- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Lauda #190098 üzenetére
Nem nagyon válaszoltak eddig üzenetre, de megpróbálom. Telefonálni már nem szeretnék nekik ,mert a legutóbbi rövidke beszélgetésünk kb. 3 ezerbe fájt.
(#190099) t_a_m_a_s Nem vagyok a csoport tagja. Meg amúgy sem...
(#190100) fagyalllo
Szivacs. Azért nem ekkora játékosok, hogy postáznak 3 darab csere órát.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Lauda #189786 üzenetére
A "sporttárs" eléggé megosztó személyiség, az tény!
Én általában írtam amit írtam.
Ha a fénykép gond lenne, akkor legközelebb én sem merek majd feltenni képet egy új óráról, mert valószínűsíthető, hogy előbb-utóbb el fogom adni és akkor tekinthető egyfajta piackutatásnak is az első kép amit feltöltök róla.Szerintem túlrágtuk ezt a csontot!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Lauda #189763 üzenetére
4-és 5 óra közé simán befért volna, csak a repülőt kellett volna egy icipicit feljebb pozicionálni.
(#189765) Mercutio_
Tudom, hogy PH szabályzat szerint szabad az aláírásban hirdetni (írtam is), viszont a ráutaló magatartás miként valósul meg, ha egy szép képet betesz valaki ide?
Hogy az óra eladó, csak az tudja aki követi a FB csoport életét.....na meg az, akinek a figyelmét felhívjuk azzal, hogy farkast kiáltunk. -
gipsztigris
addikt
válasz
Lauda #189712 üzenetére
Teljesen helyénvaló a 47mm! Korona nélkül. A stiftek közötti távolság is lecsökken legalább 5 milliméterrel, mert annyi a bőrszíj vastagsága.
Ez a faszi azt akarta láttatni, hogy mennyire brutálisan nagy az óra. Pedig nem is! Ilyen volt a kezemen, és nem volt nagyobb mint a Bulováim. -
-
zümzümm
senior tag
válasz
Lauda #189360 üzenetére
Hipermarketben, egy vásárló(fickó) elejtett 2000ft-ot(2000ft-nak megfelelő fontot). Egy másik vásárló(hölgy) megtalálta és eltette. A fickó a vásárlás után észrevette hogy elhagyta a 2ezrest. Visszament és jelentette a vevőszolin, a vevőszoli az operátornak, visszanézték a felvételt, látták a felvételen hogy a hölgy vásárlő megtalálja és zsebre teszi... Hívták a rendőrséget, a rendőrség megkereste a nőt és rabosították, asszem el is ítélték.
A helyes eljárás az lett volna a hölgy vásárl részéről, hogy leadja a vevőszolin a talált pénzt... de ő zsebre tette. Hozzá teszem én is zsebre tettem volna, az előtt hogy ezt a sztorit hallom. De szarul járt mert ez a gyakorlat a törvény szemében bizony bűncselekmény.
Az eset asszem Angliában történt. -
BloodRay
veterán
-
gipsztigris
addikt
válasz
Lauda #188945 üzenetére
Egy pár vállalható kép róla....ha érdekel.
-
squir
aktív tag
válasz
Lauda #188324 üzenetére
Köszi! 🙂
Seiko SRP493, azaz: “Stargate II”
Hardlex, diver’s 200m, csavaros koronazár, szerkezet 4r36, átmérő 42mm, vastagsága 12,1mm.
És nincs összefirkálva mindenféle “x”-ekkel.😁Gipsztigris: igen, a mostani Teknős nagyon nem az igazi. Nem rossz, de olyan jellegtelen lett. A Samurai-t jobban bánom, amennyire vártam akkora csalódás lett végül.😞
-
-
radesz
csendes tag
válasz
Lauda #188255 üzenetére
szia Lauda,
utána kérdeztem az eladónál. az óra szingapúrból lett rendelve, szóval vélhetően nem él itthon a garancia. egy korábban rendelt ilyen típus képeit és garancia jegyét elküldte az eladó a seikonak, hogy a garancia rendben van-e itthon. akkor azt írták neki, hogy "Mint ahogyan a garanciakártyán látszik, valóban nem hazai, hanem külföldi eredetű az óra, ennek ellenére mi vállalni fogjuk a lehetséges garanciális terheit". Ezt a levelezést nekem is átküldte, azonban a garancia jegy nem szerepelt a képek között a levélben. Mivel írtad, hogy 50 pár ezer forintért lehet ilyet rendelni és nekem 75ért akarja adni, vélhetően nem lesz garis. Megkértem, hogy menjünk el együtt pesten a seiko szalonba és mutassuk meg ott a gari papírt és az órát. erre már nem írt vissza, gondolom azért mert tudja, hogy pozitív választ kapnánk.
Köszönöm a tanácsokat!
üdv,
-
p0lip
tag
válasz
Lauda #188075 üzenetére
Nézőpont kérdése, ami egy 17-18-as csuklóra nagy, az egy 21-es, pláne 23.5-re éppen jó vagy akár kicsi is lehet.
Így nyilván a másik végéről nézem és örülök, hogy van olyan gyártó, amelyik elég nagy méretet készít.
Sajnos a legtöbb nívós óra amúgy is picike, nem csak a tok, szíjhossz és szíjszélesség tekintetében is. -
-
bence0929
tag
válasz
Lauda #187584 üzenetére
Nekem a Monster-emmel pozitív tapasztalataim voltak, pedig odacsaptam párszor, a lünettán keletkezett karcok igazolták is, de az üveg bírta. Mindenesetre az árkategória versenytársaihoz képest jól teljesített, de ez lehet modellfüggő is és természetesen ezért is írtam, hogy a zafír a jobb, bár volt aki azt is megkarcolta. Tanúlság, ha lehet mindenképp zafír és még akkor is vigyázzon rá a tulaj
főleg a budiban
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Lauda #187584 üzenetére
Karcold vissza! Szemet szemért!
Hasonló modell volt a tettes?
Egyszer nekem is sikerült mosolyt húzni egy nem zafíros Citizenre. Valami keményebb szemcse ragadt a törlőkendőbe. A wc-n még nem ért baleset, de most már jobban odafigyelek.(#187585) rbalint88
(#187589) sipi83 Köszönöm.
Ismerem a Dievas-t. Listán volt.
Én is kíváncsi vagyok ,hogy a hétköznapokban mennyire bírja majd. Túl sok leharcolt vagy karcosról nem találtam eddig fotót.
-
sipi83
aktív tag
válasz
Lauda #186980 üzenetére
Igen, a linkelt e-bay-es G-5600E-1D rendeltem, 10 nap alatt ért ide.
Gondos, eredeti csomagolás és papírok, G végű sorozatszám, tehát ha jól jártam utána a neten, akkor 2017-es gyártás. Általam ajánlott eladó.Egyszerűen nem tudtam úgy fordulni, hogy ne legyen benne, szereti ha fotózzák.
-
zümzümm
senior tag
válasz
Lauda #186839 üzenetére
Az eredetiségét nem is vonom kétségbe. Mindennel elégedett vagyok. Az a fránya porszem a mp mutatón... majd egy idő után nem is fogok foglalkozni vele.
A Seiko óráidat regisztráltad? Illetve ez a watchshop, kb olyan szürkeimportos webáruház, mint ahonnan az olcsó mobilokat lehet megvenni? A gari miatt kérdem.Látom közben szerkesztetted...
Nos hát akkor nincs garanciám, mert nem küldtek garipapirt. Csak azt az eredetiség kártyát de annak a háta sincs kitöltve. Csak a számlát mellékelték.(#186840) Kbali
Ahh értem... akkor csak reménykedhetek hogy nem lesz problem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest