- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
-
Szulita28
senior tag
válasz
csabulaxi #207663 üzenetére
Ahh, de jó, h nem vettem meg a simát, most adhatnám el a sárga miatt
Az álomórám
Kár, hogy mire megvehetném, elfogyGipsztigris,
Ennyiért sztem is nagyon jó vétel, aki akar ilyet. Bár én nem sokkal többért inkább ezt venném..(..csak sajna most a carbon-okra vagyok ráizgulva
)
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
csabulaxi #207162 üzenetére
Helyi órásnál van is belőle a kirakatban, élőben még ütősebb a zöld.
Nézegetem is sűrűn, régóta megvan ez a zöld mániám...
Milu_PH: Nem tudom hol olvastál mellébeszélésről, vagy a beteg hülyének nézéséről de biztosan nem az én hozzászólásomban. Pont ellenkezőleg: arra utaltam, hogy érdemes egyszerűen és lényegre törően (emellett természetesen szakmailag kifogástalanul) az adott illető jártasságát figyelembe véve beszélni (ezt értettem egyszerűsítés alatt) és kerülni a szkzsargont.
És tekintve, hogy a vlog nem kimondottan órásoknak szól, hanem órakedvelőknek (akiknek a nagyobb része nem szakmabeli) így itt sem árt néha egy kis egyszerűsítés, ettől még nem lesz szakmaiatlan a történet, csak közérthető.
Főleg, hogy gyakran még egy nem túl bonyolult, összetett magyar mondat értelmezése is problémát okoz, ugyebár.Empsepo: Abszolút igazad van, annyiszor megfogadtam már, hogy csak értelmes ontopic dolgokkal kapcsolatban szólok hozzá, mert mindig rájövök, hogy ezek olyan meddő
viták. -
L4mie
veterán
válasz
csabulaxi #207129 üzenetére
Valaki írta, hogy fekete öves troll... hát nem, ez fehér öv egy csíkkal
napos regisztráció+ 1 hsz. Építkezés helyett rombol, ha olyan tapasztalt és hozzáértő akkor biztosan tudott volna építő kritikát írni, egy szakkönyv címet 3 kattintással ki lehet Googlen keresni. El kell engedni. Mellesleg gyanúsan dupla reg. szóval akár moderátor is ránézhet.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #206245 üzenetére
SBDB 033
630 000 jen + adóSBDX029
400 000 jen + adóSBDX 027
400 000 jen + adógugli fordító:
SBDB 033
Üveganyag: zafír üveg (szuper tiszta bevonat (※))
Vízálló teljesítmény: Fokozott vízálló a mindennapi élethez (10 bar víznyomás)
Antimagnetikus teljesítmény: Antimagnetikus óra (JIS antimagnetic watch type 1)
A burkolat mérete: [külső átmérő] 44,8 mm (nem tartalmazza a koronát) [vastagság] 14,7 mm
Értékesítés utáni szolgáltatás: 1 év gyártói garancia
(※) Szuper tiszta bevonat
Ez a Seiko egyedülálló, nem fényvisszaverő bevonatkezelése, amely tiszta bevonatot alkalmaz, amely 99% -kal vagy annál nagyobb mértékben elnyomja a fényvisszaverődést az üveg elülső és hátsó oldalán. Még olyan környezetben is, ahol a napfény és a világítás káprázatos, az üveg jelenléte nem észlelhető. Ezenkívül a felületen lévő fagyvédő film megkönnyíti a szennyeződések eltávolítását.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
csabulaxi #205627 üzenetére
Nem sokat láttunk még az idei Bázelből ,de hogy őszinte legyek a Seiko eddigi felhozatalából alig van valami ami nem pakolnék szívesen a kosárba. Próbálok pártatlan lenni ,mert nem tartom semmilyen brand fanboy magam, de eddig az ő standjuk a legizgalmasabb szàmomra. Nem bánnám ha egy “Pogue” is felbukkanna...
-
válasz
csabulaxi #205006 üzenetére
Ja persze nem. - 15.000 Ft Elnézést ha valaki bizniszébe nyúltam, de én 15e ből elviszem a családot egy szupi kis 7végi ebédre. A Chr. WARD on is posztoljátol, hogy érdemes várni mert lesz akció, pedig az az üköregapám 3ik feleségének a hugának a dédunokájáé. 😋 ennyi. Peace
-
nrg.960
tag
válasz
csabulaxi #204976 üzenetére
Nagyon kifeszítettem a tenyerem, így teljesen hátrafeszült az ujjaim vége.
#Lauda: Először én is így gondoltam. A régi Monsterek domború Hardlex-el voltak szerelve, ez pedig már sík küklopszos' zafírral, viszont élőben nem rossz, meg lehet szokni. Pedig kb az összes Seiko-t zafírosítottam domború üveggel.
-
No.01
addikt
válasz
csabulaxi #204740 üzenetére
En szeretem amikor kicsit vitatkoznak, civakodnak... Sot szeretem azt is, h mutatnak olyat amit nem lathatsz minden nap... VISZONT: szives(ebb)en latnek tobb reszletes bemutato ritka, de ajanlott markaktol mert hiaba erdekel a Rolex es tarsai a tobbsegnek az azert megiscsak egy alom marad.
Esetleg lehetne v.mi ajanlott listaszeruseg is amolyan 100e alatt, 300e-ig... amit frissithetnenek is
Ha meg ezt is tovabbgondolom akkor meg egy ket olyan alltalanos tema is johetne, mint a szervizeles, karbantartas... -
Szulita28
senior tag
válasz
csabulaxi #204336 üzenetére
Hulk méltó ellenfele
Brutális és drága.Ja, Darth Vader, ha valakinek nem lenne világos
-
válasz
csabulaxi #203480 üzenetére
Na! örülök, hogy a csigazabáló fransziákat észrevetted.
Jó ez a March-Lab, de egy miyotáért nem adnék 1200 ejrót, akkor sem, ha az életem múlna rajta. Adják el Chicagoban, ahol a tervezőközpontjuk van és a műmájer európával nosztalgiázó vásárlóknak jó lesz.
Van a francikban is potenciál.
-
No.01
addikt
válasz
csabulaxi #203471 üzenetére
Huhhh! Ez aztan a reszletes leiras.
Szeretem az ilyen reszletes, de nem reszlehajlo privat velemenyeket.
Ezzel a leirassal viszont engem sikeresen eltantoritottal a dologtol. Ennek orulok mert megkimelem magam egy csalodastol. (nem baj ha v.mi draga/dragabb, de akkor az olyan legyen, mint amit elvar es elkepzel az ember)
A leirtak alapjan viszont van 1-2 olyan ami engem tutira zavarna.Igy keresgelhetek tovabb... na sebaj.
U.i.: Megegyszer koszonom!
-
-
-
csabulaxi
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz
csabulaxi #202513 üzenetére
PAM00984 Mike Horn Edition - 47mm (hordhatatlan méret szvsz, van nálam egy 00372, tök szép, hordanám, de lelóg mindkét irányba, pedig nincs kis csuklóm)
A cikket a 12 panerai újdonságról majd megírom ma, csak késő du. kaptam anyagot hozzáP.9010-es werk van benne, automata 3 nap járástartalékkal, és az óra EcoTitaniumból készült, ami azért funky, mert
tengeri hulladékbólújrahasznosított titán... A szíja pedig újrahasznosított PET-ből van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest