- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #197991 üzenetére
Manapság mindenkinek kell egy csoport, hiszen az ember alapvető szükséglete ,hogy tartozzon valahova ahol egy lehetőleg az önös érdekeit háttérbe szorító viszont már-már diktatórikus eszközökkel irányító vasmarkú falkavezér tapossa ki az utat az egybegyűlteknek. Mi Citizen-t kedvelők ,viszont kávét egészségügyi okok miatt nem fogyasztók is létrehoztunk egy csoportot. A szigor még nem az igazi szóval lehet (nem férfiasan kigyúrt) lenge öltözetű csajokat is posztolni. Ha téged is meghajt a kávé, szereted a csajokat és van Citizen-ed szívesen várunk. Csoport: #Szex and the Ci-tea
A közeljövőben pedig ha van rá igény egy hiánypótló csoport is létrehozásra kerül a következő tervezett névvel. #Kibaxtak a Seiko csoportból pedig van Seikóm! -
Fall-N
veterán
válasz
fagyalllo #197961 üzenetére
Pedig nem az. Amikor megvettem nekem is kicsinek tűnt, de egy nap alatt átszoktam rá. Jó mert nem zavar a nagy méret. Persze most divat a nagy óra, de a legkényelmesebb a 38-40 esetleg 42 mm.
A mód meg jól néz ki.
vzsryl: Akkor mit szóljak én Baján?
Igaz van 4 db csak óra bolt (ahol nem ékszer a fő profil) de a legtöbb helyen kapni DK-t, Q&Q-t, meg Casiot. Egy helyen van egyedül Seiko, ott vettem az 5-öt. Citizent nem is találni. Amikor bementem több helyre óraforgatóért, azt mondták rendeljek netről.
-
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #197711 üzenetére
majd ha nagy leszek, lesz grand seiko is, addig meg jó lesz ez a "csak egy" seiko
voltunk ma a butikban, asszony is approveolta. még egy fémszíjat kell hozzá szerválni, a butikos 112k (160k -30% kedvezmény az alkatrészre) kicsit erős, meg a lünettacserére a 72k is, úgyhogy még ezen törpölök kicsit.
szeretném itthon venni, de picit drágállom :/ -
-Ben-
veterán
válasz
fagyalllo #197539 üzenetére
Hm... Gondoltam, ideje lenne valami jobb órát venni, de eléggé hamar megunom mindegyiket (kb 2 év), bukni pedig nem szeretnék rajta túl sokat. Chrono24 talán megoldás lenne erre, de onnan még nem vásároltam. Egyébként egy SBGX261 lett a nagy kedvencem. Érdekes ez az óra kérdés. Sokáig egyáltalán nem tetszettek a japán órák, újabban viszont egyre inkább. Sőt, kvarcot szeretnék....
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
fagyalllo #197250 üzenetére
Igen ugrál az is igazság szerint, de az egy másodpercen belül 6-ot (21600 bph) vagy 8-at (28800 bph) így folyamatosnak néz ki.
Az óra forgatóval szerintem nincs semmi gond, azon kívül, hogy meg kell venni.
Nem is lenne rá szükség nekem sem, ha olyan munkakörben dolgoznék, ahol fel merném venni a Seikot. De sok szerkezetet kézzel is lehet húzni, így annál nincs rá szükség. A 7S36C werket sajnos nem lehet, így marad a forgató.
@Furfangos: A strandolás előtt nem ártott volna megnézetni a tömítéseket. Így már kár érte sajnos. Bár azt nem értettem soha minek a strandra az óra feltétlenül?
schawo: Gondolom a standard 316L acélal hasonlítottak össze.
-
Furfangos
tag
válasz
fagyalllo #197234 üzenetére
Értem, köszi. Igazából általánosságban kérdeztem ezt a hőingadozást.
Az Orient az már múlt idő, nem használom tovább mivel beázott és ahogy olvasom eléggé borsos a szervizdíj.Amúgy is untam már az állandó állitgatást a késése miatt .
Valami komolyabb automatát akarok ami mondjuk megáll napi +-10 masodpercnél.
Gondolom akkor egy komolyabb pl egy ETA szerkezetes óra is bírja a hőingadozást? -
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #197018 üzenetére
Tudom, tudom ez sem elég érdekes sztori.
Viszont a Steinhart 2 napig tartó 30%-os akciója majd felkavarja az álló vizet.
[Steinhart]
-
V@ns
aktív tag
válasz
fagyalllo #196895 üzenetére
Értem, de azt hiszem pontosítanom kell, mert rosszul írtam az első hsz-ben. Szóval eddig hetekig napi hordás mellett, este forgatón 2-3 másodperc SIETÉST produkált (nem késést). Most viszont ugyanúgy használva 2 másodperc KÉSÉSBE ment át egy nap alatt. Na így pontos, ez változtat valamin?
-
von toth
tag
válasz
fagyalllo #196855 üzenetére
..."A Rolex egy nagyon jó marketinggel támogatott nagyon jó óra. De például egy Grand Seiko szebben / aprólékosabban van megcsinálva. Exkluzív topikban pár oldallal korábban volt egy "kis" kardozás a témában.
Így
Szerintem nem jobb vagy szebb, hanem más, egy más célcsoporttal. A megbízhatóság szerintem arányaiban ugyanaz lehet, bár talán a spring drive hosszú távon még megbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest