Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Empsepo #26574 üzenetére
De de én is ezekre gondoltam. Viszont most nézem csak, hogy az egyik egybe másik külön írja.
Ez két külön cég lesz akkor.
Az én kérdésem az egybeírós svájcióra oldalra vonatkozik.
Arról tudtok valamit?Az elérhetetlen álmok-at hogy kell érteni? Nincs is óra, vagy hamisítványok?
-
Tenken
őstag
-
Mosanke
senior tag
válasz
Empsepo #26531 üzenetére
Ma van 14 napja, hogy műszeresen pontosítva lett a Timex Automatic. Az atomic időhöz néztem most meg és csak 2 másodpercet ment el pluszban ebben a két hétben.
Egyébként azt azért nem gondoltam volna, hogy egy ilyen mezei, nem is a nagy nevű gyártók között lévő és nem is drága pénzekért megvehető automata óra is lehet ennyire pontos. (Kínában gyártják)Bár az órás, amikor volt az a műszeres állítás és beszélgettünk egy kicsit, azt mondta, hogy a műszer szerint (öt egymást követő 2 perc hosszúsgú mérés volt) igen stabil a billegő járás-stabilitása. (Remélem jól emlékszem és írtam is le a szakkifejezést.)
(#26525) Dzsana
Szép az óra, de engem zavar(na) az a 6-os markernél lévő kis maradék ívecske, ami a hatos szám aljából ott maradt. A gyári számlaptervezők ezt nem vették észre? -
jookomak
őstag
válasz
Empsepo #26375 üzenetére
Ha már űber luxus órák, a napokban volt a kezemen egy ilyen: Franck Muller Liberty. Eddig nem komáltam ezt a márkát, de ez baromi igényes, a többihez képest visszafogott, mégis modern darab. Jó volt egy darabig olyan órát kézben tartani, mint az éves fizetésem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Empsepo #26340 üzenetére
Érdekes, ugyan én nem barlangban lakom mint egyesek, és nyílván szűrődik be fény az utcárol éjszaka is, de még hajnal 5-kor simán leolvasom hogy mennyi az idő. (éjfélkor fekszek) Mindenféle indig'o világítás nélkül is.
Kb annyira látszanak a számok mint a Monster-en 25 perc elteltével.
-
Mosanke
senior tag
válasz
Empsepo #25609 üzenetére
Csak másodkézből de biztos forrásból tudom, hogy tavasszal volt kettő (rövid időn belül) egymást követő komoly vagyonzárolás is ellenük. Elsőre "csak" a PSZÁF majd másodszor már közösen a NAV -al indítottak vizsgálatot. Hogy ez lett-e aztán a vizsgálat eredménye azt nem tudni.
-
Mariner
tag
válasz
Empsepo #25581 üzenetére
Szerintem nem, vagy ha mégis gyártják akkor nem nagyon akarják eladni, mivel se honlapot, se egyebet nem találtam a "bmb watches hungary" szavakra kereséssel..Szerintem egyenlőre csak tervek vannak és virtuálisan vannak meg csupán az óratokok, számlapok stb. Csupán monitorozzák az igényeket szerintem. Ha nincsen igazam, annak örülök.
-
Mariner
tag
válasz
Empsepo #25548 üzenetére
Kellene.. A tokok is tetszenek, a számlapok sem rosszak és a kivitel is nagyon minőséginek tűnik. A szerkezetet mindenki ismeri, ha jó az Omegába akkor gondolom itt sem vall szégyent. Az további előny, hogy az alkotók el is mesélik mi ihlette őket, a tokoforma, indexek, és a mutatók tervezésekor. Remélem nem csak terv marad mint a Pannónia
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Empsepo #25527 üzenetére
Ki tudja, ősömnél annyi óra van, szétszedve, összerakva..
Múltkor megtaláltak egy felhúzós, aranyozott női órát, a granfater a granmuternek vette 1949 környékén..(szerk. használtan!)
Ha mi den igaz 1926 körüli a vekker, a mai napig ha felhúzod jár....
Egy baja van, amin felhúzod korona, lekoptak a ricnik, nehéz felhúzni.
De van kei tv tokos ruhla órája, piros lcd-s valami ugró órája, moljina, poljot, stb.. -
venge
aktív tag
válasz
Empsepo #25333 üzenetére
Hááát... Nagyon szemezgetek most az órákkal, venni szeretnék egyet. A mostani (már kb. tíz éve) egy Pulsar, aminek ugyan semmi baja, de valahogy (ismét) rám tört az óra láz. Valami olyan jellegű órák tetszenek, amit koxx barátom vásárolt, nem is olyan régen: Citizen.
Ahogy megláttam az oldalt, amit belinkeltél, mondom ez az! Ilyen kell nekem!
Aztán megnéztem őket "közelebbről" és rájöttem: nem, nem kell nekem ilyen!
Amivel szemezgetek az az imént belinkelt Citizen és (most kövezzetek meg) az Oakley Crankcase.
Valami hasonlót tudnátok mutatni? -
Csigusz 1
aktív tag
-
-
-
-
seiko
senior tag
-
törölt tag
válasz
Empsepo #22824 üzenetére
nekem vmi noname svajci (repi ajandek) kvarc oram van, ahol a varosok korben vannak a szamlap szelen, majd csinalok rola fotot
(a koronaval lehet tekergetni az ido belso savjat is, attol fuggoen, hogy hol van az ember
)
lehet, h ertektelen, de a varosokat leszamitva, minimalista a dizajn es en szeretem
ugyanigy nez ki mint ez a Perregaux, annyi kulonbseggel, hogy sima a szamlap, tehat kismutatok nelkuli, es a 3-6-12 szam kisebb...
dobbenet milyen hasonlo koppincsom van
-
Zozzer888
addikt
válasz
Empsepo #22654 üzenetére
Az nekem is tetszik,különösen a számlapja miatt, viszont ezzel a szíjjal túl hivalkodó...próbáltam rá keresni valami szolidabb (kevesebb arannyal
) bőrszíjat,de egyik se áll jól neki
szerk.: az aranyozott lünetta nagyon bekavar, de leszedetni nem szeretném róla a bevonatot
-
Zozzer888
addikt
válasz
Empsepo #22647 üzenetére
egyszerű kvarc CASIO-k,digitális Casio, a "legendás" g-shock,kvarc analóg seiko,egy kvarc Duylung ugróóra (
) meg egy Omega ,de az is kvarc (vintage amúgy, arra gondolkozom a karbon hatású szíjon,csak még a szín nem tiszta),meg ugye az anti-magnetic doxa (64es), 91es Pobeda, egy öregebb Pobeda
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Empsepo #22594 üzenetére
A szerkezet ugyanaz a másik nagyon pontos volt napi 1s sem volt.Szerettem volna mindig egy barna órát és ez volt a döntő szempont.Nekem is tetszett, írtam is, hogy örülök neki, de általában, így vásárláskor is szemből nézem az órákat.Vezetés közben viszont a koronával szemközti oldal látszik és onnan nézve 3 színű és a forma sem tetszett,a lünettája állandóan elforgott,mert nem racsnis.Nem minden fényviszony mellett tudtam könnyen leolvasni az időt.Szeretem az egyszerűbb számlapokat ez kicsit zsufi nem tudtam megszokni.Most a Bajcsy Seiko boltban van bizományban (56000Ft) ,itt vettem mindkettőt.Hát ennyi ezért írtam, hogy megmosolyogtok.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Empsepo #22442 üzenetére
Köszönöm.Talán annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy megértem az érdeklődök nagymérvű tanácstalanságát óra vásárlásnál.Én is legalább 5-600 db seikoból választottam.Hatalmas választék van szinte már túlzás.Aki semmit sem konyit hozzá annak szinte megoldhatatlan,hiszen a külső alapján szinte biztos,hogy nem a számára megfelelőt veszi meg.Ezen a topicon mindenki kap segítséget,ezért örülök,hogy rátaláltam.
-
-
M1ó
csendes tag
válasz
Empsepo #22246 üzenetére
Konkrétan innen vettem, kb. 1-2 napig volt brutális akcióban, és le is csaptam rá!
Sajnos az oldalról Magyarországra nem lehet rendelni, így egy Angliában dolgozó ismerősöm segítségével tudtam megoldani.
A cuccot hozzá rendeltem, Ő pedig küldte tovább nekem.
Rohadt pofás, és minőségi darab, nagyon nem bántam meg a választást!
Amúgy itthon is lehet kapni a Grando-n, de most csak a fehér számlapos verzióját találtam meg, és nem egy baráti áron!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest