- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
rfjanika #122061 üzenetére
Ilyen kinézetű, ebben az árkategóriában más nincs.
A Vostok kifejezetten jellegzetes formavilággal rendelkezik, így hát ha ez tetszik, ne tartsd vissza magad, és az se tartson vissza, hogy itt a sok mechanikus óra-b.zi (magamat közéjük értve) nem rajong a kvarcokért, valamint az új-módi Vostokért sem, amit mindannyian egy kicsit túlárazott márkanév remake-nek gondolunk..
Ha kvarcot szeretnél, és tetszik a Vostok, hajrá!
A PVD és DLC bevonattal kapcsolatos aggályok pedig abból adódnak, hog ymivel ez csak egy bevonat, így ha kopik, az látványos, míg egy bevonat mentes acélnál annyira nem látványos, mivel az anyag színe a saját színre kopik.
Csak hogy lásd is, ITT egy link egy használt PVD-s óráról.
Meg még egy.A DLC egy kicsit tartósabb típusú bevonat, de az már átlépi a költségkereted.
Talán még a steinhart ocean1 DLC-je fére bele, de ha nem tetszik, akkor nem tetszikVagy netán a Steinhart Triton?
Mondjuk a Te esetedben gond lehet, hogy ezek svájci automaták, nem kvarcok. -
minas
aktív tag
válasz
rfjanika #122021 üzenetére
Nekem van egy VE órám, igaz nem Anchar, igaz nem quarz, igaz régebben vettem (akkor negyede volt az ára, mint most). Nagyon szeretem, de nem hiszem, hogy most megvenném a mai áron. Az Anchar nekem is nagyon bejön, de ha mégis vennék véletlenül, akkor sem a quartz-ot.
-
condy
senior tag
válasz
rfjanika #63408 üzenetére
Svájc déli, olasz részén, egy kicsiny faluban található az évszázados múltra visszatekintő Adriatica új óragyára. A svájci minőség megkérdőjelezhetetlenül kedvező áron kijelentés ebben az esetben nem csupán üres frázis, hanem tény, melyet valódi, kézzelfogható termékekkel illusztrálnak.
Minden Adriatica modell nikkelmentes anyagból készül, azaz nem okozhat allergiát. Az óraszerkezetek kivétel nélkül minőségi, svájci gyártmányok, melyek győztesként kerülnének ki akár egy alapszintű Tissot órával történő összehasonlításban. A bőrszíjak valóban bőrből készülnek – nem úgy, mint például a Certina esetében. A termékpaletta rendkívül széles: a klasszikus férfi és női órák, a női ékszerórák mellett a modern, sportos modellek kedvelői is megtalálhatják kedvencüket.
Az Adriatica kollekciójának csúcsán elsőrangú automata órák és speciális, egyedileg készülő, többfunkciós modellek állnak, amelyre bármely óragyár büszke lenne. (Roger's)
Én is nézegettem őket. A Roger's oldalán vannak igazán szépek!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
rfjanika #63001 üzenetére
Van olyan kis szürke gomb,hogy link...Arra rákattintasz és beilleszted oda amit linkelni szeretnél!Nem rosszból,de én pl nem tudom ezeket megnezni amiket kiteszel,mert nem akarja kijelölni a iPad csak az egeszet...
Aki mef PCrol van nem kell kijelölni és másolni és beillesztgetni a linket...
-
Deskdiver
senior tag
válasz
rfjanika #62997 üzenetére
Szerintem a Vostok elég korrekt órákat csinál a saját kategóriájában. Több embernek van itt, köztük nekem is.
Szvsz klasszisokkal jobb választás mint az Invicta.(#62998) condy Szoktak ilyet állítani más gyártók is. A Luminox is azt állítja ,hogy az ő óráját használják hivatalosan a tengerész gyalogosok ,meg az amcsi tűzoltók meg minden kemény legény stb. A valósághoz nem sok köze van ,de jól hangzik.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest