- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thorstrong
csendes tag
-
freddirty
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Sungoo #125569 üzenetére
Viseld folyamatosan, h a rugó mindig teljesen fel legyen húzva. Lapjával rakd le éjszakára, kísérletezz. Bár 11 mp az túl sok ahhoz, h ilyen trükkel korrigáld. Egy-két hétig figyeld, aztán szabályoztasd be ismerős szakival, aki nem hajt el holmi másodpercek miatt. Napi 2-3 mp-en belülre be lehet játszani. Nekem -6 s volt, amikor megjött, egy hónap után belepiszkáltam. Fél évig jó volt utána, aztán a kánikula idején elmászott, megint nyúlhattam bele. De ez a szép az automatákban. Egy teljesen pontos óra unalmas.
-
Reverting
őstag
válasz
Sungoo #125436 üzenetére
Ugy van ahogy fagyalllo loki... Neki mind tetszik...
de o nem lat nagyon tovabb...
A buvarnak latszo sport orakrol, de majd vissza olvasol es eszreveszed... Vagy keresel seiko kinalataban, igazi buvart, es ami nem az csak annak latszik, na azokrol beszeltem...
Vadaszcsiga: az a koncepcio, h minel tobb ora legyen, es minel nagyobb eladas... persze ez a minoseg es a gagyisodas rovasara megy, talan a kevesebb tobb...
es elindul valami, de az is lehet h ugyanannyi hulladek marad...
-
Narakh
senior tag
válasz
Sungoo #125273 üzenetére
Kvarcot hordok nagyjából hat éve - első karórám -, de lassan örülnék egy kis változásnak, és húz is a szívem egy mechanikushoz. Ebből a szempontból mondjuk elég paradox volt tőlem pont a Kineticen elgondolkodni, de hát megtetszett, na.
Nagyon gondolkodom egyébként, hogy inkább gyűjtögetek egy darabig valami komolyabb Seikora.
-
-
resool
aktív tag
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Sungoo #93817 üzenetére
Nem hiszem ,hogy most tudna válaszolni. Még mindig rászámolnak Alphaville jóvoltából.
Amúgy sajnálatos dolog ez. Írt jó dolgokat is. Remek lexikális tudás viszont teljesen torz értékrend. Majd lehet hogy később visszatér „sine nobilitate” néven.Most látom ,hogy szerkesztetted Igazad van.
-
resool
aktív tag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Sungoo #88790 üzenetére
Nem sokról... Csak tett egy okos kérdést vagy feltevést:hogy minek az óra ebbe a modern vilagba ha van telefon?!
Öt se az esze miatt szerethetik!
-
resool
aktív tag
válasz
Sungoo #87146 üzenetére
Úgy látszik ez a Sicura modell nagyon gyakori, nekem is van 1, meg legalább 4-5 ember mondta, hogy neki is, nem gondoltam volna.
Amúgy én szeretem, szerintem teljesen vállalható a kinézete, nem rossz dologról másolták na... amit úgy láttám, hogy másoknál is probléma, hogy a szíjcsatlakozásnál a takarófedél kicsit elválik/elhajlik a helyéről, szinte nem is láttam olyan darabot ahol nem, nem tudom ez miért van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest