- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsi23
addikt
válasz
venge #244546 üzenetére
Felesleges a forgató, ha csak alkalmanként hordod; felhúzod koronáról, beállítod az időt, kész.
Ha ez macerásnak tűnik, akkor inkább a kvarc mellett döntenék.
Nem tudom, mennyire elegánsak ezek az órák, a sok rózsaarany eléggé hivalkodó, de ezt leszámítva valóban elegánsabbak a jelenlegi sportosabb óráidnál.
Mondanám, hogy a bevonat megkophat, de alkalmi viseletként ez sok évet is igénybe vehet, ha nem ütöd neki komolyabban valaminek.
Amúgy jó órák a Vostok-Europe-ok, csak a méretük nagy általában, de gondolom, nálad ez nem probléma. -
Miamiquake
aktív tag
Ezt ajánlanám akkor 4. illetve 3. órának: Hamilton Codebreaker
Felhívnám a figyelmed a tok méretére: 49 mm wide x 46 mm long x 15 mm thick
-
törölt tag
LARGE WATCH SOFT VAULT ezt mindenkeppen be kell hozza szerezni, hogy teljes legyen a dolog
-
aischylos
tag
Érdekes gondolataid vannak.
Még a gyári bevonatok is lekopnak (mint az adott óráról is), akkor az utólagos festések mennyire lesznek tartósak?
És egyedileg is vállalják ezt valahol?
Nehezen tudsz pótszemet szerezni, főleg nem elfogadható áron.
Talán a cégnek (Oakley) kéne írnod, ők talán(!) tudnak segíteni.
De mivel az O. nem gyárt órákat, szerintem ez is valami "private label" gyártmány lesz. -
-
jookomak
őstag
Nézegettem őket, első blikkre egész jók, svájci g10 a kvarc stopperesek, és úgy tudom van automatájuk is, az 7750-nel van szerelve. Ezek megbízható, nagyon nagy számban gyártott szerkezetek. Ezek vannak a legtöbb svájci órában is.
Szóval vehetőek. A dizájn gondolom nem kérdés, hogy bejön (olvasgattam az oakley totyikot én is), órailag meg rendben vannak. Viszont szerintem baromira túlárazottak.kiscéé: Casiok teljesen jók minden téren. Keresd Timecenter, vagy young78 fórumtársat a beszerzésért.
-
Cha-b
senior tag
Nah vhogy sejtettem, hogy ezek lesznek a válaszok
, ezért is kérdeztem, nem értek az órákhoz, sosem volt komolyabb órám, leragadtam a swatch irony chronoknál. Ez a mindenféle számmal teleírt számlap nem az én világom izlésem. Visszafogottab "minimal designos" sportos, de mégis elegáns órát szeretnék. És a fémszíj nagyon fontos, nem szeretem a bőr szíjat. Akkor hasonló stílusú, kinézetű óra létezik mint az az armani, vmi óragyártótól ?
Vagy minden ilyen óra teli van írva számokkal ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest