- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Ati 666 #25467 üzenetére
Itt már próbáltad? Timex Group Magyarország Kft.
Ők a hivatalos hazai képviselet. -
afgk2012
tag
válasz
Ati 666 #25402 üzenetére
Nézd, a mechanilus dátum semmit sem ér. Minden hónap végén gondolkodhatsz, hogy kell e állítanod. Ha meg elfelejtenéd véletlenül, félrevezet. Onnantól folyamatosan hibás dátumot mutat. Tehát ha nem perpetual a dátumkijelzés, akkor inkább ne is legyen rajta.
Például ez perpetualos és elég tetszetős is szerintem. Én most ilyet fogok venni:
-
nostromo73
tag
válasz
Ati 666 #25337 üzenetére
Szia
Sajnos a Victorinox Swiss Army óráit itthon nem lehet kapni, a legközelebbi forgalmazó ha emlékezetem nem csal, akkor Szlovákiában van illetve a neten is elérhető a forgalmazó, annak idején érdeklődtem nála és szállít hazánkba is ( most hirtelen nem jut eszembe a neve ).
Nekem néhány hónapja volt egy az " Army Pro " családba tartozó kronográfom, és a minőségével nem volt semmi gond kívül és belül egyaránt, külföldön is jókat írnak a márkával kapcsolatban.
(#25353) WiZARD:
Én a Stowára szavaznék a helyedben, persze ez szubjektív....nálam most nagyon versenybe volt a Junghans mellett a Seatime, de egy hajszállal mégis csak a Jungi lett a befutó, a Stowa egy nagyon jó márka ( szerintem )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest