- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
botarobi
tag
válasz
TimeCenter #32627 üzenetére
Ha elmegy a Fortisom, lehet hogy bejelentkezem egy ilyenre, óra nélkül nem maradok!
-
botarobi
tag
Sziasztok! Ilyen-olyan oknál fogva eladó a Fortisom. Régebbi fórumosok tudják milyen, aki nem, annak mondom: Fortis Pilot Professional Chronograph, dobozában, papírokkal, gyári fém és Hirsch bőrszíjjal, Hirsch pillangózárral. Amikor megvettem kapott még egy gyári üveghátlapot, egy 7750-es szerkezettől elvárható pontosságot hozza, talán jobb is...
Éppen a szívem szakad meg a helyzet miatt, de meg kellett hoznom ezt a döntést -
-
botarobi
tag
válasz
WiZARD #25108 üzenetére
Na ez van, hogy a mintást én sem nagyon tudom elképzelni hozzá. Maradna a Liberty, vagy a Heavy Calf, ezek elérhetőek. Megtennéd, hogy egy pillantást vetnél ezekre is?
A külföldi rendelés nekem a gyenge angolom és amiatt, hogy nincs és nem is lesz számlám többet, kissé bonyolult. -
botarobi
tag
válasz
WiZARD #25089 üzenetére
Tisztelt kolléga!
Te látom mindenfelé nézelődsz, itthon egyáltalán nem találtál megfelelő szíjat a Fortisra? Én itthon mindenhol, ha minőséget szeretnék a Hirsch Knight kerül szóba, mert legtöbb helyen Hirscht forgalmaznak. A legutolsó az volt, hogy tudnának olyan Medicit rendelni, mint a Tiéd, de én fehér varrással szeretném, ez meg nem rendelhető...
Külföld az nekem nem működik, postával még ráadásul elég húzós. Szerettem volna egy Di-Modell Chronissimot, de azt felénk nem ismerik. Ja a Knight meg olyan alligátor-utánzatos, szerinted az menne az olyan órámhoz, mint a Tiéd? -
botarobi
tag
Biztos jó ügyvéd az Ügyvéd úr, bár akiket ismerek ügyvédek márcsak presztízsből sem vásárolnak bizonytalan, ÁFA-mentes helyen, de legalább is van annyi sütnivalójuk, hogy nem ismerik be! Ekkora felületet nem hagynak védtelenül...
-
botarobi
tag
válasz
WiZARD #24603 üzenetére
Liberty volt nem túl régen a hárommutatós Fortisomon, a bújtatói szinte pillanatok alatt tönkrementek, amúgy tetszett...
A linkelt képnél is csak az erősödik bennem, hogy a hárommutatós és főleg Fligher mutatós Fortisnál jó a szegecselt, de a kronós Pilot Professional egyenes mutatóinál inkább talán nem. Kérlek ne nevessetek ki a sok variálás miatt! -
botarobi
tag
-
botarobi
tag
válasz
WiZARD #24518 üzenetére
Szia!
Gratulálok, szép lett! Nem is akartál fehér varrásos szíjat? Én is lecseréltem az előző Fortisomat egy ugyanilyenre, ami ennek a régebbi évjárata volt. Kérlek írd már meg a Hirch forrásodat, az árát és ugyanezt a pillangócsatról is! Valami ilyesmi összeállítást keresnék a mostani gyári fém helyett én is, mert a gyári kombó megfizethetetlen...
Köszi! -
botarobi
tag
válasz
Tothgera30 #24228 üzenetére
Vagy fűzd meg Boros Bécit a Dósa Nádor téri kis órás boltban, hogy segítsen!
-
botarobi
tag
válasz
TimeCenter #24222 üzenetére
Azt nem hiszem, hogy az enyémben a chronometer változat lenne
,bár automatához képest meglepően pontos. A Fortis amúgy sem gyakran használta ezt a minősítésű szerkezetet, azt hiszem a rajongóik, köztük én is, nem ezért keressük a brandet. Ettől függetlenül én nagyon örülök a mostani Fortisom megbízhatóságának és nem mondom, hogy nagyon ellenkeznék egy F-43 Flieger Chronograph Alarm GMT-nek Chrononometer certifikációval...
-
botarobi
tag
A 7750-esről pro és kontra csak annyit, hogy seikonak igaza van, ritka egy "sprőd" stoppere van, viszont nálam egészen pontos... ezt a 2836-2 nem tudta, mégegyszer mondom, nálam. Nyilván egy óra megítélésében nagyon nagy százalékban mérvadó a szerkezet, ezt köszönettel Nektek mérlegelem is. Most megint ott tartok, ha tehetném a kronográf mellé venném a B-42 GMT-t...
-
botarobi
tag
válasz
nostromo73 #24055 üzenetére
Soha ne add el...ha van rá módod mellé vásárolj órát.
Nekem egy egyszerű 40mm-es Pilot Professional Day/Date-m volt, most is bánom, hogy beszámoltattam a Pilot Professional Chronograph-ba, valamiért nagyon hiányzik!
-
botarobi
tag
válasz
nostromo73 #24052 üzenetére
Jó döntés...bár mostanában ritkán voltam erre, nem tudom melyik modell, de Fortis és ez a lényeg...
-
botarobi
tag
Egy ilyenre [link] beneveznék...
Young kollégát (ez már rajtad marad) kérdezném,az árát hová saccolod? Persze nem a RAF-logóst,mert olyat földi halandó nem talál...
-
botarobi
tag
válasz
Empsepo #17586 üzenetére
Annyira gyors a dátumváltás,hogy nem is látszik...ez a leírás csak megerősít abban,amit az üzletben tapasztaltam.Annyira nem készséges,viszont totál hozzá nem értő hölgy próbált megszabadulni tőlem,mikor szétnéztem náluk...Junkersek akkor érkeztek,azt mondta,mechanikus nincs közöttük,mert már átnézte őket.Én rögtön kiszúrtam egyet,mire megadóan elkezdte rázogatni a felhúzós órát,hogy mindjárt elindul és meg tudom nézni működés közben is az üveghátlapon keresztül...
Az óra amit kinéztél ettől még lehet jó -
botarobi
tag
Egy új modell "anti-búváróra" jeligére!
[link]
-
botarobi
tag
-
-
botarobi
tag
A megadott magyarországi elérhetőségnél az értékesítés szóra kattintva a két viszonteladóként megjelölt cím többünk számára sokat elmond! Én az első Fortisomat a dunakeszi címen vettem,akkor még BL Óraszalon volt,ott most max. Tissot van,ami említésre méltó,ja és a Fortist POEN-os papírokkal adták el. A POEN maga pedig most...hát nem tudom.
-
botarobi
tag
Üveghátlap? Pro és kontra...
Tudom,hogy a 7750 a B-42-esekben szebb (kék csillagok stb.),mégis szeretném! -
botarobi
tag
Szerintem aki az óravásárlást annyira racionális alapokra helyezi,mint egyik-másik nem kevésbé tisztelt fórumtársunk,azoknak valóban kár a brandek által igényelt árat megfizetni. Akkor a többmillás modellek örökre a gyár vitrinjében lennének,mutatván,hogy "ilyen is van"! Egy óra ott is "be van árazva",hogy az tényleg hétköznapi ütni-vágni való időt mutató szerkezetként szolgál,vagy picit a tulaj ez irányú szerelmét is jól-rosszul szolgálja! Amennyiben előbbit keresi valaki,ne vegyen mást,csak kvarcot,amennyiben utóbbit,akkor csak a mechanikus valamilyen formája hozhat örömet...és akkor elmondtam az én véleményemet,ahogy én érzem. Innentől az ár és az idő a megvásárlásig egyenesen arányos!
-
botarobi
tag
Ide akartam egy képet,de nem megy
-
botarobi
tag
Am. köszönöm mindenkinek,aki egy kicsit együtt örült velem!
-
botarobi
tag
A vajúdás vége,tegnaptól... [link]
-
-
botarobi
tag
Valaki nem tud valahol egy használható Omega 1320-as panelt?
-
botarobi
tag
Sziasztok!
Szerintetek ha innen [link] rendelek az itthoni egy forgalmazó szóba áll velem egy esetleges garanciális probléma esetén? Itthon közel 84ezres árat ajánlottak üveghátlap nélkül,kintről 252 euróért jönne üveghátlappal+ szállítás... -
botarobi
tag
Seiko,privátban tudsz most segíteni?
-
botarobi
tag
válasz
Bossplayer #14838 üzenetére
Szia!
Azt írtad,órát szeretnél vásárolni... Bocs! -
botarobi
tag
Erre mondjatok valamit... [link]
-
botarobi
tag
válasz
runner 125 #14774 üzenetére
Én a kisebben (Fortis) alszom 2004-óta és rendszeresen tisztítom,tisztálkodok
-
botarobi
tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek,az óévben köszönöm a segítségeket,okításokat! Az új évben is számítok Rátok,ahogy és amiben lehet, Ti is számíthattok rám!
-
botarobi
tag
Szeretném eladni a Fortisomat és az Aeronavigátoromat.Azért írom ide,mert remélem,hogy itt értő fülekre is találhatok...
Természetesen privátban minden kérdésre válaszolok! -
botarobi
tag
válasz
norbertb88 #14475 üzenetére
IWC forever!
(Fortis)
-
botarobi
tag
Meglepődve olvastam az Óra(ékszer)Magazin oldalán (71) a Parmigiani vezér piaci szegmens vázlatát! Ők jelenleg évi 5000 darabbal a legfelső réteget megcélozva megelőzik a Patek Philippet,akik évi tízezer darabbal maguk mögé utasítják az itt sűrűn említett Rolexet,aki elmondása szerint "jóformán egy nap alatt gyárt annyit,mint mi egy évben"-tehát ötezer darabot... Én ezt komolyan nem tudtam!
-
botarobi
tag
Ajánlom figyelmetekbe,én ezt rádióban hallottam csak,úgy is élmény volt! A főszereplő itt is a Tomi apukája,de azt hiszem most nem ez a lényeg,hanem az órásmester és az órák szeretete![link]
-
botarobi
tag
Most volt az m1-en a HungarIQ c.műsor,Becsei Áron volt benne a Primusszal és hallhattunk egy érdekes történetet a pontos idő "beszerzéséről" egy órásdinasztia tagjától:Jung Péter volt,ha valakinek ismerős
-
botarobi
tag
válasz
botarobi #13227 üzenetére
Nekem az első órám,amit órának tartok egy Tissot Seastar II volt,ami szinte elveszett a csuklómon,pedig nem vagyok az átlagtól nagyobb.Ezt most a fiam hordja,de már Ő is kicsinyli az órát a maga 38mm-ével.Most egy 40-es Fortisom van,ami vásárláskor nagyon megfogott,többek között az akkor nem átlagos méretével.Most a Fortis mellett egy 47mm-es Moscow Classic Aeronavigátorom van,ami hogy súlyosbítsam a helyzetet kronográfos...ezért mondom,hogy egy férfi csuklójára az a 40-47mm-ig méret a az oldalhelyes.A többi csak ékszer...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest