- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10256 üzenetére
Én az asrock lapokat 2-3 év garival láttam. A kifutó 478-s lapok vannak 1 év garival.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Iponban megkapod rá a 3-at. Most gariztattam a giganyált, s 1 hét alatt letudták.
-
band1103
őstag
válasz
Akkor már csak 1 van hátra. Teljesen szubjektív a kifogásom de engem zavar hogy a torony-procihütő és a hátlapi venti közé teszik álltalában a 4-24-8 pines tápcsatitkat. Zavar hogy a vezetékek utban állnak majd a légáramlásnak. De mondom, szvsz.
-
Balinov
titán
válasz
1ev mulva meg mar ugyis masik lapot veszel..
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #10254 üzenetére
Van 1-2 hátránya azért:
- északi híd bordája az a törpe, amit a 690G-re szoktak tenni
- hűtetlen a PWM// ezek közül a 2. nem jelent majd problémát X2-nél, csak Phenomnál.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #10242 üzenetére
Kiváncsi leszek te és az asus corp kéz a kézben mit produkál.
Milyen proci lesz alá? Mennyibe fáj a lap? Teszt van e róla? -
Balinov
titán
válasz
Hmm...VaniliasRonk, ez az ASRock ODE790GX-WiFi, ez eleg szimpatikus! Remelen nalunk is hamarosan kaphato lesz.
-
emre
veterán
válasz
Végül is, miért ne..
Volt, van Asrock lapom. az X2 3800 abban is ment 2,5Ghz-n, és a világon semmi bajom nem volt vele. Azon kívül persze hogy vacak volt a hang, és nem volt fire-wire.
Átnézem ezt is.
A giga deszka ramkezelése engem is visszatart egy kicsit. -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #10232 üzenetére
Nemhiszem en azt
-
hahajdu
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #10229 üzenetére
okok köszi!
fél év ph! olvasgatás után levontam a tanulságot: Ha nem megy, adj neki egy kis feszt!
-
hahajdu
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #10226 üzenetére
mert még abban az időben vettem amikor a 9600gt számított jobb vételnek. A következő kártyám tuti, hogy 4000-es radeon lesz
Közben megnéztem a memóriát és ilyen: Aeneon 2x1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12 ... ez nagyon gáz?
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #10219 üzenetére
hajjaj, hat azt en is tudom, de pl. a kisebb 9150 a maga 9-es szorzojaval vajon...?
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #9950 üzenetére
Ahogy Sikerül.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #9948 üzenetére
Ahogy nézem mostanában AS módszerrel tervezik a lapokat.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #9946 üzenetére
Tulajdonképpen az a vicc, hogy egyik rossz helyről került egy még rosszabbra. A legjobb helye ott lenne, ahol pl az Abit KT7-en (és akkoriban szinte minden Abit lapon) van.
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #9932 üzenetére
Na ott sem láttam már egy ideje tápcsatit mint ahová ezen a lapon ASRock-ék pakolták.
-
DaDy0219
tag
válasz
Jónak tűnik a lap...sőt.
Viszont ahogy elnézem, még nem nagyon van belőle a kereskedőknél.Mennyi lesz egyébként? -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9935 üzenetére
Remélem nem kell 2009-ig várni. Alc 888 lesz az a codec
Az mé' szutyok?
#9936 DaDy0219 :
-
Chaser
legenda
válasz
Na ennek majd utánanézek.
Én úgy tudom alc888 van az ax78-on, rákérdeztem a topikjában, majd jól megmondja egy tulaj, optikai kimenetet nem is szoktak 662 mellé tenni, legalábbis én nem találkoztam olyan +oldással még. a színvilág az szubjektív/én egyből beleszerettem/, de elrendezésre sztem nem lehet panasz, a heatpipe nem csak dísznek van ott, legalábbis a méretéből következtetve, ha phenom alá nem is igazi lap tuningban, x2-höz sztem tökéletes. Árban alsó/középkategóriás lapnál cmos kapcsoló az meg külön bónusz
-
DaDy0219
tag
válasz
VaniliásRönk #9911 üzenetére
Így már világos.
Akkor a lényeg, hogy egy BIOS frissítéssel kompatibilissé tehetem a lapot.Ez jó, mert nagyobb lett a választék, viszont hiába olvasgatom a teszteket, véleményeket még mindíg határozatlan vagyok azért, mert merjek-e bevállalni olyan lapot, amit még abszolút nem ismerek.Azért hajlottam eddig az ASUS felé, mert 2 lapom is volt már tőle.
A saját listám egyenlőre:
ASUS M3A-H/HDMI
ASUS M3N78-EM /140W CPU Support
ASUS M3N-H HDMI
ASUS M3A78-EMH HDMI
MSI K9N2G Neo
MSI K9A2-Neo-F
MSI K9A2 CF-F V2
abit AX78
Egyébként melyik a jobb chipset?Az AMD vagy a NVIDIA GeForce?
Az NVIDIA GeForce chip készletes lapokon mind integrált VGA van? -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9927 üzenetére
Pár hónapja. A catalyst tán csodát tett?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9919 üzenetére
A Black Editiont tudom mi, ha nem derült volna ki
Az energiatakarékos prociknál ezt előreírják, a blaceknél hátra, de abból csak x2 fronton az 5000+ van ha jól tom és a 6400+, sztem ez egyenesen marhaság /tudom kapok érte
/, egy 2Ghz-es alapórajelű procinál van értelme, de ezeknél mi?
Főleg a 6400-esnél. Azért azt meg kell hagyni az AMD jól összevariálta az elnevezéseket, ebben teljesen fej-fej mellett haladnak az intellel
Na ha már ennyire benne vagyok kérdezek még, a 3850 milyen szintű NV-nek felel meg kb? 9600gso talán?Érdemes belőle 512 megásat venni, vagy elég a 256, monitor 1280x1024, tv 1024x768, játszani sztem csak az utóbbin játszanék. Mennyit fogyaszt loadon és idle-ben kb?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9911 üzenetére
Hűvösek ám
Majd ha sikerül végre elmennem az FSP-mért kicsit megráncigálom, kíváncsi vagyok mit megy. Most nézem iponban igen kellemes proci árak vannak
BE2400 hűtővel 10k
Van valami különbség a BE, nem Black Edition és az E-s procik közt?
Vagy azok már csak simán új elnevezést kaptak? Ahogy nézem a 4450E ugyanaz, mint a BE2400.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9904 üzenetére
Lehet neked van igazad, a hitkérdést még kiegészíteném saját kezem tapasztalatával, azért alapon jobban odafűtött az LE1620, pedig azon AC 64 volt, alulfeszelve már korrekt volt. De ez nem lényeg, ha veszek E-s x2 lesz, az meg mind G2-es brisbane már ha jól láttam. 1ébként az is lehet, hogy a kis sempron van alapól is jóval 45W alatt, mert ugye max TDP-ket ad meg a gyártó, és ezért tűnt az athlon "zabálósabbnak"
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9898 üzenetére
Én meg megint 24 szeretnék lenni.
De sajnos ezek hiábavaló dolgok. Nem leszünk fiatalabbak. A régi nagy gyártók talán egyszer feltámadnak. Persze az idő múlásával egyre kisebb az esély szvsz.
Ha más nem majd a márkanév él tovább egy új tulajjal. -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9898 üzenetére
Nem lenne vele extra tuning, max egy kis lightos
Itt a kinézet a lényeg
, működjön normálisan, ennyi. Mire odajutok sztem egy E-s proci 2.5-2.6G körül lesz 10k, a 4850 már most se sokkal drágább.Nem lesz benne se x3, se x4, vga-nak max egy 3850, a tv-m pc-n keresztül 1024-et tud, szóval bőven elég. Ez a 45W-os dolog azért nem hihető teljesen nekem, mert elég sok steppingre rávágják azt a 45W-ot. A múltkori Le1620-am 90nm, F3-as, elvileg 45W-os, sztem többet eszik, szépen alulfeszeltem, úgy már oké. A kis 1100-as sempronom G1 vagy G2, 65nm, órajele/L2-je is jóval kisebb, ezt már elhiszem hogy max 45W, ezt alulfeszelve 1V-on a gyári venti pasztázás nélkül 30 fok környékén tartja loadon is, a 1620-as azért melegszik. 2 magnál ezért kérdőjeleztem meg a 45W-ot, igaz azok már 65 nm-esek.
1ébként tuningban sem olvastam rosszakat az abitról, jó pár hónap lesz még ha veszek is, szóval van időm infot gyűjtögetni róla, ramoknál pl írták fórumokon hogy nem mindet szereti, a kiválasztottjaim már megvannak, ha 1iket se szereti már nem is köllszerk: a sempronnál a gyári venti kb 300 rpm-en megy, teljesen kussban
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9896 üzenetére
Mértmért, azé' me' tetszik
Ha BIOS-ban nem lehet alulfeszelni, sw-sen valószínű amúgy. Igazából ilyen procinál már mind1, bár nem hiszem, hogy 45W lenne az a max TDP.
szerk: az elmúlt pár évből a kedvenc konfigom abit k9n ultra, 2x512mb geil ultra, 4200+, talán F3-as...nagyon faxa az a rozsdabarna NYÁK a geilekkel és a kék bordákkal
mostmár van választék, valszeg nem geil menne bele, vagy kék vagy piros bordás ram
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9894 üzenetére
Mittudomén'
Asszem belefáradtam abba, hogy egy jelölésű prociból akár 5-6 fajta is van, sztem már a boltosok is, ezért haladnék ebbe az irányba, ha lesz x2-m akkor az ax78 lapban, amiben sztem alulfeszelni nem lehet a procit, kérdeztem, de még nem válaszoltak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9879 üzenetére
Pofon az pofon. Ha nyakon ha arcon.
Perszi így elsőre nem tünik rossznak.
Chaser: a sappit ne fikkázad, te uszómester
Oliverda: ez szűkszavúra sikeredett. Bár olykor a csendnek is komoly mondanivalója lehet. Volt neki földi?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9868 üzenetére
Úgy látszik a bugyirózsaszín alkalmazása nem csak zafíréknél divat
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9871 üzenetére
Kiváncsi leszek nagyon. Ugye tudod, hogy ennek a cégnek köze van az asushoz (költöi).
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #9868 üzenetére
Igen?
Az árára kíváncsi leszek...
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9773 üzenetére
Tiszta hogy nem muszáj, csak urasabb lenne, ha bootkor nem unknownként virítana a kis sempron
Egy próbát megér, de lehet gyors csere lesz egy 3600-os windsor x2-re, csak ne állnék ilyen xarul anyagilag
#9786 Gyuri27 : Az én lapom is zöld NYÁK-os, sárga pci/dimm/sata/pata csatival
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9785 üzenetére
Egy házban legalább 3 venti van, tehát kell lennie légmozgásnak. Ill az oldalsó 12s-ről megy rá luft szvsz.
-
hahajdu
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9770 üzenetére
ezt a lapot néztem ki.
[itt (és nem csak itt)] az AMD-k nagyon gyengén szerepelnek az intel-ekhez képest.. :S (najó nem xenonhoz kell viszonyitani..de a quadokhoz képest is elég ergyák) Várható, hogy a jövőben AM2+-ra jönnek még ki erősebb processzorok?
(mint látjátok nem igazán vagyok képben. sry)
-
band1103
őstag
válasz
VaniliásRönk #9770 üzenetére
Félreértetted. Szvsz nem a lap és az ára a kérdéses neki hanem a proci, hogy van-e vagy lesz-e olyan AM2+-os CPU (tehát nem lap) amire érdemes költeni.
De szvsz más topickban is fel kellene tennie ezt a CPU kérdést nem csak az ALAPLAPOS topikban. -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9757 üzenetére
Sokról
Sztem teljesen lényegtelen ki a lapgyártó, a chip és a borda mérete a lényeg. Intel alá az nf630i+GF7100 ami szintén singlechip, tuningál se ment 50 fok fölé, bőven alatta volt, max 40 lehetett.
Kérdés: merjek-é BIOs-t frissíteni a lapon, mert unknownak detektálja a procit BIOS-ban, nem gond így flashalni? -
newgamer
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9764 üzenetére
Nem ezzel kalkulálok, csak érdekelne kb mennyi lenne, tudom legjobban úgy is a VGA fog fogyasztani.
-
newgamer
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9761 üzenetére
Értem, amugy csak Single kártya lesz.
Mennyit fogyaszt egy alaplap, kb enm tudod, egy nvidia és egy amd chipsetes?
am2-eseknél -
newgamer
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9759 üzenetére
CPU csere az nem gond, gondoltam arra is, amugy azoknál nincs nagy fogyasztás különbség, 30-40Watt +
Akkor olyan 500Watt körül gondolkodjak tápban, vagy elég a 400-450Watt is? -
newgamer
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9757 üzenetére
van egy am2es lapom nvidia 570sli chipsettel és 4000+os cpu-val amivel meg hajtom egy Chieftec 350Wattos táp, melette egy hdd, és dvd író, szerintetek ha cserélném a lapot amd chipsetesre és nagyobb ati kártyára pl 4000-es széria, tápegység elbírná?
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #9720 üzenetére
Nem tudom hogy pontosan mire gondolsz. Nekem tetszik ez a lap.
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9714 üzenetére
kodzi,ezen a nyomon mar el tudok indulni
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9711 üzenetére
Koszi mester! akkor hagyom az idoziteseket ugy,ahogy a bekonfigolja onmagat.
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9707 üzenetére
max mely levegot..
Komoly kerdesem lenne: mobil Turion X2 (S1 socket,Tyler mag,TK-57,RS690M chipset) Milyen programmal lehet vcore,cpu multipler cuccot allitani? CNQ,Vista HP energiagarazdalkodasa eseten 4x200-n jarva 1.075V a vcore cpu-z szerint.Nem akarom elhinni, hogy egy Turion X-nek ennyi kraft kelljen 800Mhz-hez. 0.8-0.7V kozott elmennek ezek,nem?
Ill. meg egy kerdes, a 2db 1gb-s Quimonda DDR2-667-es ramok perpillanat 5-5-5-18-2T-ben vannak.Nyernek-e valamit,ha a pl. a MemSet-tel tudnek 1T-t allitani?
-
leviske
veterán
válasz
VaniliásRönk #9707 üzenetére
Ez egy durva célzás volt arra nézve, hogy ha ilyen hülye vagyok akkor ne vegyek AMD-t?
-
leviske
veterán
válasz
VaniliásRönk #9705 üzenetére
Számomra könnyebb volna... a DFi bios-okat nem nagyon ismerem.
MOD: Meg mondjuk az ASUS szolgál pár nekem tetsző extrával, pl: Q-connector.
MOD2: Akkor te mit vennél?
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #9687 üzenetére
ha az 10w akkor én vagyok a pápa...
nem takarékoskodni akarok, hanem kikapcsolni a fűtést, és a 2 együtt jár.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9690 üzenetére
Ebből a 10w-t spórból gyűjt mergára.
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk #9687 üzenetére
valamibe bele kell kötni
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #9680 üzenetére
Nemondmár! Kézrátétellel is megállapítom mennyi, ráadásul a saját mérője is mindig ugyanannyit ír, terheléstől függetlenül...
google meg semmit nem tud ezekről. Pár homályos fórum hozzászólás "szerintem ez lehet" dolgokkal, de semmi konkrét.
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #9680 üzenetére
úristen!
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #9673 üzenetére
attól még nem kéne üresjáratban, és full terhelésen is forrónak lennie...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9670 üzenetére
Az intel nem csinál olyat.
-
silent84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9618 üzenetére
oké.
Elég kevés teszt van K10ről, föleg olyan ahol alulfeszelnek
Na mindegy valaki majd elárulja a trükköt -
silent84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9616 üzenetére
igen erre gondoltam elsőre. érdekes hogy CPU-Zos kép szerint 200*5,5 0,944Val, és 2,2Ghz is 0,944Val a táblázat szerint, és még játék alatt is mértek, valami kavar van jól gondolom?
-
silent84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9614 üzenetére
a második 4 soros táblázatra gondolsz? Mert én arra gondoltam. Mert a CPU-Zos képek igen azok CNQsak.
Hát igen, lehet, csak menjen am2+os lapban, mert a DDR3 az elég húzos még egyelőre.
mod: nem szóltam az 5,5 szórzóval 0, 944V.
-
silent84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9612 üzenetére
Lehet az lesz, hogy várok
Aztán ha, nem lesz 65wosból nagyobb, veszek egy 8750et év vége fele, addigra úgyis lesz még egy kör csökkentés.Szinte biztos.
Aztán szerintem le lehet vinni, egy 65wra a fogyasztását.
Ez mondjuk érdekes:
[link]
reális lehet 9550 alapórajelen, 0,944V-al?
Mondjuk ez is mint a tuning, példányfüggő. -
silent84
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9610 üzenetére
kerestem sajnos, de semmi infó nincs róla, egyelőre.
Ami várható most augusztus közepére az a 8250e, 8450e
Valamint q3ban még 8550, és q4ben 8850.
De valahol olvastam, hogy lesz még q4ben több 3magos cpu is, de semmi konkrétumot nem találtam erről, hogy ezek között lesznek e alacsonyabb fogyasztásúak.
Gondolkodtam hogy veszek egy sima verziót, és alulfeszelem, akkor nem lenne akkora különbség..
Most a napokban volt árcsökkentés, ami érintette az x3as phenomokat.
8450 145->125$
8650 165->145$
8750 195->175$
Mondjuk ez mire ideér..Meg lehetne jelentősebb
Egyelőre van még 2 hónapom, de a legjobb megoldás pl a 8750e lenne ha lesz, de majd elválik.
Szóval akármi is lesz, év végére szeretnék venni valamit, addig ki tudom húzni még gép nélkül, úgyse lesz rá időm annyira. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
VaniliásRönk #9598 üzenetére
tudod, azért lesznek az alkatrészek olcsóbbak, jobb ár / érték termékek, mert van konkurencia a piacon, ha csak ati lesz, húzni fogod nagyon a szád szerintem
mert amit megvehetnél ano 50 ÉRT azt majd oda adja 150 ért hiszen nincs ellensége a piacon...
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #9385 üzenetére
O,hat hogyne,igaz,kozben atnyergeltem ARM8-ra es Uiq3-ra ideiglenesen,de mar nezem,hogy az ir adovisszateritesembol milyen konfigot fogok venni..
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #9142 üzenetére
nem, nemcsak arra a cpu score-ra értem, hanem anno az én karim magasabb órajeleken ment, mint most Oliverdáé, mégis kevesebb pontot kapott sm2.0-ban és 3.0-ban is mint az övé a phenommal! ebből azt tudom leszűrni, hogy a 3d tesztek alatt nagyobb fps-el dolgozott a gépe(valszeg a procinak köszönhetően) mint az enyém! ezért gondolom, hogy minél nagyobb proci van a vga alatt, annál jobb 3d-ben, és nem csak a CPU teszter résznél!
(#9143) Oliverda: gugliba beírva ott van ahol oda írják a BE, van ahol nem, nehogy valaki meglepődjön...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9114 üzenetére
Sajna igen. A konfigot is csak félig raktam össze, mint láthatod az aláíásban. A ház, monitor, hdd, dvd olvasó maradt a régi. Kb ezer éves mind és még vga-t se vettem
De félre a búval mert a többi megvan és szeretem őket
diablo1984 #9111: az lenne az első. Ugyanis nem csak ott látszik a csúnya pléh szín. Úgyhogy fess csak nyugodtan
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9102 üzenetére
Megértem, szép lap
#9103 Gyuri27 : Mint látod pl az előttem szóló se
Ha vkinek tényleg egy brutál hűtős vga-ja van, és még a pci slotokat is használni szeretné, akkor bizony nincs mese. Nekem személy szerint jobban bejönnek a mATX-ek...tudod, kinek a mATX, kinek az ATX
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #9080 üzenetére
Ok kösz!
Az ára sem vészes...
Különben az asusnál ha nem találok a driverek között vista 64-es chipset drivert akkor azzal nem is bírom használni vagy rá lehet tenni valami mást? -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9074 üzenetére
Ezt kicsit bővebben? Bocs de nem vágom miről beszélsz
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9069 üzenetére
A többi az oké, de az érveid közt volt a jobb hangkari, azt hittem valami bütykölés volt a 889a-val. Mit fog a rendszeren az igp?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #9065 üzenetére
A 690G s2h/s2h-n is 889a van, mint a 780G-n nem?
szerk: 690G s2h/s2h*690G s2h/s3h
-
thom111
csendes tag
válasz
Rendben, akkor szerintem 780G lesz, úgyis olcsóbb lesz minden, mire vásárolok, szóval belefér még ez a kis plussz.
Köszönöm. -
Gyuri27
félisten
válasz
igazat szóltál.
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9062 üzenetére
THX!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9060 üzenetére
Frisitettem a hangot meg a VGA-t de ugyanugy csinálja! De nem tudom miért! Mit javasolnál?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9057 üzenetére
okés megvan! Mind a kettőt leszedjem? CSak elbaltáztam először!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9057 üzenetére
Köszönöm a linket! THX!
De valami nem tuti! Ezt irja ki és semmit nem csinál:
var _hbEC=0,_hbE=new Array;function _hbEvent(a,b){b=_hbE[_hbEC++]=new Object();b._N=a;b._C=0;return b;} var hbx=_hbEvent("pv");hbx.vpc="HBX0200u";hbx.gn="a.amd.com"; //BEGIN EDITABLE SECTION //CONFIGURATION VARIABLES hbx.acct="DM570504DOZC28EN3;DM570227ELEN28EN3;";//ACCOUNT NUMBER(S) hbx.pn=unescape(location.pathname.substring(location.pathname.lastIndexOf('/')+1,location.pathname.length)+location.search);//PAGE NAME (WITH DYNAMIC ARGS & UNESCAPED) hbx.mlc=unescape("/game.amd.com"+location.pathname.substring(0,location.pathname.lastIndexOf('/')));//MULTI-LEVEL CONTENT CATEGORY (UNESCAPED) hbx.pndef="default.aspx";//DEFAULT PAGE NAME hbx.ctdef="full";//DEFAULT CONTENT CATEGORY //OPTIONAL PAGE VARIABLES //ACTION SETTINGS hbx.fv="";//FORM VALIDATION MINIMUM ELEMENTS OR SUBMIT FUNCTIOEz mi?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9054 üzenetére
Meg a + felárért
De mégis volt némi különbség. Ennyi akart lenni a mondandóm lényege. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9052 üzenetére
Azért egy kicsit talán mégis. Ez látszott a 2x512 vs 2x1 viszonyán is.
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9048 üzenetére
Köszi! Remélem be fog vállni!
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #8998 üzenetére
Talán majd 790GX-re... talán...
-
band1103
őstag
válasz
VaniliásRönk #8991 üzenetére
Tudod mi a nem mindegy? Ha a habos tortát tányéron kapod villával vagy egyenesen a képedbe kéretlenül és még röhögnek is mellé!
Vagyis a tálalás. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8935 üzenetére
Már megijedtem. Bár lehet, hogy kapnának egy nagyobb összeget érte
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8930 üzenetére
Ez meg erdekes dolgokat szulhet
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8913 üzenetére
KX driver tökéletesen elég zenéléshez és kb. 6MB. Ráadásul az ember kedvére variálhatja a kimeneteket. Creative-nál még azt sem lehet megcsinálni, hogy a hátsón ugyanaz szóljon, mint az elsőn
pedig 2.0 hangcuccnál néha jól jön a hifire kitenni a zenét és nem a kis asztalikat zörgetni (bár nálam a Genius 1250X is egész jól zörög az asztalon)
-
dezz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8913 üzenetére
Ha még szoftveres (procis) SRC-t használna... DSP-ből csinálja, de maximálisan spórolósan megvalósítva. Az Audigyé már jobb, de az sem éppen a csúcs (az jóval nagyobb erőforrásokat igényelne). De az igazi az SRC teljes hiánya. De persze egyéb szempontból sem valami nagy számok ezek a kártyák (kiv. Eax játékokhoz).
Mondjuk a dolog nem csak ezeken múlik, hanem a körítésen is, mint megfelelő táp és előerősítő fokozat. Ezeket meg az alaplapokon nem viszik túlzásba.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk #8910 üzenetére
Akinek ennyire érzékeny a füle, az vesz az aprón egy live-ot. Már szinte hozzád vágják, csak vigyed.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk #8908 üzenetére
Nekem is volt több ECS lapom. Az utobbi 939-esen realtek volt, amilyen a többin is. Sztem nem volt rossz. Viszont ha az árát nézzük, a minőség valóban kérdéses. Mondjuk nálam nem töltené ki a gar időt...
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk #8904 üzenetére
Pedig nagyon jó lap. Az első 780-as normál ATX méretű, amit láttam. Nem beszélva arról, h Hammonnál 12k 2év garral. Vicc...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Na ez itt most lol. Rendes kisker? Aqua, mistral, bluefish? Mire gondolsz? Az iponos totyik is tele van köpködéssel. A legutóbbi eset egy 400k-s gép döld be és nem akarják garizni.
Apró? Na ne vigyorogtass. A bolti ár alatt 1-2k-val kinálják a cuccokat. Gari alig van rá, szarrá van húzva vagy vga esetében a hűtés le van bontva, a tartozékok felle nincs meg. Szóval ez már nem a régi apró. Természetesn tisztelet a kivételnek.
Én vga-t, lapot, procit, ramot, hűtöt adtam el itt. Volt amit félóra alatt, volt amit öt perc alatt. Igaz én nem is az alapján számitottam az árat, hogy mennyibe került mikor megvettem egy éve
Nos olyan bazárt sem reklámoztam ahol számlát se kapsz. Mert van ilyen egy-kettő.
A mondandóm lényege, hogy a "megvezetést" ki kérem magamnak. Én nem saját portékámat reklámozom, hogy milyen fasza. Csak számlát nem adok róla. Meg amúgy is milyen fasza gyerek vagyok mert nálam milyen olcsó. Igaz amíg nem volt konkurencia 1,5-2x-s árakon adtam mindent.
Arról nem tehetek, hogy neked csipik a szemed a bazárok. -
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8888 üzenetére
Értem köszi meg is rendeltem belőle a 2*1gb-ot az iponrol! De az áramadást azt még majd el kell magyaráznod! Mert nem vagyok jo angolos!
Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8886 üzenetére
ÉS ez a márka jo-???mert nem igazán ismerem! Most akarom megrendelni!
Köszi a válaszod!
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Valoban a PH bazarok elszaltak az arakal kapcsolatba ,tisztelet a kivetelnek.
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8876 üzenetére
Akkor jo az alap config amit irtam?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8868 üzenetére
Nem kiskunhalason veszem! Hanem pestről rendelem Az ipon-tol!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8864 üzenetére
Te miet javasolsz?
-
Richter36
őstag
válasz
VaniliásRönk #8853 üzenetére
-
Richter36
őstag
válasz
VaniliásRönk #8848 üzenetére
Szerintem az Asrock hybrid megoldásaira gondol csak nem jól fogalmazott.
Bár azt nem tudom hogy van-e az Asrock-nak AM2 DDR1 megoldása.Régen volt a 939 Dual SataII lapja ami bővítőkártyával kezelte az AM2 DDR2 cuccokat meg AGP PCIE slotokat. -
Stalker-2572
veterán
válasz
VaniliásRönk #8846 üzenetére
Az AM2-es lapok többsége csak DDR2-t kezel. Kivétel az AsRock. Javítsatok ki ha tévedek.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #8831 üzenetére
X2-kről volt szó.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8805 üzenetére
Nyilván van benne igazság. De tudod te miről hadoválok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8776 üzenetére
Én 690 előtt is türelmes voltam. De elfogyott.
Meg amúgy is int vga-t akartam.Oliverda: sok persze. Ha onnan nézzük. De ez még mindig kevés.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #8762 üzenetére
Az első KM modul az nagyon ment, 1040 lazán ment 2.1-en cl5-ben, utána meg lefeküdtem aludni..aztán csere csere csere..nem tudom meg mi volt a vége
Ennyi pénzért meg igazából nem is vártam többet, 900@cl5-nek is örültem volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest