- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz
fagyalllo #190635 üzenetére
Inkább a para hogy milyen állapotban kapom vissza. Meg a kiábrándulás a watchshopból. Itthoni órás szervizekről is hallani horror sztorikat. De itthon legalább lehet helyben reklamálni.
Amugy meg... nem tudom ki hogy van vele, de ha basszus egy karóra elromlik a vásárlás után rövid időn belül, de főleg 1 hónap után, akkor sztem illene minden egyes boltnak automatikusan visszafizetni a teljes vételárat, vagy egy vadonat újat adni a szarért cserébe amit adtak. Attól függ hogy dönt a vásárló. Mert most végül is az a helyzet hogy vettem egy elromlott órát. De nem én rontottam el. A raktárukban pihenve is elromlott volna rövid időn belül. 1 hónapot hordtam. De egy ilyen árucikknél, amit 10-20 vagy akár még több évig hordana az ember.....
Veszel egy órát aztán mehet 1hónap után a szervizbe és lesz egy megbontott szervizelt órád amiben elveszted a bizodalmad, holott pontosan az lenne a lényege hogy megbízhatóan pontos legyen.
Ez nekem kb olyan mint ha 1 hónap házasság után gyanús lenne hogy a feleségem rendszeresen eltűnik aztán ki is derülne hogy swinger clubokba járna és szana szét csinálgatnák.
Kéne bárkinek is ilyen feleség?? Elvinnéd őt párterápiára?? Ugye megvan a hasonlat?
Olyan lazán fogjátok fel a gondomat. Minden egyes fórumtag, aki lazán kifiguráz, az járt már igy? De olyan ne is reagáljon aki évente vesz új órát. Ha én veszek egy órát akkor azt nem úgy veszem hogy egynek jó lesz. Ha nem úgy, hogy az velem legyen akár örökre. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #190324 üzenetére
Már nem is tetszik a színe.
Mriya : Sztem is, lítium elem és sima kvarc. A többi felesleges bonyolítás. Casio w-800h, ha a praktikum a cél.SNK371 stabilan 9-11s sietés/nap, nemsokára finomítok rajta. Éjjel kézen sem megy át késésbe. Lume 8 óra elteltével még látható teljes sötétben. Negatívumot 1előre nem találtam benne.
-
-
szivarvég
csendes tag
válasz
fagyalllo #190052 üzenetére
Basszus, tényleg. Anno mikor nézegettem, ez volt az, ami visszatartott. Ha akkor figyelmesebb vagyok, akkor most 1000% lenne egy ilyenem. Lehet jobb lett volna, ha megmaradok tudatlannak...
apuc: ami zafíros, az meg nagyrészt 41mm+-osok (Polaris pl) vagy 50M WR-es. Nem ma kezdtem a kifogásgyártást (bár néha benézek ezt-azt, mint a fenti ábra is mutatja)...
-
szivarvég
csendes tag
válasz
fagyalllo #190046 üzenetére
Nagyon nagy!
bucsher: Bitang jól néz ki! Erőszakkal kellett nem nézegetnem nagyon a képet! Eddig azzal próbálom magam győzködni, hogy nem tetszik, ahogy a fekete visszatükröz mindent, erre jössz ezzel...
Lauda: Először azt hittem csak a fény miatt ilyen szép kék. Rendben van ez is nagyon.
-
apuc
őstag
válasz
fagyalllo #190005 üzenetére
Mondjuk azok után, ahogy a Robit meg Ateszt szétfikáztad, ne csodálkozz rajta..
Mindenki olvassa.
" Nem régi csoport, az alapítója a leggázabb, tökéletes lenne demagóg, semmihez se értő politikusnak, gyorsan képes megutáltatni az emberekkel a márkát. És a kávét"
"Nem vicc, konkrét esetet ismerek, mikor valakinek azért ment el a kedve egy vágyott órától, mert állandóan azt posztolgatta."
"A másik ilyen az egyik Seiko csoportos admin által hirdetett kamu Orientek."
-
válasz
fagyalllo #189971 üzenetére
Az admin pozíció nem jelenti, hogy megbízható, vagy hogy a téma szakértője, csak annyit jelent, hogy jókor (a facebook elején) volt jó helyen, vagy jól ért a marketinghez, és jól felfuttatta a csoportját. Én is admin vagyok egy nagyobb (párezres) sakkcsoportban csak azért, mert a haverommal együtt indítottuk, ő pedig jól ismer egy kupac fontosabb magyar sakkozót, és még jól nyomja a marketinget is. Pedig fide szinten én átlag alatti sakkozó vagyok, ő meg aztán még az alatt is. Ennyit tudnak a facebookos csoportok. Szóval a csoportadmin szava egy fikarcnyival sem ér többet, mint a Mari nénié a szomszédból.
-
knoxhu
senior tag
válasz
fagyalllo #189974 üzenetére
Mondjuk ugyan ez az ember volt aki a rubicon-os kiállítási darabokat (Lorus, Pulsar) árulta vadi újnak. Igaz még a szíjak se voltak eredetiek rajtuk, de segáz.
-
gipsztigris
addikt
válasz
fagyalllo #189968 üzenetére
Az egyik eladó berakott egy 600 USD-s ebay hirdetést a saját hirdetése alá. Miért nem egy 130 USD-s ebay linkett rakott be?
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
fagyalllo #189868 üzenetére
Polarstar: Hát ha ezt több ezer dollárért, az bizony elég szomorú. De csak újabb példája annak, hogy van az a "kifinomult ízlésű" aki ezért több ezer dollárt ad...
"csavarfejetek"
Kikérem magamnak! Az én csavarfejem aztán, pláne a radaros kopaszodásnak hála mindenhogy áll, dehogy katonás rendben nem az biztos.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
fagyalllo #189780 üzenetére
Nem értjük egymást ezek szerint!
Ha felteszel egy képet ami szép, azt az itt lévők legfeljebb megcsodálják és megdícsérik. Ha valaki tudja, hogy ezt a képet már látta a FB csoportban egy eladó óra mellett, attól a többiek még nem tudják itt a topikban csak az után, ahogy valaki elkezdni kiabálni, hogy "de hiszen ezt az órát árulod MÁSHOL, és ez inkorrekt magatartás."
Ifára visszatérve, akkor ki is hívta fel a figyelmet arra, hogy eladó az óra? A kép feltöltője, vagy az, akit ez a kép felháborított? -
szivarvég
csendes tag
válasz
fagyalllo #189650 üzenetére
Köszönöm, megfogadom, végül is ennek is megvan a szépsége, meg az előnye na de egy ceramic lumed bezel insert?
-
Nekton
aktív tag
válasz
fagyalllo #189609 üzenetére
Sorry! Igen! Az a kisebb, számomra jobb méret.
Azért valaki tényleg megvehetné. Pontos, megbízható jószág. Az enyém 83-óta ketyeg megbízhatóan.
Ami a linkelt példányban érdekes, hogy az 87-es, és a számlapja, mutatói olyanok, mintha újak lennének. Az enyémnek meg sötétek a lume festett indexei.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest