- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
-
leviske
veterán
Nem tudja valaki, hogy MSI-ből mikor jön SB750-es 790FX lap?
A 790GX-es lapjuk után kíváncsi lennék az FX megoldásukra...
-
leviske
veterán
válasz
Csiborbogár #10414 üzenetére
Jó... tudom. Már megint a nyilvánvalót okoskodtam.
Elnézést.
-
leviske
veterán
válasz
Csiborbogár #10408 üzenetére
Nem tudom... mintha rémlene, hogy a Powercolor nem csak ATi-s, de lehet, hogy tévedek... De mondjuk mind a 3-nak meg van az nV-s megfelelője. HIS-EVGA, Diamond-BFG, Powercolor-XFX.
-
leviske
veterán
válasz
Gyuri27 #10175 üzenetére
Akkor elnézést.
Bár nem tudom mi hülyeséget írtam... Az ATi csak azt tudta kiküszöbölni, hogy ne kelljen azonos azonos márkától, azonos tipusú kártyát venni... bár ezt a masterkártya miatt nehéz is lett volna megvalósítani.
Ahoz, hogy pl: az RV770-et és az RV670-et összeköthessék, meg kellett volna oldani, hogy pl a X1900-asok és a X800-asok is együtt tudjanak működni.
De ez nem a CF topikja, tehát folytassuk ott, ha akarod.
Amugy meg nem akartalak kioktatni és elnézést, ha olyan hangvételűnek érzékelted hsz-om.
(#10177) diablo1984: Az X1950-esek megjelenésével megszűntek a master kártyák.
-
leviske
veterán
Ezt hogy a fenébe...?
(Most látom, hogy nem linkelte a képet... a WiC-es eredményt érdemes nézni)
Amugy ASUS Crosshair II teszt.
Az SB750-es deszkák csúnyán elfogják verni.
(#10160) Oliverda: Ha jól tudom, akkor a 790GX-et HCF-be lehet kötni a HD4400-al.
(#10172) Gyuri27: ez nem egészen így van... az nV-nál egyforma gyártó kellett és az ATi ezt küszöbölte ki. A GPU-nak ugyan olyannak kell lennie... és ha valamelyik kevesebb rammal, vagy kisebb órajellel rendelkezik... akkor lehúzza a gyorsabb/erősebb változatot.
-
leviske
veterán
Nem akarlak megbántani, de ugy látom te sem nagyon követed figyelemmel a CFX fejlődését... Arról nem is beszélve, hogy én azért megnézném azt a játékot, amit nem bír egy HD3850 már magában is 1280x1024 ill. 1680x1050 felbontásban...
Arról nem is beszélve, hogy a CF átlagban 80% körül skálázódik, ami nem rossz. A QCF pedig 3.2x teljesítményt tud felmutatni egy single kártya teljesítményéhez képest, ami ugyszintén nem rossz.
És a RV770-ben még eszközöltek is pár újítást, aminek hála a QCF kb. 3,6x-ra erősödött egy single kártyához képest.
Ha pedig a 790GX-re gondolsz, mint multimédiás PC-be való alaplap... akkor halkan meg kell jegyeznem, hogy a 780G (HD3200) az egyetlen IGP, ami low beállítások mellett képes akadás mentesen futtatni a legtöbb játékot (köztük a Crysis-t is)... és mivel a 790GX a 780G erősebb IGP-vel (magasabb órajelekkel) ellátott változata... nyugottan kijelenthető rá, hogy a Gaming platform része.
De amugy megjegyzem, hogy szerintem csak az SB750 miatt már a Leo platform része a SB750-el frissített 790FX-el és a SB700-al frissített többi chipsettel együtt. (És a R700-asokkal és a Denebekkel együtt)
-
leviske
veterán
Na már az AMD oldalára is kikerült a 790GX.
-
leviske
veterán
4db 4870X2 már OctoCF volna.
Bár elvileg a HD4870X2 életciklusa alatt még meg fog jelenni az OctoCF szoftveres támogatása, de hogy mikor jelenik meg desktopra is, azt nem tudom.
Sok értelmét amugy nem látom... ha a QuadCF-ből indulok ki, akkor olyan 6,5x teljesítménynövekedést tudna produkálni 4db HD4870X2 a HD4870-hez képest.
Egyébként miért olyan meglepő a QCF?
A 790FX tavalyi debütálása óta hardveresen támogatva van... szoftveresen pedig március óta.
Na, off vége. Ha érdekel a dolog, akkor folytassuk itt.
-
leviske
veterán
Attól függ, hogy milyen játékokkal játszol.
Én leginkább a 9600GSO és a 9600GT közé tudnám belőni nV-s játékokban. ATi-s játékokban meg lazán a 9600GT fölött cirkál.
Egyébként szerintem a 256MB-os változat jobban megéri. Olcsóbb és hamarabb elfogy a kártya, mint a memória (Az ATi-knál jobb a memóriagazdálkodás)
-
leviske
veterán
válasz
antikomcsi #9872 üzenetére
Emiatt nem javasoltam AM2+-os SLI-s lapot.
Az SLI miatt felesleges AM2-nél maradni és felesleges is érte többet fizetni. Főként abból kiindulva, hogy egy SLI-s lap feláráért (+ha eladja a jelenlegi kariját) kap egy HD3870-et 20-25k-ért, vagy egy HD3850-et 15-20k-ért... esetleg egy 8800GT-t 20-25k-ért, hogy Ő se maradjon ki.
Na, de befejezem az offolást... folyton sikerül a VGA-k felé elterelnem a szót.
-
leviske
veterán
válasz
REDeath #9866 üzenetére
Szerintem felesleges SLI-vel tervezni a jövőbe. Már csak abból kiindulva, hogy a Diablo3 DX10.1-es lesz... nem lehetetlen, hogy a StarCraft2 is az lesz és ha nem csak az élsimítást veszik át a DX10.1-ből, akkor a GF-ok keservesen megfognak velük szenvedni.
Szerintem érdemes most egy AM2+-os lapba beruházni, biztosabb alap a jövőre nézve, mint az SLI. Mire kijön a SC2 és a D3... már ugyan ugy fillérekért kapsz egy HD3800-ast, vagy egy HD4600-ast.
(#9860) Oliverda: Tehát akkor nem a 1.35 a határ, ez a lényeg.
-
leviske
veterán
válasz
Oliverda #9855 üzenetére
Most sok sok láma kérdés következik:
#1.: Miért nem szereti a Vista64, ha az NB órajel emelve van?
#2.: Ez kiküszöbölhető-e, ha vissza osztjuk az NB/L3 órajelet?
#3.: Mennyi a hosszútávon egészséges V mennyiség egy Phenomnak?Egyelőre ennyi.
Előre is kösz a válaszokat.
(#9856) REDeath: Nem tudom miért erölteted ezeket...Ezen az áron már kapsz egy 770-es ABit-ot, vagy Gigabyte-ot... esetleg ASUS-t.
És ezekkel jobban kitudod használni majd későbbiekben a Phenomokat is, ha esetleg fejlesztesz a későbbiekben.
-
leviske
veterán
válasz
DaDy0219 #9840 üzenetére
Amit szerintem érdemes, az pl: az ABIT AX78, vagy Gigabyte 790X DS4, esetleg MSI K9A2 Platinum.
MOD: de nem árthat megvárni az új SB700-al szerelt változatokat, vagy az SB750-el szerelt 790GX-eket.
-
leviske
veterán
válasz
#65675776 #9793 üzenetére
Egy Vento 3600-ba menne.
Illene elférnie benne.
A másik lehetőség még egy CM Gemini II lenne, de az számomra kicsit brutálisnak tűnik.
Bár ezt egyszer már beszéltük a topikban, csak a Zipang kicsivel kompaktabbnak tűnik... a Gemini-től nem tudom, hogy hogy cserélném a memókat.
-
leviske
veterán
válasz
Oliverda #9782 üzenetére
Ez jó?
Ez olyan, mint egy algás patak tele szeméttel....
Az elrendezéséről már nem is beszélve...
(#9774) band1103: Aki AMD-t akar, annak sajnos muszáj AMD topikba jönni. A többi topikban a csorda igyekszik lebeszélni az embert.
És mint, ahogy Rönk is kiemelte... ő arra válaszolt, hogy ennyit bőven megér egy AM2+-os alaplap. Még, ha ki sem fogja használni.
-
leviske
veterán
válasz
Oliverda #9729 üzenetére
Nézz teszteket, 16x+4x-nél sokkal jobb a 8x+8x.
(#9730) band1103: De minek javasolna egy 40k-s lapot, mikor van egy, a célnak bőven megfelelő másik egy jó 10-essel olcsóban?
Bár a DS5 árán már kap egy M3A Deluxe-ot...de inkább ezzel nem jövök. Mindenki döntse el, hogy milyen márkához húz a szíve.
-
leviske
veterán
válasz
VaniliásRönk #9707 üzenetére
Ez egy durva célzás volt arra nézve, hogy ha ilyen hülye vagyok akkor ne vegyek AMD-t?
-
leviske
veterán
válasz
VaniliásRönk #9705 üzenetére
Számomra könnyebb volna... a DFi bios-okat nem nagyon ismerem.
MOD: Meg mondjuk az ASUS szolgál pár nekem tetsző extrával, pl: Q-connector.
MOD2: Akkor te mit vennél?
-
leviske
veterán
válasz
Dj Dekko! #9700 üzenetére
Várom a tapasztalataidat, mert ha nem tudod rendberakni, akkor ez volt az utolsó döfés a Crosshair-nek számomra.
Akkor megvárom az új 790FX-es DFI-ket.
MOD: jelenleg az szól a CIIF mellett a DFi-vel, hogy bios-át valószinűleg könnyebben kezelném... ha kiderül, hogy pont a bios-ával vannak gondok...
-
leviske
veterán
Én erre a vitára csak ennyit tudnék reagálni:
HD3850-el teszteltek...
-
leviske
veterán
válasz
Dj Dekko! #9606 üzenetére
Szerintem érdemes lecserélni.
A CII-ben már tudod állítani az L3 és az NB szorzót ami igen erősen kihatással van a tuningra.
Én is most azon gondolkodok, hogy Crosshair II legyen, vagy hallgassak Olira és vegyek egy 790FX+SB750-es lapot.
(#9620) band1103: azt hiszem ezzel a hsz.-ommal neked is válaszoltam.
-
leviske
veterán
Nem tudja valaki, hogy mikor érkeznek Mo.-ra az első SB750-el szerelt deszkák?
Ha még ehónap közepéig ideérnek, akkor lehet, hogy nem ruházok be egy nForce-ra...
(#9600) band1103: ugyan mááár.
Ha a S3 fel tudna mutatni akármit az ATi, vagy az nV ellen, akkor már rég felmutatta volna.
Egy új architektura kifejlesztése nem megy egyik napról a másikra.
Az nV minden valószinűség szerint talpra fog állni, aki pedig beszáll a piacra, az nem a Matrox lesz, hanem az Intel.
-
-
leviske
veterán
Senkinek semmi híre arról, hogy a Sapphire mikor fog előállni az Atomic alaplapjaival?
-
leviske
veterán
Vannak jó lapok AMD alá, csak aza gond, hogy nem középkategóriában.
Sőt, középkategória egyszerűen nincs.
A felsőkategóriás lapokra nem lehet panasz... ott van az ASUS-tól a M3A Deluxe, a Crosshair II...Sapphire-tól a Pure 790FX, DFi-től a 790FX M2R, Foxconn-tól a Destroyer és még sorolhatnám... Igazából az olyan középkategória nem képviselteti magát AMD fronton, mint pl Intel fronton a DFi Blood-Iron és hasonló P35-ös lapok... És valahogy ugy érzem ez az AMD hibája is...
Ha képesek lettek volna határozottabban megkülönböztetni a felső-, közép-, alsókategóriás chipset-eket, akkor nem állna fenn ez a helyzet.
Az intel is fenntudja tartani az X38/48-asok árát, miközben halomszám adja el a P35/45-ös chipset-eket.
Én spec. a 770-et 750-nek, vagy 740-nek neveztem volna, a 780G-t 770G-ként a 790X-et pedig 770X-ként, vagy 780X-ként adtam volna ki...És csak a felsőkategóriának engedtem volna a 790-es elnevezést.
Bár ez csak az én véleményem.
-
leviske
veterán
válasz
Mercutio_ #9396 üzenetére
Nem írtam olyat, hogy komolyabb az IGP az nV-n.
IGP-s nV lapok vannak, amik komolyabbak. Azért meg lehet nézni, hogy a 780a-ra mik épülnek és a 780G-re mik épülnek...
Azért egy Crosshair II-t mégsem lehet összehasonlítani egy Sapphire 780G-vel. Teljesen más kategória a kettő. És ezért nem hibáztatom az AMD-t, csak a gyártókat.
És ezért is lenne jó, ha a 790GX-et picit felkapnák.
-
leviske
veterán
Foxconn féle 790FX+SB750.
MOD: némi hiány érzetem van...
-
leviske
veterán
válasz
NovaBlue #9377 üzenetére
Az a gond, hogy itt a topikba több embernek is volt problémája az új giga lapokkal...
És nagyon 3GHz+ eredményeket sem láttam neten Giga lappal, csak ASUS-al és DFi-vel.
[OFF]Am. kicsit visszanézed a topikot, találsz hsz-t (az enyémet), ahol pont egy 9500-ast hajtanak 3.1GHz-en...
[/OFF]
(#9379) band1103 : hogy ne én legyek a rossz, gonosz, elfogult, stb s*ggfej... ezért kérdezd meg pl: TomBoy1986 kolegát, akinek személyes tapasztalata van ezügyben...
-
leviske
veterán
Gigát ne vegyél szerintem...
Az új AMD lapjai rettenetesek, de gondolom ezekről te is olvasol...
"Mondjuk a DFi és a Sapphire eme csodás "keveredése", számomra kicsit gyanús. Kíváncsi lennék ezt hogyan hozták össze."
Szerintem egyszerű...Megkérték a DFi-t, hogy készítsen nekik egy jó hűtéssel rendelkező alaplapot a DFi pedig nem eröltette meg magát nagyon.
Én a Sapphire lapjai közül az Atomic lapokra leszek majd kíváncsi...
bár lehet, hogy egyszerűen letudják majd egy vízhűtéssel.
(#9372) daa-raa: a hűtés...
Nem hinném, hogy egy ilyen méretű hűtés letudna hűteni egy Phenomot hajtó alaplapot.
(#9375) band1103 : visszafogják a Phenomokat a tuningban...
-
leviske
veterán
Mostanság az integrált vga a menő.
Lásd pl: Crosshair II.
Amugy még a hybrid hajtás miatt jól is jönnének az ilyen alaplapok, csak jelenleg AMD fronton nincs komolyabb igp-s lap... csak nV-ra jöttek ki komolyabb lapok, de az meg nem megy ATi karival (már mint a hybrid hajtás).
(#9368) daa-raa : akkor is fapados...
-
leviske
veterán
Azt tudom, hogy nem a chipset-en múlik a DDR3... pont ezért ragadt meg, hogy miért emelték ki, hogy támogatja a DDR3-at. Ezért gondoltam azt, hogy hátha lesz DDR3-as lap is köztük.
Bár nekem ugy is mindegy, most ugy is szemezek pár DDR2-es GSkill és Crucial rammal...
Áhh.. 1 hónap az sok.
Bár még majd meglátjuk...
-
leviske
veterán
Lehetséges, hogy a 790GX-es lapokból már lesz DDR3-as változat?
Nem hiszem, hogy lenne más okuk kijelenteni, hogy DDR3-as... hiszen a CPU kezeli a memókat...
Egyre inkább ugy érzem, hogy megkéne őket várni...nem tudja valaki, hogy mikor jönnek? Jó lenne, ha már ebben a hónapban lehetne őket kapni... -
leviske
veterán
válasz
Produkció #9342 üzenetére
780a jobb tuningra, de ennek ára van
... az ASUS M3N kb. ugyan az, mint az M3A... azzal a különbséggel, hogy az egyikben AMD 770 chipset van, míg a másikban nV 750a.
Én a helyedben utánajárnék, hogy mely lapokkal értek el jó eredményeket, spec. az M3A-t megtalálod azok közt, amikkel elértek stabilan 3GHz-et.
Gigákból egyet sem fogsz találni...
(ezek közt valószinűleg csak Foxconn, ASUS, DFI, Sapphire lapokat fogsz találni)
-
leviske
veterán
válasz
Produkció #9329 üzenetére
Szerintem a 9850BE alá ne Giga lapot vegyél.. sokan szívnak velük.
Ebben az árkategóriában érdemesebb inkább a Sapphire és ASUS lapjai közül válogatni.
Én spec. csak ajánlani tudom a M3A-t és a Sapphire RX780-at, bár mind két lap 770-es chipset-re épül, de még mindíg jobb választás, mint a Giga.
Esetleg, ha ugy gondolod, a 100%-os tuningért ott van az ASUS M3A Deluxe...
Amit viszont biztosan tudok ajánlani, hogy nézd meg lapvásárlás előtt, hogy a választott lap támogatja-e a 9850BE-t...amelyikek csak a 9950-et támogatják, vagy még azt sem... azok nem valószinű, hogy kimondottan tuningbarát darabok.
Csak halkan jegyzem meg a döntés megkönnyítése érdekében, hogy egy M3A-ban egy 9750-ből kitudtak sajtolni 3GHz-et, míg a Giga lapokkal egy 9850-ből még a 2.8 is kínkeservesen hozható ki.
Ó, és még ezt hányszor fogom csak halkan megjegyezni...
-
leviske
veterán
Tudna nekem mondani valaki játékra egy jó ár/érték arányú procit játékra HD3850 és 9600GT mellé?
Mert megkaptam, hogy a 5000+BE és a 6200+BE nem az...
Pedig szvsz. a 5000+BE a maga 18k-jával bőven jó...
-
leviske
veterán
Ez a lap csak számomra újdonság?
Amugy kösz mindenkinek a segítsége, valószinűleg akkor még egy kicsit jobban utána járok a Deluxe-nak, meg a Sapphire féle 790-esnek.
-
leviske
veterán
Szerintetek egy 9750 X4 alá egy Crosshair II, vagy egy ASUS M3A Deluxe illik jobban? Esetleg más megoldás? (Gigabyte-on kívül)
-
leviske
veterán
Erről a lapról mi a vélemény?
Szerintetek van esély arra, hogy a CrosshairII ára alatt kapható legyen?
Am. még mindíg nem értem, hogy miért kerülik ennyire az AMD chipset-eket a gyártók... eddig egy AMD chipset-el szerelt tuninglapot még nem láttam...
-
leviske
veterán
Am. azt nem tudja valaki, hogy a 790GX mikor jelenik meg és milyen alaplapok építkeznek rá?
Lesz komolyabb lap, mint a M3A Deluxe? Jó lenne valami kis rog..., de gondolom ASUS ilyenen nem is gondolkodik...Az overdrive miatt egyszerűbb volna egy AMD chipset-es lap, 780a helyett.
MOD: a hybridCF csak a ráadás volna...
-
leviske
veterán
válasz
Oliverda #9041 üzenetére
Mondjuk, ha elküldenek a francba, akkor fogom magam és nem vásárolok ott... nem tom ki jár rosszabbul.
(#9040) raul560: Feltételezem, hogy Vistád van.. a Vistának pedig ez egy aranyos ficsörje, hogy a internethasználat esetén lecsökkenti a többi program prioritását...tehát míg vistád van, addig nagyon nem érdemes zenehallgatás közben msn-ezni.
Ha viszont nem vistád van, akkor nem tom.
-
leviske
veterán
Na, hogy kicsit vissza kanyarodjunk... mennyire valószinű, hogy egy bolt tud nekem egy "0810APMW"-t szerezni?
És honnan tudom pl: kibontás nélkül, hogy amit kaptam, az az?
Tudom, hogy elég láma kérdések, de eddig intel fronton ilyenre nem kellet annyira figyelni ezért ebben nem nagyon vagyok tapasztalt.
MOD: és vajon elküld-e a francba a boltos, miután mondtam neki, hogy nekem csak ilyet adjon?
-
leviske
veterán
válasz
TomBoy1986 #9022 üzenetére
Végül CIIF mellett döntöttem, mert legalább míg várok a HD4-esekre, nem kell vga-t vennem, mert ha jól tudom, akkor a 780a tartalmaz int.vga-t.
(#9021) dezz:
de közel jártam...
(#9027) Oliverda : és kb mennyi az esélye annak, hogy pont egy "0810APMW"-t kapok?
-
leviske
veterán
válasz
raul560 #9015 üzenetére
Az, hogy eltérő hőfokot mutatnak, az lehetséges, mert nincs mind a kettő ugyan annyira használva... viszont, hogy 4C-os legyen....
Maximum akkor tartanám elképzelhetőnek, ha oroszországban laknál ás a szobában, ahol a géped van ~0° lenne.
A 70C hihetőbb...Bár lehet, hogy hülyeséget mondok és az a magonkénti 4-10C az más akarna lenni... Intelnél ugy van, hogy a rendes hőmérsékletét jelenti a magnak... ebből következtetem, hogy itt is ezt akarná jelenteni...
-
leviske
veterán
Hello mindenkinek!
Megint elkezdtem gondolkodni azon, hogy építenék egy AMD-s rendszert, csak nem tudom milyen alaplap legyen benne...
Tudom, hogy ez nem egészen a topik témája, de a kérdés topikjában valószinűleg azt az egszerű választ kapnám, hogy: "Vegyél inkább Intelt"
A rendszer valószinűleg eleinte egy Phenom 9850-ből, Crucial 800-as ramokból és eleinte valami belépőszintű vga-ból állna. Mgejelenésekor csatlakozna egy HD4850, vagy 70 és némileg később (az is megjelenése táján) egy Deneb.A lehetséges lapok ezek volnának:
- ASUS M3A32 Deluxe, ezzel az a problémám, hogy a PH!-s tesztben tuning során nem szerepelt túl fényesen... (mivel nekem nem tetszik a hűtése, ezért ő kapna TR hűtést)
- ASUS Crosshair II Formula, ezzel az egyetlen problémám, hogy nVIDIA termék... és amellett nem örülnék annak sem, hogyha összeakadna a Catalyst-al...Viszont mivel ROG, ezért leginkább felé húzna a szívem.
- Gigabyte 790FX DQ6, vele az a gondom, hogy Gigabyte és nem tudom, hogy a gigák bios-a mennyivel másabb az ASUS-okénál...
-DFi 790FX M2R, vele is csak az a gondom, hogy félek, nem tudnám kezelni a bios-át...Előre is köszönöm a segítséget!
MOD: leginkább ami gondolkodtatóba ejt, az a DFi és a CIIF... utóbbihoz rohadt sok kiegészítőt adnak és ASUS
, viszont nv...
-
leviske
veterán
Erről beszélek! Egykis bug itt, egy kis bug ott és már az ember eléri azt a szintet, hogy nem mer ASUS-t venni.
És még azt sem lehet mondani, hogy egy bizonyos ár alatt jelentkeznek, mert pl: P5K Premiummal többen szívtak, mint sima P5K-val, pedig az árkülönbség legalább azt megkövetelné, hogy fordítva legyen.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire rohannak, hogy nem tudnak egy épkézláb terméket kiadni.
-
leviske
veterán
válasz
TomBoy1986 #8444 üzenetére
Már nem aktuális.
Megint offal kezdem a napot...(#8463) katt777 : elvileg a 9850-ből vízzel ki lehet hozni 3.4GHz-et is...
-
leviske
veterán
A nyilvánvalón* kívül van más magyarázat arra a kérdésre, hogy miért nincs több AM2+-os ASUS ROG, mikor Intelból van egy millió?
Mert spec. szerintem a 790FX-ből lazán kilehetne hozni egy ROG-ot...
*Nyilvánvaló alatt értem azt, hogy ugy mond az Intel jobban örülne, ha az ASUS nem eröltetné az AMD-s prémium lapokat
.
(#8431) Oliverda: Nem értem, hogy miért nem képesek kiadni egy normális 790FX-est. Az nV-s lapokat valahogy nem komálom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged