Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

Múltkor beszéltünk arról, hogy mi történik, ha egy ingyenes játékhoz STEAM-en keresztül veszek DLC-t. Megmondom, semmi. Kifizetteti velem, ha a DLC oldalára lépek, akkor ott jelzi, hogy nekem ez megvan, de a játéklistámba nem kerül bele. Vagyis telepíteni továbbra is csak úgy tudom a játékot, hogy belépek a Store-ba, rákeresek a játékra, és onnan telepítem az ingyenes verziót, és ott majd utána, miután telepítettem, megjelenik a DLC fül, és az ott lévő kulccsal tudom aktiválni.

Konkrétan a LotR: Online DLC-jéről van szó. Megvettem, de az itteni gépen, ahol nincs telepítve a játék, nincs benne a játéklistámban. Ha tehát leveszik a Store-ból ezt, akkor b@szhatom. Egy előnye van, hogy akkor legalább a DLC-t nem bukom el, mert ugye azt hozzá adja a LOTR accountomhoz. Csak akkor onnantól nem játszhatom STEAM alól.

Szerintem ez így nem túl korrekt. Ez az én véleményem, és ezt meg is osztottam a supporttal, kíváncsi vagyok véleményükre.

De bezzeg a sok Test, Beta meg Mac fos kérés nélkül bekerül, és még el se lehet távolítani...mert az ám nagyon fontos, hogy a CIV 4 minden részéből, meg a GTA-kból is 2 legyen...az nagyon fontos.

Új hozzászólás Aktív témák