- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok! tudtok ajánlani helyet hova menjek bp-n ahol van szép nagy választék minőségi bőrszíjakból és rá is teszik az órámra, megtartva az eredeti csatját (longines dolce vita)?
köszi
-
hol érdemes most bőrszíjat venni, ahol nagy a kínálat, jó minőséget árulnak és helyben fel is rakják az órára átszerelve rá a gyári longines csatot?
-
már ezer éve halogatom, de egyszerűen nincs időm foglalkozni a dologgal. és nem is találom, hogy milyen szervizt ajánlottatok kórábban. szóval elvinném a longines dolce vita automata órámat egy karbantartásra, meg kellene új szíj is, mert a gyáriról leszakadt a csat :/ hova vigyem szerintetek? nem sikerül kiigazodni rajta, hogy épp ki is a hivatalos hazai forgalmazó, de egy megbízható szerviz is megteszi
-
tudnátok ajánlani egy jó órásmestert, szervizt ahova elvihetem a longines automata órámat, ha nem feltétlenül szeretném kifzetni az orexnek a 6x ezer forintos szervidíjat egy általános "olajcserére"?
köszike
-
válasz
bandus #138448 üzenetére
UP! a kérdéseknek, bemásolom, hogy ne kelljen kattintani
van egy longines dolce vita órám, amire ráférne már egy szerviz. kb. 5 éves. a hivatalos forgalmazótól/márkaszervizben ez kb. 60k lenne. érdemes-e ezt kifizetni, vagy odaadhatom más, általatok is ajánlott/kipróbált óraszervizbe, órásmesternek?
másik kérdésem is hasonló. az eddigi bőrszíj helyett szeretnék rá egy fémet tetetni. meg voltam győződve róla, hogy csak gyári kerülhet rá, de erre nem áldoznék 100+ ezer forintot. hol érdemes fém szíjat keresni hozzá, vannak-e ajánlott gyártók? köszi a segítséget -
van egy longines dolce vita órám, amire ráférne már egy szerviz. kb. 5 éves. a hivatalos forgalmazótól/márkaszervizben ez kb. 60k lenne. érdemes-e ezt kifizetni, vagy odaadhatom más, általatok is ajánlott/kipróbált óraszervizbe, órásmesternek?
másik kérdésem is hasonló. az eddigi bőrszíj helyett szeretnék rá egy fémet tetetni. meg voltam győződve róla, hogy csak gyári kerülhet rá, de erre nem áldoznék 100+ ezer forintot. hol érdemes fém szíjat keresni hozzá, vannak-e ajánlott gyártók? köszi a segítséget
-
válasz
BAti77 #69737 üzenetére
ez is gyönyörű, főleg kék számlappal, köszi - Pé, neked is!. búvárkodás nem játszik, oda amúgy is búvárórát szokás felvenni. nekem tökéletesen elég az 5 atm.
kicsit odébb van még a vásárlás, egyelőre elvagyok a dolce vitámmal is, de mindenképp kelleni fog egy kerek számlapos is a közeljövőben.
-
-
ha konnyu-olcso stopper kellene futashoz akkor mit ajanlanatok? Tartossag, minoseg nem olyan lenyeges most
-
szep lassan 4 eves lesz az oram, kertem ra a hivatalos szerviztol ajanlatot, 63k-t irtak, kb erre szamitottam. borszik 20k, de amin mar meglepodtem parszor az a femszijert kert 110k, ezt nem fogom megerteni miert ennyi.
-
válasz
Markusz King #45394 üzenetére
ez engem is érdekelne dolce vitához. anno a fémszíjra 90k körüli összeget mondtak nekem, amin kicsit meglepődtem
-
válasz
Miamiquake #45222 üzenetére
"iPhone meg alap."
ez elég nevetséges kijelentés
-
barátnőm anyukájának vett ajándékba egy skagen márkájú órát, ami amúgy egészen szép darab. sajnos az óra kb 2-3 hónap után megállt. ekkor elvittem szervizbe (millenium), ahol elemet cseréltek benne és utána működött rendesen, de szintén kb 2-3 hónap után ismét megállt. ez volt két hónapja, azóta nem sikerült eljutni vele a szervizig. mi lehet ilyenkor a hiba? vagyis az érdekelne inkább, hogy ez egy azonnal orvosolható dolog, vagy több időt vesz igénybe?
-
válasz
Tothgera30 #30942 üzenetére
ismerem a márkát, de ez a hétköznapokban szerintem tökéletesen használhatatlan, hacsak titokban nem valami tilosban parkoló celeb vagy
az egy dolog, hogy johnny quid-en jól állt
-
-
válasz
Tothgera30 #30911 üzenetére
rondább napszemüveget nem tudtál kitalálni magadnak?
-
válasz
Tusuka #29357 üzenetére
azért különböző meghirdetett akciókat ne keverjük azzal, hogy valaki kap valamekkora discountot a listaárból, nem akciós óra esetén
jelenleg is kapsz akciósan ruhákat, akár 70%-ot is, de ha az új kollekciót szeretnéd olcsóbban megvenni, arra nem fogsz tudni alkudozni a boltban.
-
-
annyira nézi mindenki, mostmár reggel én is beállítottam másodpercre pontosan a vekkert a gépem órájához képest, kíváncsi vagyok mennyi lesz az eltérés este ha hazaérek, éilletve reggel ha kelek, és egy hét múlva. mondjuk engem a két perc se zavarna, de azért ennél csak jobbat tud a kicsike
-
válasz
#24334592 #26679 üzenetére
nice, szép darabok
viszont azok után, hogy az én egyszerű longines-em majdhogynem kétszer annyiba kerül itthon mint amennyiért bécsben vettem, én tuti, hogy márkásabb, drágább órát nem fogok magyarországon vásárolni sosem.
szerintem amúgy elmehetnél bécsbe, autóval hiphopp megjárod. én vonattal voltam, odavissza megvolt 8 óra alatt az út, és ezzel gyakorlatilag 24 ezer forintos órabért realizáltam magamnak
szerk: [link] egy iylet választottunk nemrég barátnőmmel anyukájának ajándékba, szerintem tetszetős, szép darab
-
kerestetik női óra, ajándékba. kicsit vastagabb csuklóra, preferált a kör alakú számlap, de ha négyzetesben találunk szépet az sem baj. a számlap legyen világos, jól látható. aranyozott tok (vagyis arany színű), barna bőr szíj. ennyi lenne.összegben olyan 40k körül kellene kijönni.
köszi az ötleteket
(~55+ éves hölgynek lesz
)
-
válasz
oettinger01 #24334 üzenetére
Es kb mennyit tudtok engedni a listaarbol?
-
válasz
oettinger01 #24311 üzenetére
egy ilyenre tudnál mondani árat?
[link]
-
vannak ilyen elborult árképzések...
itt nézd csak meg mennyibe is kerül a jelenlegi órám, fentről a második, 464k
[link]
meg se merem említeni, hogy 1k euróért vettem, amikor még kb 260 ft volt. mondjuk itthon a listaára már akkor is 348k huf-volt, de ez a majdnem dupla ár meglehetősen durva szerintem.
-
válasz
Miamiquake #23884 üzenetére
engem is ez lepett meg leginkább
-
válasz
Attila! #23760 üzenetére
az én órám is alapvetően hasonló, szóval tetszik ez a formavilág, de ennél valami miatt nekem az összkép semleges. talán a mutatói, nem tudom
ezért mondtam, hogy ízlésről nem érdemes vitatkozni.
de amúgy a minőségével olyan nagy gondok nincsenek, vedd meg nyugodtan ha tatszik.
-
certina ds furioust lehet még itthon kapni?
-
végre ismét előhalásztam az órámat a fiók mélyéről, nyáron nem nagyon hordtam, mivel nagyon beizzadt a kezem a bőrszíj alá, a gyári fémszíjra meg minden elhatározásom ellenére sajnáltam volna kiadni egy ekkora összeget
de mostmár nincs olyan hűde meleg, így a bőrszíj sem zavar már.
-
válasz
blt.62 #21145 üzenetére
kérlek, ne írd már le minden egyes hsz-edben, hogy jogász, ügyvéd, akármi vagy. egyébként is, mi a fene köze van annak, hogy ügyvéd vagy ahhoz, hogy nehezen választasz magadnak órát, ruhát, házat és kocsit viszont nem
csak én nem tudom összekapcsolni a dolgokat?
de ez valami szakmai ártalom lehet, mert egy más témájú fórumon is összefutottam most egy taggal, aki szükségesnek érzi minden hozzászólásában megjegyezni, hogy ő bizony ügyvéd.. -
válasz
runner 125 #20902 üzenetére
persze belinkeled a google első találatát, ami amúgy is valami régebbi modell, egy ócska szíjjal
szerintem ez egyáltalán nem nőies óra: [link] -
válasz
yodamastah #20095 üzenetére
az hogyan 40k?? [link]
-
válasz
yodamastah #20093 üzenetére
ez a millenium mi pénz?
nagyon megtetszett.
szerk: semmi. 500+ $. ennyiért inkább nem -
válasz
TimeCenter #19981 üzenetére
hát nemtudom, én pl végig sem olvastam, de ez nem mérvadó
mondjuk nem zavar, csak szerintem ne számíts túl sok válaszra.
-
válasz
TimeCenter #19960 üzenetére
ezekre amúgy válaszokat is vársz?
mert szerintem semmi értelme.
-
válasz
TimeCenter #19534 üzenetére
akár mindegy is lehetne. de ez inkább már presztízs kérdés. és mutass valamit japán szerkezettel ami van ilyen szép és elegáns: [link], esetleg csak ennyire: [link]. vagy hogy a még elérhetőbb kategóriát vegyük, és kicsit haza is beszéljek, ennyire: [link] számomra a japán órák nem testesítik meg azt az eleganciát és presztízst, amit egy órától elvárok. ennyi.
-
válasz
TimeCenter #19527 üzenetére
szerintem sokan ékszerként tekintenek az órájukra, legalábbis én biztosan. ha az idő érdekelne, arra ott a telefonom is
van, hogy napokig fel sem veszem, sőt ezek után néha lusta vagyok beállítani rajta a dátumot is
szóval összességében inkább ékszer nekem, mint időmérő/mutató, erre a feladatra pedig egy "modern", csillivilli óra nem alkalmas szerinte.
-
válasz
TimeCenter #19437 üzenetére
és mennyibe kerülne hozzá a kék gumi szíj külön megvéve?
-
válasz
TimeCenter #19435 üzenetére
mindenképp a kék számlapos. valszeg fémszíjasan venném, de vásárolnék hozzá egy gumi szíjat is
de ez csak hosszú távú terv
-
válasz
TimeCenter #19430 üzenetére
ezek a nyomába sem érnek
lehet berendelek egyet ebayről
nagyon megtetszett. de lehet inkább spórolok a seastar 1000-re még. ennek az árából meg veszek végre egy fémszíjat a mostani órámhoz.
-
válasz
TimeCenter #19415 üzenetére
nálatok kék színben esetleg nem kapható véletlenül? érdekelne az ára.
-
válasz
TimeCenter #19415 üzenetére
igen vagány óra, így talán mégjobban bejön: [link] plusz erre egy tissot seastar1000-éhez hasonló kék szíj
need one
-
válasz
TimeCenter #19408 üzenetére
ez pontosan melyik certina, nagyon bejön
-
válasz
Hankuk Taja #19350 üzenetére
én is szeretem a szép órákat, viszont ezek a vintage cuccok cseppet sem mozgatnak meg, és egy forintot nem adnék egyikért sem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest