Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Az engem is érdekelne hogy milyen videókártyához lehet kapni dirt3-at. Mert speciel az 560ti-mhez igazán adhattak volna. Vagy csak 100k fölötti gpuhoz jár?
-
gooool
őstag
Újabb problémám akadt:
Ha újraindítom a Steamet,akkor mindig azt írja,hogy biztos új gépről akarok belépni,adjam meg a kódot,amit emailben elküld,illetve nem is egyszer előfordult ma meg tegnap,hogy magától kilép a közösségi profilomból,ahová szintén csak ezzel a macerával tudok bejutni...
Ezt mi okozhatja?
-
polonic
félisten
Valami új szervert csatasorba állíthattak, vagy már sok mindenkinek leért, amit vett. Max sebességel jön az adat.
-
DeFranco
nagyúr
Egészen véletlenül nincs valakinek egy amerikai barátja, aki tudna dollárban vásárolni? Nagyon megköszönném a segítségét.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek Dirt 3 mennyire lesz leakciózva majd rendesen? Vagy ez a 10% a max? :S
Egyedül az a játék hiányzik a gyűjteményemből, jó lenne 10 euró környékén beszerezni...
-
bul07
nagyúr
Na ez érdekes belépek a steambe , és megint 0 tikettem van pedig tegnap már volt három
remélem csak átmeneti hiba és megjavul magától(#5578) Doki16
biztos de elég furcsa -
kovsol
titán
tényleg a dragon age cd kulcs amit steamen adnak az regelhető EA storeba is ?
-
AtHoS
nagyúr
steam-ék is tudnak számolni láthatod az egyedi ár mellett.
Ilyen néha előferdül, ha az egyedi árazásnál nagyobb a kedvezmény, mint a pack-nál

AC packot én is néztem, de megvan már az 1. és 2. rész, másrészt még azokkal sem sikerült játszanom, tehát részemről ráérős a Brotherhood, főleg, hogy azt sem tudom bejön-e nekem

A Two Worlds 2 viszont elgondolkodtató áron van, ráadásul magyarítás is van már hozzá.
-
zseko
veterán
Na most vagy én nem tudok számolni vagy Steam-ék
http://store.steampowered.com/sub/2863/ vagy olyan lehúzás mint a nagy üzletekben szokás.
ha külön veszem meg őket akkor 22.48€, ha csomagban akkor "csak" 29.98€-ba kerül, szimplán 7.5€-val többe.. -
zseko
veterán
Ejj, AC pack tetszene, ám december végén vettem meg angliából
Kár hogy nem lehet beregelni a steam-be. Ezeket a napi ticketeket csak adott nap lehet teljesíteni, vagy később is? -
csigacska
tag
-
olly
aktív tag
válasz
jozsi252
üzenetére
azt megnézik már ,hogy ha ugyan arrol az ip-ről lett reggelve 2 vagy több account, és mindbe egyszerre vannak belépve..
de ha most van neked 2 accod, és midn a 2-t te hasznáűlod (akkor nem lehetsz 1 időben 2 accountba , legalábbis 1 gépen) na de nem lesz semmi baj ha több accountto használsz, nekem is volt ilyen -
Allien
veterán
-
-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A feladatok lapján az adott napra kattintva láthatod a feladatokat

-
jozsi252
veterán
Kellett a steames partícióra egy format, akarom telepíteni a gameket fel erre kiírja hogy a steam játékszerverei túlterheltek, próbáljam meg késöbb, nektek nem írt ki mostanában ilyet?
-
gooool
őstag
Reggel leért végre a a TF2,így ma már tudtam is játszani,de rájöttem,hogy hiba volt a C meghajtóra telepíteni a Steam mappát.
Át tudom most helyezni a D-re?Kösz a segítséget!

-
bul07
nagyúr
Köszönöm mindenkinek
3tiket már meg is lett, viszont a Facebook profilos összekötéssel nem tudom mit kezdjek mert nem vagyok regisztrálva és nem is szándékozom , valahogy nem lehet megoldani regisztráció nélkül is -
chatran
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Segítek, keress meg priviben.
-
HS 2142
őstag
Csatlakozz a summer camp hivatalos csoporthoz és van még olyan, hogy facebookhoz csatold a steames accountod.
-
bul07
nagyúr
Valaki összeírná azokat a tiketteket amelyekhez nem kell játszani
Írj egy rövid ajánlást egy általad kiválasztott játékról.(#5506) HS 2142
Írj egy kommentet barát profiljába.Ezt a kettő tudom(nemrég fentebb írtak róla azért) , jelenleg játékra nem alkalmas gépem vagyok és csak így van esélyem tikettet szerezni
-
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mihez kell 15 ticket?
-
danih
veterán
Black Ops egész nap töltődött...
-
JSaN
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Szerintem varj vele meg par napot, 100% hogy lesz most is 3,75 euroert.
-
Mukorka
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Le van halva, nálam 120 megás nettel a bc2 már egy napja jön és kemény 10% nál tart. A dragon age még el se tud indulni és még ott az AC pack is :/
-
whisperity
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Mindenki most tölt, és mivel ez nem P2P, ezért oszlik a sebesség. Nekem is lassú. A leárazások végére helyre fog állni. (Tapasztalat
) -
GeneraL_XTX
veterán
sziasztok!
nálatok normális sebességgel jönnek le a cuccok a steam-ről? 40 megás nettel (digi)csak pár száz kb/sec-el jön sokszor megáll és nem tölt semmit.
most ennyire le van halva vagy nálam van valami probléma? speedtest szerint a netem tökéletes, van full sávszél.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Köszi, akkor lényegében nem maradtam le semmiről, azokat majd megcsinálom, amik megvannak. Ahogy néztem nekem összesen 15 tickett kellene (most van ebből 3). Ha megcsinálom még a napi 1 ingyneset, meg ezt a 2-t, ami már megvan, akkor lesz 12...így reménykedek, hogy becsúszik még 3 olyan játék ami megvan.

Defense Grid-ben majd valaki azért még leírná, hogy mi a teendő?

-
ProEvoFan
nagyúr
Uh, a Transformers™: War for Cybertron™ videója nagyon brutális
Talán a játék is ekkora hangulattal bír?Sok jót hallottam róla, YouTube-on nagyon jók a gameplay videók. -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Nos valaki?

-
nepszter1
addikt
Megvettem a Flight Control-t és 1Forintot vont le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ProEvoFan
nagyúr
Torchlight ennyiért kötelező vétel aki anno szerette a Diablo 2-t

Nekem benne van 100+ órám, még a mai napig is játszom vele. -
jozsi252
veterán
Tavaly a source mennyire volt leakciózva?
-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Demóval nem lehet, fentebb írta is Ndruu. TF2-ben megkérsz valakit aki felgyújt és beleugrasz a vízbe, úgy hogy ne halj meg... Haverral 10 perc alatt összeütöttük, persze bekóstoltunk egy olyan szervert, ahol pro-k játszottak, így mire a vízhez értem volna mindig fűbe haraptam.
(vagy a vízbe esve lőttek le) 
-
Jakesz
addikt
Természetesen nem véletlen, hogy 90%-ban olyan gagyi játékokból tesznek ki feladatot, amiket a kutya sem vett meg, hiszen tudják, hogy sok ticketgyűjtő mániákus 1 nyamvadt ticketért képes megvenni a 2-3 eurós játékot, amelyet az achi megcsinálása után uninstall és soha többé nem telepíti vissza.
-
TazLeacher
nagyúr
Hi!
Kicsit "lemaradtam" a feladatok figyelésében....(az akciókat néztem, csak a feladatokat nem).
Az elmúlt napokban volt olyan feladat, amit DEMO-val meg lehetett csinálni, és nem kellett hozzá megvenni a játékot?
Mert az ingyeneseken kívül eddig csak a Defense Grid és a TF2 lenne nálam esélyes, hogy meg tudom csinálni. Az leírná valaki, hogy ebben a két játékban egyébként mit is kellene csinálni? Mindkettő megvan, de egyikkel se nyomtam még, így nem igazán tudom, hogy mi, merre, hány méter...
-
Amantius
senior tag
-
Allien
veterán
Flight Control-nál mi a feladat?
Sorry, játszani tudok, mert előbb-utóbb eltalálom a gombokat, de angolúl max yesno megy.
-
BandiHUN
veterán
egyébként jó ötlet,hogy úgy tűnik,ilyen szimpla közösségi aktivitással is össze lehet szedni a 10 ticketet,ha marad így a dolog...végülis ezzel ingyen kap tulajdonképp mindenki valamit,akkor is ,ha nem vásárol semmit az akció alatt.
Értelmesebb feladat végülis minek,hisz az ember azt se tudja,mit vegyen meg,a legtöbb minden nem ér semmit.Ami meg igen,az meg az ingyenes 10-ből is kijön.
-
olly
aktív tag
valaki nemtudná nekem meg venni a Flight Control HD -t?
adok érte 1 vagy 2 cuccot a TF2ből -
BandiHUN
veterán
Jaja,újat kell írni.De ennyi belefér,mindegy,mit ír az ember,lehet rosszat is

-
westcoastog
veterán
Valaki megvenné nekem most a cs source-ot? Úgy döntöttem nem várok, megveszem inkább, játszanék már, ha meg leárazzák a héten így jártam.
Aki tud segíteni dobhatna egy pü-t.
Holnap utalnék pénzt érte.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De amúgy szerintem a FC lesz még napiban is ( remélem, a 2. rész kell).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Talán a játék is ekkora hangulattal bír?Sok jót hallottam róla, YouTube-on nagyon jók a gameplay videók.

eami