Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raul560
tag
Sziasztok ez nem ide tartoto kérdés! De tudna segiteni nekem valaki?
Ezt a drivert keresem de sehol nem találom!:
82801DB ethernet controller ipusu drivert mert egyszerüen nem tudja telepiteni az a xp és minden inditásnál bejön a kis képernyő hogy Ethernet vezérlő de nem telepiti! Aki tud segitsen! -
raul560
tag
És azt hogy csináljam? Most mind a 2 Pci devicnél ez van:
Microsoft UAA Bus Driver For High Definition Audio! Mit tegyek vele?
Tuti ez miatt akadozik a hang! Köszi a válaszod!!ui: De mind a kettő manuálisan lett telepitve! Automatán sem az audio sem az Ati driver nem telepitette fel! Ez a gond!!
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #9244 üzenetére
Szia! Még mindig nem oldodott meg a gond! És szerintem ez miatt lehet az is hogy akadozik a hangom! Tuti nem kell a hangkártyának 2 PCI Device szerintem!
Segits!
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #9241 üzenetére
Elsőnek feltettem hangkari drivert de nem volt hang utánna néztem és láttam hogy a Pci Device kérdőjeles! mivel ugyan ez volt a laptopomnál is igy tudtam hogy a rendszereszközöknél ki kell választani hogy manuális hozzáadás: Hangeszközök és Microsoft UAA Bus Driver For High Definition AudioI Igy már egyből lett is hangom! De a Rendszereszközöknél mindig maradt kérdőjelben egy PCI Device! És ezt nem tudom mi! Amugy Gigabyte GA-MA78GM-S2H AZ ALAPLAP!! Köszi a válaszod előre is!
-
raul560
tag
Sziasztok! Lehet nem ide tartozik! Most tettem ujra az Xp-t és eszközkezelőben két kérdőjeles eszközt találtam! Mind a kettőnek ugyan az a neve: PCI device! Az egyik tudom hogy a hanghoz kell: High Definitor Audio Bus! De a másikhoz mit kellene telepitenem?
Előre is köszi! Aki tud segitsen! -
raul560
tag
Szisztok! Azt szeretném kérdezni hogy A procimnak elég a hűtő!
1152 RPM Simán ÉS AMD ATHLON 5000+-os a proci! Köszi a válaszotok! -
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9062 üzenetére
THX!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9060 üzenetére
Frisitettem a hangot meg a VGA-t de ugyanugy csinálja! De nem tudom miért! Mit javasolnál?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9057 üzenetére
okés megvan! Mind a kettőt leszedjem? CSak elbaltáztam először!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9057 üzenetére
Köszönöm a linket! THX!
De valami nem tuti! Ezt irja ki és semmit nem csinál:
var _hbEC=0,_hbE=new Array;function _hbEvent(a,b){b=_hbE[_hbEC++]=new Object();b._N=a;b._C=0;return b;} var hbx=_hbEvent("pv");hbx.vpc="HBX0200u";hbx.gn="a.amd.com"; //BEGIN EDITABLE SECTION //CONFIGURATION VARIABLES hbx.acct="DM570504DOZC28EN3;DM570227ELEN28EN3;";//ACCOUNT NUMBER(S) hbx.pn=unescape(location.pathname.substring(location.pathname.lastIndexOf('/')+1,location.pathname.length)+location.search);//PAGE NAME (WITH DYNAMIC ARGS & UNESCAPED) hbx.mlc=unescape("/game.amd.com"+location.pathname.substring(0,location.pathname.lastIndexOf('/')));//MULTI-LEVEL CONTENT CATEGORY (UNESCAPED) hbx.pndef="default.aspx";//DEFAULT PAGE NAME hbx.ctdef="full";//DEFAULT CONTENT CATEGORY //OPTIONAL PAGE VARIABLES //ACTION SETTINGS hbx.fv="";//FORM VALIDATION MINIMUM ELEMENTS OR SUBMIT FUNCTIOEz mi?
-
raul560
tag
Sziasztok! Nem találok a VGA-hoz drivert!
ATI RADEON HD 3200
A gyártó oldalán is néztem de ott sincs csak 3400! Valaki tudna segiteni? Előre is köszi! -
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #9048 üzenetére
Köszi! Remélem be fog vállni!
-
raul560
tag
Értem és köszi a válaszod!
De pontosan meik Drivereket érted ez alatt? Gondolom VGA,Audio és még mire gondoltál? Ami ezt érintheti?
-
raul560
tag
Sziasztok! Az mitől lehet ha játszok vagy msn közben zenét hallgatok akkor a hang ugy csinál néha mint ha le akarna fagyni? Beakadozik! Ez mitől lehet? valaki tud segiteni? HELP!!
-
raul560
tag
Sziasztok nekem 2*1 gb DDR 2-es ramom van és ezt irja ki a program amivel megnéztem mennyivel fut.
DRAM Frequency:373,2 MHz Pdig 800 MHz-esek a RAM-ok -
raul560
tag
Sziasztok! érdekelne Hogy a Gigabyte GA-MA 78GM-S2H Tipusu alaplapnál hol tudok a ramoknak nagyobb feszültséget adni? és mennyi az ideális ha 2*1gb OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2-ről van szó?
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #8985 üzenetére
Értem! Majd lesz valahogy! A Hűtő tüskéi lognak ki! Ha megnézted tudod miről beszélek! Nem tudom mit lehetne vel csinálni!
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #8983 üzenetére
Igen tudok! De mindjárt mondom a ház nevét,meg a proci hűtőjét is!
Ház: XDL Happy 5B Fekete pc ház
És a hűtő: COOLERMASTER Hyper 212 RR-CCH-LB12-GP
De ha kell küldök képet rola! Most teemt fel az xp-t és nemhogy gyors lenne az előző gépem mjadnem verte a betöltéskor! Pedig ez a duplája!Mi lehet a gond?
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #8981 üzenetére
Oksi köszi! Képzeld vettem proci hűtőt és olyan termetű hogy nem feltenni a gép oldalát! Pedig szabványosnak kéne lennie! Mit tud!+nék csinálni? 1cm-en mulik az egész kb!!
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #8979 üzenetére
Load optimized Default?
Vagy
Load Fail Safe Defaults?
Vagy mire gondolsz pontosan?
Mert Alternative IDE-n nem jelez hibát!
Ugy nem jó?
Köszi a válaszod?
Bocs nem nagyon értek ehhez!
Vagy spontám egy elem ki-be? -
raul560
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem! Hogy most tenném fel az xp-t! De nem engedte! Adig még a SATA Type-ot át nem állitottamNative IDE-re! Elvileg ACHI-n volt! Meg RAID van még! Most meikre kellne állitanom? Mert ha nem tettszik neki azt irja hogy: Device Attached! Valaki irjon!!! HELP! Köszi előre is!
-
raul560
tag
Köszi a válaszotok!
-
raul560
tag
Sziasztok! Mi a különbség az ATX és az ATX 2-es tápok között?
-
raul560
tag
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a COOLERMASTER Hyper 212 RR-CCH-LB12-GP tipusu hűtő hátső rögzitőjét hogy kell feltenni Meik fele néz az alaplap felé a foliás vagy a nem foliás?
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #8946 üzenetére
Értem! Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
diablo1984 #8944 üzenetére
Szoval akkor a 3000 magonként! Biztonságos? akkor összesen 6000!! Azt birja nem?
-
raul560
tag
Sziasztok! AMD Athlon 5000+ Black Edition procit, COOLERMASTER Hyper 212 RR-CCH-LB12-GP Hűtővel medig lehet huzni? Addig még stabil maradna!
-
raul560
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a tápot az alaplapot csak egyféleképpen lehet csatlakoztatni? mert a 10-es uátn még kell egy kettes csatlakozású! De kettő van és nem tom melyik helyre megy! Vagy ezt csak egyféleképpen lehet csatlakoztatni?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8888 üzenetére
Értem köszi meg is rendeltem belőle a 2*1gb-ot az iponrol! De az áramadást azt még majd el kell magyaráznod! Mert nem vagyok jo angolos!
Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8886 üzenetére
ÉS ez a márka jo-???mert nem igazán ismerem! Most akarom megrendelni!
Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
Akkor tud valaki segiteni Ram ügyileg? Kellene valami jó! Köszi a válaszokat.!!!
-
raul560
tag
Köszi a válaszod! De RAMolyan max 9 ből akarom, kihozni! Ennyi a keret! Ha tudtok vmit szoljatok!
THX!
szerk: #8877 raul560 : Jó ez
Ha szükséged van az esatára, firewire-re, DVI-re, hdmi-re, raidre..blabla..intelnél normális chippel nincs ilyen, és a 780G igp-jéhez képest mind gyengébb. Az integrálttal akarod tolni a gépet vagy tervezel bele külsőt?
Háát csak egy videokarit akarok majd bele később valami izmosat! 9600gt 512 MB
Meg RACK
Hőfokszabályzo meg max kártyaolvasó -
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8876 üzenetére
Akkor jo az alap config amit irtam?
-
raul560
tag
válasz
Stalker-2572 #8874 üzenetére
Miet javasolsz? olyan árban mint ezek?
-
raul560
tag
A RAM-nak meg ezt néztem ki:
CSX Desktop 2GB DDR2 (800Mhz, 128x8) Standard memória -
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8868 üzenetére
Nem kiskunhalason veszem! Hanem pestről rendelem Az ipon-tol!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8864 üzenetére
Te miet javasolsz?
-
raul560
tag
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni hogy melyik rma a jobb? Kigmax vagy kingston? Mind a kettő 2gb-os ba kellene és 800MHz-esben! Köszi a választ!
-
raul560
tag
válasz
antikomcsi #8799 üzenetére
Értem! Köszi! Bár ez nem volt benne de megtettszett! Erről mi a véleményed?
COOLERMASTER Hyper 212 RR-CCH-LB12-GP
Vagy inkább a másik amit mondtál? Köszi a válaszod! -
raul560
tag
válasz
antikomcsi #8792 üzenetére
Köszi a válaszod!
ÉS hűtőt milyet tudnál ajánlani? De nem tul sokért! -
raul560
tag
válasz
antikomcsi #8790 üzenetére
Nekem csak egy jo gép kellene jo procival! É érdekelne a véleményetek hogy mien az a proci amit irtam!Köszi a választ...
-
raul560
tag
válasz
antikomcsi #8787 üzenetére
CSak érdeklődtem! Nem szabad? Ti jobban tudjátok! Ha tudnám nem kérdezném meg!
-
raul560
tag
ŰSziasztok az érdekelne hogy az AMD ATHLON 64 AM2*2 5000+ Box Socket AM*2-es processzor mennyit ad le? 5000-ren fut? Vagy olyan mint a régi +-osok! Rá volt irva hogy 3000+ és 1,8GHz-en futott!Köszi a válaszokat!
-
raul560
tag
Sziasztok! Az érdekelne hogy ez az alaplap: Gigabyte Ga-Ma 78Gm-S2H belemenni e ebbe a házba: XDL Happy 5B fekete ház! Köszi a válaszotok!
-
raul560
tag
Sziasztok! Valaki tud segiteni SOS-be? Rózsaszin házat hol lehetne veni? Nem nekem kellene!
-
raul560
tag
Sziasztok lehet hogy hülye kérdés! De megszeretném kérdezni hogy mi a különbség az
AMD ATHLON 64*2 5000+ AM2 Box
És az
AMD ATHLON AM2*2 5000+ Box Socket AM*2 -
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8729 üzenetére
ÉS az nem gond ha az minden cuccot satas-ba akarok venni?HDD,DVD író stb! És nem gond ha sima satas irót sata 2-es csatlakozoba dugom?
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8727 üzenetére
Köszi! És röviden értékelnéd a configot?Megköszönném
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8725 üzenetére
És ha még később tuningolnám? Külön videokarival? pl 960gt meg ram ilyesmik akkor is elég a 350 w-os? Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8723 üzenetére
Értem! Akor vagy egy 350-es vagy 1egy 400 W-os lesz a vége! Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
válasz
VaniliásRönk #8721 üzenetére
És ez a neonokat is elbirná? Amugy fsp-ben ajánlottak 350 w-ost Akkor az lenne!! CSa a kérdés hogy a ventiket meg a neonokat elbirná-e!Köszi a válaszod!
-
raul560
tag
Sziasztok Ehhez a confighoz kinéztem egy házat amiben 450w-os a táp! Ez elég lenne?
Pontosan ez a ház az: COLORSIT G8038C-C46
Még lehet tennék bele ebben alapból vban 2 ventilátor meg tennék még bele 2-őt meg 2-4 neont Elég lenne?
Előre is köszönöm a választokat!Alaplap: Gigabyte GA-MA 78GM S2H
Processor: AMD ATHLON 64x2 5000+ Am2 Box
Ram: Buffalo DDR2 2-GB 800-MHz
Merevlemez: Samsung 250GB HDD 16MB SATA 2-es
Sondblaster 5.1-es hangkártya PCI -
raul560
tag
Nah megvan a végleges Config!
Alaplap: Gigabyte GA-MA 78GM S2H
Processor: AMD ATHLON 64x2 5000+ Am2 Box
Ram: Buffalo DDR2 2-GB 800-MHz
Merevlemez: Samsung 250GB HDD 16MB SATA 2-es
Tápegység: FSP 350W
Kérlek irjatok hogy szerintetek milyen! Előre is köszi! -
raul560
tag
jojo oké elhiszem nektek! Csakkérdeztem! Ti tudjátok jobban!
-
raul560
tag
Értem! Köszönöm a választok! Akkor elmondom mit néztem akkor ki!
ALAPLAP: Gigabyte Ga-Ma 78Gm-S2H
PROCI: AMD ATHLON 64 x2 5000+ AM2 Box
És még 2 gb ddr2-es ramot! ÉS ez igy kijött durván 44-ezerbe + a postaköltség! Szerintetek ez jobb összeállitás lenne? Érdekelne hogy az integrált Vga teljesítménye mien lehet? Segitsetek! Köszi!
És ezt bele tudom tenni ATX házba? A 300-as Táp elég neki? -
raul560
tag
Szia! háát most van egy akció! És 41-ből
egy GIGABYTE GA M68SM-S2L alaplapot
512 DDR II-es 800MHz-es rammal És egy AMD AM2 4400 DUAL CORE Procival! Ez igy komplettPci cuccot csak egy hangkarit tennék bele! Meg egy Videkarit ha nem vállik be az integrált! Sata annyire nem fontos,mert a nem fontos a Firewire,és engem legfőképp az érdekel hogymennyi rammal lehet turni ezt az alaplapot? Köszi a válaszod! -
raul560
tag
Sziasztok! most szeretnék venni alaplapot! Ki is néztem egyet
Ezt:Gigabyte GA M68SM-S2L
Létszi irjatok véleményt hogy megéri e megvenni! Meg technikai infok is kellenének! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest