- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz
gyuromoj #72088 üzenetére
Pontosan az ilyen húzások miatt lesz ez a mém egyre aktuálisabb.
A streaming hozott egy olyat, hogy az emberek hajlandóak voltak tömegesen áttérni torrentről és fizetin x havidíjat a tartalomért. Arra is hajlandóak voltak, hogy egyszerre több streaming szolgáltatónak fizessenek a felaprózódott, felhígult és egyre silányabb tartalomért.
Persze mindenki próbálta okosba megoldani én fizetek 2-őt te pedig másik kettőt és megosztjuk a hozzáférést...elhiszem, hogy ez nem tetszik, de így sokkal többet kaszálnak, mintha letorrenteznék az emberek, vagy mindenféle online videómegoszó felületen megnéznék ugyan azt a tartalmat. -
gyuromoj
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
gyuromoj #71866 üzenetére
Benéztem ventillálni kicsit.
Hát, W3 első négy része még folyamatosan tekerve is kínosan szappanopera volt, de az igazi, dél amerikai fajtából. Ötödik érdekes, a bál nekem tetszett Hatodik szódávala sok nézőponttal. oké, azután utolsó kettő megint csak tekerve kibírható. Ennyire a könyvek sem rosszak, az írónak azért volt némi esze, ügyesen egyensúlyoz a B trash és az irodalom határán, bár gyakran inkább B trash. Ezt a filmkészítő stáb nem mondhatja el magáról...és sok verekedéssel -
Komplikato
veterán
válasz
gyuromoj #68564 üzenetére
Ez azt is jelentheti, hogy szándékosan húzzák majd, mint a rétest, aztán egy időben fog kijönni a játék következő részével az S4?
Csak gonoszkodom, nem tudjuk lesz e folytatása a játéknak, és ha lesz, akkor sem feltétlen azokkal a karakterekkel akik eddig szerepeltek. -
Grave_444
nagyúr
válasz
gyuromoj #65514 üzenetére
Én is a 4. részt néztem tegnap, nagyon tetszik, ha lehet erre a sztorira ilyet mondani.
A srác baromi jól hozza a szerepet, viszont egyelőre nem annyira darabolós, mint gondoltam.
A végére remélem beindul, ennél keményebbre számítottam.thomeef
Ha szeretnél felkavaróbb filmeket írok egy listát.
Jim-X
Ilyen időben pont jó ilyen sorozatot nézni. -
itroh
tag
válasz
gyuromoj #65499 üzenetére
Shameless, nem ismerem, de ugye mai világban már van egy alap kiképzés belőle, ha a tartalom megkívánja, akkor ok a dolog, de a felesleges, túltolt indokolatlan csakazértis legyen benne dolgot gyűlölöm. Itt most ugye adott a történések miatt, de félek a Netflix/Ryan Murphy kombótól. De bepróbáljuk akkor, max eltakarom a szemem mint anyámék régen
-
negyven2
veterán
válasz
gyuromoj #65312 üzenetére
Szerintem vagy mint jel értelmezi úgy, vagy mint hogy azzal érkezet (tehát az). Viszont ez az ő értelmezése ami nem jelenti azt, hogy az is. De ugye az ő szemében azon dolgok amik most történek az életben, azok jelentheti számára azt is, hogy Sauron visszatért hozzájuk. Amúgy ugye rengeteg teória van már, hogy az adott karakterek közül miért lehet az valójában Sauron. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj #64473 üzenetére
Még egy óra.
Ja és ma debütál I am Groot sorozat is Disney+-on. (meg Marvel Legends új részei)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj #63639 üzenetére
Bár két hosszú rész volt, de túl sok minden valóban nem történt. Ettől függetlenül nekem tetszett mindkét epizód, meg hát ugye ott van a befejező képsor.
Amit furcsálltam, hogy nem ott lett vége az egésznek, amikor a négy kapu együtt megnyílt, szerintem tökéletes cliffhanger lehetett volna. Így is jó lett, csak ott az úgy izgalmasabb lett volna szerintem. -
grizlisandor
veterán
válasz
gyuromoj #61502 üzenetére
Engem hol érdekel ez...
Az első évad még érdekes volt, a második már annak se nevezhető.(#61492) negyven2:
Nem tudom, hogy kelleni fog nekünk még GoT tartalom, de a hype biztos vinni fogja a hátán.(#61506) Ellia:
Minden, amit Holdlovagról tudni kell 🌙 Moon Knight magyarázó 🎬 GameStar(youtubealert) szedett össze róla információkat.ST Picard S02E04
Nem jó irányba tart a sorozat, de sajnos Star Trek és sajnos fogyóban vannak a sorozataim.Előző rész, Juratti nem maradhat egyedül a Borg királynővel, pihennie kell stb, erre maradj itt Juratti. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
gyuromoj #61502 üzenetére
Szegény csávó. Sose mossa le magáról, hogy ő a-volt-csaj-aki-pasi-lett
Pedig nyilván ezért szopott az egésszel. Hogy maga mögött hagyja, új lapot kezdjen.
Most meg gondolom pénzre van szüksége, mert nem volt ingyen; tehát elvállalja.
Tök szomorúnak tartom az egész médiahisztit, b@szódjanak meg lehetőleg rögvest és kívánok erőt Page-nek a továbbiakhoz. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
gyuromoj #60916 üzenetére
Nem tudom mi ez a szájhúzás itt a topikban, számomra nagyon várós. Nekem tetszik ez a struktúra, hogy évadról évadra emelik a tétet és kíváncsi vagyok milyen abszurd végletekbe hajlandók elmenni a "scope"-ot illetően
Persze hangulatban az első évad veri az összeset szvsz, de a színészgárda is rendben van, a cgi is rendben van, a történet is többé-kevésbé, nem raknám a "kaszáljuk már" tömegsorozatok közé.
-
CptAdamica
veterán
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyuromoj #60898 üzenetére
Peacemaker - Békeharcos
(2022)
season 1 finaleNem csodálkozom, hogy berendelték a 2. évadot, mert az első is szuper volt. Kellően agyatlan, szórakoztató, tényleg vicces poénokkal, többféle sisakkal és totál őrült karakterekkel. (Eagly?
)
Az évad 8 részes, gyorsan lement sajnos ez a pár hét.. John Cena meglepően jól alakít, jól passzol hozzá Peacemaker karaktere, illetve kiemelném még Freddie Stroma-t is, mint V, tökéletes sidekick volt.
Szóval jó volt, örülök neki hogy a "The Boyz" mellett van egy másik agyatlan szuperhősös sorozat.Ja és amit viszont kötelező megemlíteni: az epizód intro, az a zene-tánc megalapozza a várható hangulatot a részekhez
**
Azt tudja valaki, hogy a végén lévő 4 JL közül a másik 2 nem beszélő csak sima statiszták? (gondolom, mert túl sok lenne a költségvetés egy ilyen cameo-ért)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj #60567 üzenetére
Teljesen, mivel nem a játékot dolgozza fel, hanem egy alternatív világban játszódik. (Silver Timeline-nak írják)
"The Silver Timeline is a unique vision of the Halo universe that contains and embraces many key elements of the core canon that has spanned the last two decades, but with relevant contextual and narrative details that diverge in ways appropriate (and necessary) to the storytelling opportunities presented by the TV medium and our collaboration with creative partners."
Persze nyilván az utalásokat, easter eggeket és kikacsintásokat a rajongók fogják csak érteni, de ezek szerintem csak extrák.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest