- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0RVUS
tag
válasz
@mriya@ #163755 üzenetére
Én sem gondolom valami világrengető teljesítménynek, de pont ez az, hogy szerintem meg van a maga helye. Az én antiglobalista "minden virág virágozzék" szemléletem számára szimpatikus, hogy van még Tatárföld közepén egy gyár ahol valami nemkínait készítenek. És, hogy az ráadásul nem fonottkosár, hanem karóra saját werkkel. Ugyanannyira szimpatikus, mint a valódi teljesítményeket felmutató svájci és japán cégek. És valamivel szimpatikusabb, mint az ETA/Miyota egyenwerkeket tokozó tizenkettőegytucat brendek.
Miazhogy "aham"?
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #162905 üzenetére
Szerintem nem! Szerintem sokkal többen ugrottak bele, mondván "jó kis topikóra, sok embernek van nem lehet rossz" és nagyot koppantak! Mert ár-értékben lehet, hogy nem rossz, de amúgy elég silány alsópolcos darabok.
Van aki bevallja, van aki nem! Ennyi!.....és lesz aki körömszakadtáig védeni fogja a "márkát".
-
Bazsi101
tag
válasz
@mriya@ #160960 üzenetére
Ha titkos akkor titkos
Ez mi lehet? Skx?
http://m.ebay.co.uk/itm/Seiko-21-jewels-Divers-7S26-0020-automatic-Serial-nr-034825-/112224470591?hash=item1a2119863f%3Ag%3AYgsAAOSwnHZYQo0I&_trkparms=pageci%253A16994e94-c157-11e6-b358-74dbd18099da%257Cparentrq%253Af92a448f1580a2a3986419a7ffdf79bf%257Ciid%253A9
Telefonról nem tudok linkelni.
-
-
gipsztigris
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
@mriya@ #158420 üzenetére
Sőt, a végén mindenki meghal...
De hamár film, meg órák a téma. Olvastam, hogy mostanság került moziba a Gagarinról szóló film, és nem igazán sikerült a tavarisoknak a megfelelő órát felaggatni a színész csuklójára... Meg kéne nézni ilyen szemmel az Apollo 13-at, ott mi a helyzet, de ez azért elég kínos filmes baki...
-
7s26c
őstag
válasz
@mriya@ #158392 üzenetére
Hordás közben tényleg probléma a megállás hacsak nem vagy Pálpusztai sajt érés-megfigyelő 12 órás műszakban. Sérülést neg okozhat Agresszív Lajos futárcég alkalmazott aki picit határozottabban rendszerez a raktérben. Bár akkor a doboz sérülne elsősorban. Már ha dobozban érkezett.
-
C0RVUS
tag
válasz
@mriya@ #157711 üzenetére
Ráadásul mint a webshop 5 éves fennállásának emlékére.
Mondjuk ha ezt ráírták volna kínaiul, már rendelném is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #157278 üzenetére
Videón mérték műszerrel. Kocogtatásra is ablaküveg, vízcsepp alakját meg egy bevonat simán módosíthatja. De ha vesszük az acél tok, a tömör szíj, Ronda szerkezet és főleg a 15 db H3 cső árát, kevéssé valószínű, h belefér a zafír a cca. 80 dodóba. Kap egy edzett üveglapot v fóliát maximum. Sztem így is igen jó áron van.
-
Tulku
veterán
válasz
@mriya@ #156163 üzenetére
"Feelingre a két csuklóékszer közt nincs baromi nagy különbség"
Igen...de tovább boncolgatva egy AAAAAA+ replika és ezek között sincs sok különbség feelingre....
Mondjuk egy sub és egy steinhart pontosságát össze lehet hasonlítani...de ez nem feeeling...csak "elmebaj" ezen a szinten.... -
t-bali3
senior tag
válasz
@mriya@ #156151 üzenetére
Figyelembe véve, hogy elvileg Ebay és PayPal véd valamilyen szinten, úgy érzem bevallahato, a probléma ott van, hogy észre kéne venni, ha hamisítvány.
Egy kérdést megért úgy érzem, nem nagyobb off topic, mint sok minden más, ami itt megy.
A szavaidból úgy vettem ki, hogy ennyi pozitív értékeléssel rendben lesz. Több életbölcseletre szerintem nincs szükség részedről.
-
Land
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest