- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
Mr.Csizmás #12024 üzenetére
sztem mindenbe tudsz, kivéve seggbe (ánus (asus))
alias faszus
-
Sanyix
őstag
Ajánljatok plz egy olyan amd 780 chipsetes (nem asus) lapot, ami TÉNYLEG támogat akár 8gb ramot és 2 gigás modulokat, 2x1+2x2gb összeállításban is, nem csak bele van írva a manualjába, mert amúgy kamu.
Szeretném valami normális lapra becserélni ezt a szar asus m3a-t, a tököm tele van vele, és a dzsunka asussal is. -
Sanyix
őstag
válasz
diablo1984 #9688 üzenetére
nemjó, a procim sztem kevesebbet fogyaszt mint egy sempron :| 65 tdp alap feszültségen, ami 1,3v. Most 1-en megy alap órajelen. Idleben meg 0,8v-n 1ghzn
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #9687 üzenetére
ha az 10w akkor én vagyok a pápa...
nem takarékoskodni akarok, hanem kikapcsolni a fűtést, és a 2 együtt jár.
-
Sanyix
őstag
válasz
diablo1984 #9684 üzenetére
ráférne ha lenne, és normálisan lehetne felfogatni. De nem így van, ezért jobb lenne az energiatakarékosság, mert ha kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik.
-
Sanyix
őstag
válasz
diablo1984 #9679 üzenetére
nincs is integrált vga a lapon.
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #9680 üzenetére
Nemondmár! Kézrátétellel is megállapítom mennyi, ráadásul a saját mérője is mindig ugyanannyit ír, terheléstől függetlenül...
google meg semmit nem tud ezekről. Pár homályos fórum hozzászólás "szerintem ez lehet" dolgokkal, de semmi konkrét.
-
Sanyix
őstag
válasz
diablo1984 #9676 üzenetére
Nem tartja, hanem mindig ugyanannyit termel, éppen ezt akarom megszüntetni, és ezért kéne tudnom mik azok a kapcsolók a biosban. De úgylátszik ez ilyen hieroglifa szerű rejtély, mert senki sem tudja még, a gugli se tud rá megoldást.
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #9673 üzenetére
attól még nem kéne üresjáratban, és full terhelésen is forrónak lennie...
-
Sanyix
őstag
Tudja valaki milyen energiatakarékossági (főleg hűtési) cuccok vannak amd770+sb600 chipsetnél? Konkrétan egy asus m3a lapnál. Tele van a biosa ilyen northbridge dolgokkal, de semmiről semmit nem ír, még a manualban sem. Márpedig jelenleg a northbridge az egyetlen dolog a gépemben, ami melegszik alapjáraton is. Videokártya jól érzi magát idleben 200 mhz-n, proci is 1ghz-n 0,8v-on, de a northbridge az használattól függetlenül forró.
-
Sanyix
őstag
yo.
Van egy asus m3a-m, amd770+sb600-al.
Érdekelne, hogy van-e valami northbridge energiatakarékossági dolga ennek? Biosban van pár fogalmamsincs kapcsoló a nortbridge-hez, amiről persze a manualban semmit nem írnak, de pl a ht tri state clk/akármi/akármi mód neve hasonlít a régebbi gépekben használt (feszültség, órajelszabályzás előtti) módszerekhez (pl cpuidle, s2kctl). De bekapcsolva semmi sem történik, de ezen kívül még van ott pár kapcsoló, amiről fogalmam sincs hogy mi. Tud valaki erről valamit? Jó lenne ha nem fűtene az nb önmagában alacsony terhelésnél, miközben a videokártya, proci és memória is a szobahőmérséklet közelében mozog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged