- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
DaDy0219 #10702 üzenetére
Hello!
Az asus M3N-HT Delux lapját én is merem ajánlani. Tapasztalataim alapján elég jól bírja a tuningot, eddig semmi gondom nem volt vele. A memóriák is a kívánalmaid szerint vannak elhelyezve.
A többi sem olyan lényegtelen, legalábbis a vga nem. Mert ha nem kell, a lap lekapcsolja, így letölteni 90W fogyasztással tudok (procit is alulfeszelem mellé) egyébként 240W-ot eszik üresjáratban.
szerk: Ja és elfelejtettem, hogy 33K volt. Bőven megéri, ha azt nézem, hogy az előző giga 29K-ba fájt, és nem voltam elájulva tőle. Gagyi benyomást keltett bennem.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
DaDy0219 #10702 üzenetére
Én bátran merem ajánlani a Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 lapját, vagy ha kapsz ennyiért akkor egy ASUS M3N-HT Deluxe lapocskát (hú most mit fogok kapni, asus meg még nforce is ráadásul
) Az előzőnek háránya, hogy a ramok dualban 1-2 elosztásban mennek, a második viszont ha jól látam 1-3 módban hajtja a ramokat dualban. Más kérdés, hogy valószínű egy A64-hez elég egy butább lap is
-
-
nesa
veterán
válasz
DaDy0219 #9954 üzenetére
Ez is 125W kepes de megse biztos hogy ezt keresed.
-
Chaser
legenda
-
törölt tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
DaDy0219 #9909 üzenetére
A stepping (F2, F3, G1, G2, stb.) önmagában nem jelenti, hogy ennyit vagy annyit fogyaszt egy CPU, max. ha egy konkrét típusról van szó adott órajellel. (és feszültséggel)
Olyan AM2-es alaplap nincs, amelyikben nem megy F3-as CPU, 89W-ot pedig a legótvarabb ANUS hulladék is elbír.#9910: A magyarázat, hogy a gyártók nem túl nagy lelkesedéssel frissítik az ilyen táblázatokat, nem kell foglalkozni velük, csak a BIOS verziókat kell végignézni, hogy támogatja-e az adott CPU steppingjét. (a megjelenéskor már piacon lévő CPU-kat értelemszerűen támogatnia kell a BIOS-nak, tehát azt nem fogod megtalálni a BIOS history-ban, viszont azok meg biztosan szerepelnek a támogatott CPU-k listáján.
#9908 Chaser: Az könnyen megeshet, a Sempronok elég hűvös jószágok.
(Egy F2-es 3000+ 2400-on megy (talán egy kis feszt is kapott), és a SmartFan még Prime alatt sem pörgeti fel maxra a gyári hűtőt.
)
-
TomBoy1986
veterán
válasz
DaDy0219 #9903 üzenetére
Igen, az ASUS jó lehet, M3A pl. nem is rossz lap, akár Phenom alatt is jól teljesít, bár a hűtése elég gyermeteg, szóval azt lehet moddolni kell.
Ezt a 78-EMH-t nem ismerem, nem olvastam róla, de valamelyik 780G-s lapján tudtommal gyenge a tápáramkör (ezt olvastam), szóval lehet erről volt szó.
MSI-ből a K9A2 CF nem egy rossz lap, de csak akkor vedd meg, ha V2-eshez jutsz hozzá, mert az támogatja a 125W-os procikat. Szintúgy a K9A2 Neo, amin ráadásul PWM hűtő is van.
-
nesa
veterán
válasz
DaDy0219 #9882 üzenetére
Ezt irja ki ,szerintem ezt kaptam a kartyahoz
6.14.11.7416 tehat ez 174.16 nekem semmi bajom nincs azon kivul hogy az sp2 winem szetvan hullva
neha nem indul el
de az sp3 a mindig popec
csak lusta vagyok az uj win alatt is felrakni minden jatekot
azt hiszem ez a win meg a 690G laprol maradt meg 4 vga megfordult benne.....
-
leviske
veterán
válasz
DaDy0219 #9840 üzenetére
Amit szerintem érdemes, az pl: az ABIT AX78, vagy Gigabyte 790X DS4, esetleg MSI K9A2 Platinum.
MOD: de nem árthat megvárni az új SB700-al szerelt változatokat, vagy az SB750-el szerelt 790GX-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest