatóak? Annyival bonyolultabb lenne az egy irányú? Vagy tudják, hogy rendes búvár úgysem az ő órájukkal fog merülni?
Az MM300 homage nagyon tetszik, az SKX-nek meg nagyon jó az ára. 300 eurót már asszem nem adnék egy svájci szerkezetes, 1:1 japán koppintás kínai óráért. Vagy de? -
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Tsebacsi #207822 üzenetére
Na, megkerestem. Ilyen van nekem. Villámakcióban vettem 50€-ért. Plusz 1X€ posta, akkora dobozban küldték, mint egy kövér mikrosütő. Ezek vannak Alin, Ebayen, GearBesten is, csak nekem kényelmesebb, gyorsabb volt a németektől.
-
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Tsebacsi #207812 üzenetére
nem ajánlom. Egy nem megfelelő forgatás (túl gyors, nincs szünet stb) egy egy egyszerűbb szerkezetet is simán tönkretesz 1-2 év alatt, arról nem is beszélve, hogy a motor az olcsóbbakban jellemzően olyan hangos, hogy nem lehet mellette dolgozni/aludni. Ha nappaliban vagy hálóban tartanád, akkor mindenképpen egy minőségibbet válassz. Ha esetleg egy elzárt szobában (pl gardrób) akkor végül is mindegy. A Boxy Fancy-nál egyszerűbbet nem vennék. Hívd fel az Astrom-ot, talán ők csinálnak jobbakat is.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Tsebacsi #207809 üzenetére
Hello,
Én a hetekben kerestem forgatót. Itthon az Astron forgalmaz/gyárt forgatót. A honlapjukon nincs fent, érdemes felhívni őket. A pénzverdénél pedig meg lehet nézni. Én nem láttam őket ezért ennél többet nem tudok róluk.
Márkából négyet tudok ajánlani: Wolf, Dulwich, Orbita, Rapport London
Itthon a Gárdos forgalmaz Dulwich forgatót, de a két órás kb ~200KA többi márkát itthon nem találtam, de UK-ból még vám nélkül rendelhetők, viszont elég borsos az áruk.
Érdemes még megnézni a Boxy Fancy Brick Watch windereket is, de csak USA-ból lehet rendelni
Én végül egy ilyet vettem Ebayen (Wolf Savoy Module 2.7):
-
rbalint88
addikt
válasz
Tsebacsi #207087 üzenetére
Mondok jobbat. Markaszerviz kijelenti ugyfelnek a dual simes telefonra, hogy az biza nem fual simes. A markaszerviz... mondjuk ugyfel is hulye, ahelyett, hogy kiprobalna a kartyat sim2 slotban, jon nekunk kaffogni.
A tiszteletteljes orasmester hozzaszolasa meg LOL, magas lorol nesze az anyad, mindennemu kozossegepito jelleg nelkul, pont a kozossegepitokbe beleallva. Teljesen megertem, amikor kifakadtak az adasban, hogy milyen elcseszett a magyar oras-nyelv, angolul egyertelmubben vannak megfogalmazva a dolgok (jelen tematikaban).
-
Deskdiver
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tsebacsi #206607 üzenetére
Neked és a többieknek is köszi az ötletet.
Hát igen és azt még nem is mondtam, hogy deszkás a srác, tehát véleményem szerint az is behatárolja hogy milyen legyen az óra. Bár az anyja szerint elegánsabb órára vágyik, de számomra az elegáns és a deszkás nagyon nem összeegyeztethető.(bocsi deszkások
)
EZT akkor felejtsük el gondolom!?(#206613) s4tch: az a legjobb, ha van egy fém, egy bőr és egy mondjuk kaucsuk szíj és a megfelelő alkalomhoz a megfelelőt kell feltenni. Én így csinálom. (Samsung Gear S3)
-
evilskati
aktív tag
válasz
Tsebacsi #205470 üzenetére
A linkelt oldal alján azt írják, hogy Március végén, Április elején várható. Massdropon is előkerült egy szavazásban, remélem, hogy bekerül majd és valamivel olcsóbban be lehet majd szerezni.
intruder77: A fekete Balaur is előkelő helyen szerepel a listámon, de nekem már drága.
A topikban még nem láttam képet a Seiko SRPC97J1-el. Volt lehetőségem élőben megcsodálni, gyönyörű:
-
BloodRay
veterán
válasz
Tsebacsi #204638 üzenetére
Ez bizony így van, de nekem speciel nem is hiányzik.
Persze a legjobb az lenne, ha lehetne a Submersible-ből is dátumos változatot választani akinek olyan kell.
Számomra ez kisebb kompromisszum volt, mint a problémásabb csat, gyengébb lume és számomra kommerszebb kinézet. -
válasz
Tsebacsi #204285 üzenetére
Semmi extra, tudtam, hogy kék lümés, de mikor megvettem és elkezdtem használni - tudtam, hogy nekem a zőőd az igazi északi fény.
Minő szerencse, hogy a Poljot még nem kapott rá a kékítgetésre.
Az a legutóbb ajánlott taska Diver is kék lümés...
A marha svéd E.C.Andersson is a dögös automatához mit tesz? Kék lümét! -
zoarden
tag
válasz
Tsebacsi #203969 üzenetére
pulutodurumo, Tsebacsi, Fall-N :köszönöm a válaszaitok!
Ezzel helyére kerültek az utolsó puzzle darabkák. Én valószínűleg csak akkor rendelek majd ilyen helyről ha olyan jelentős árkülönbség tapasztalható a hazai árakhoz képest, ami egy esetleges hiba esetén még mindig ad mozgásteret a javíttatásra vagy a visszaküldésre. -
m3tr0
őstag
válasz
Tsebacsi #203926 üzenetére
Igazából nem is akartam megvenni,evekkel ezelőtt mar nezegettem az Atlast de olyan áron volt,hogy nem emgedhettem meg.
Most hirtelen felindulásból megvettem egyet,de így meg a Citizen ül a polcon és rendesen sajnalom mert azt meg cirka egy ev alatt nagyon megszerettem.
Szóval a Seiko szerintem menni fog belátható időn belül. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Tsebacsi #203685 üzenetére
Én Pécsett a Two-Time-ban próbáltam fel a kék verziót, de már van egy kék és egy zöldes-kék számlapos Citizenem, szóval most újítanom kell.
Ha minden ugaz, akkor a fekete Pesten a Westendben és a Pólusban megtekinthető. (Természetesen timecenter.)
Automata búvár Citizen is ott volt az általam linkelt mellett. Gondolom Pesten ugyanúgy van abból is.
-
squir
aktív tag
-
Redwoodtree
csendes tag
válasz
Tsebacsi #203120 üzenetére
Lehet, hogy így van, de egyrészt sejthető volt, lesz iránta némi kereslet, másrészt ha csak nem ebayről szerezték be a japánon kívüli kereskedők, a JDM inkább egy marketingfogásnak tűnik. Vagy egyszerűen csak nem értem, ahogy japán gondolkodás beavászkodott az értékesítési stratégiába, ami egy teljesen valószínű lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest