- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
03.15-ös panaszt is olvastam. Én hanyagolnám a 4000-es wifi sorozatot, banggoodról és más helyről is. Akkor inkább sima 5000-es. Lassan úgy is átveszi a helyét, ez a sok probléma meg rásegít.
És mint mondtam, MÉG nincsenek fake 5000-esek. Banggoodról eredeti jön semmi gond vele. -
Hunyus
senior tag
-
mm89
őstag
Tehát ugyanúgy videóként indítod el az egészet? És a végén kapsz egy videót ami már a kész gyorsított felvétel? Abban akkor egyetértünk, hogy nem valószínű, hogy van hatása a 30 vagy 60 fps beállításnak ebben a módban, igaz? Azért ha valaki kipróbálná az jó lenne
(valóban nincs ilyen kamerám) -
mm89
őstag
Hát én meg úgy gondolom, hogy attól totál független, hogy sima 30, duplázott 30, vagy tényleges 60 fps a normál videó. Pont ez a lényeg, hogy, maradva a normál 30 fps-nél, ugye másodpercenként 30 képet rögzítesz. Ezt ugye úgy kódolja a kamera, hogy 30fps legyen a lejátszás is. A videolapse esetén nyilván 1 képet készít másodpercenként és ezt kódolja úgy, hogy 30fps (gondolom, mert nincs ilyen funkcióm a banggoodos kamerámon
) legyen. Így kapod a gyorsított videót.
Ezeket te is tudod nyilván. Én csak azt akartam kihozni, hogy a videolapse biztos, hogy független attól, hogy a normál videót 720@30 vagy 720@60 -ba veszed fel. De egyébként egyszerűen ki kell próbálni akinek van rá lehetősége -
Riddlah92
újonc
Sziasztok!
Ma jött meg a kamu SJ-m,förtelmes kaki a felvétele.
Viszont minden tartozéka frankó,sőt az összehasonlitó videók/képek alapján,a tok,meg a többi cuccos is eredetinek tünik.Ha valakit érdekel tok,vagy hátlap,esetleg valamilyen apróság,eladnám őket jutányos áron.
Ha érdekel irj privátot!Köszi!
-
virbo
csendes tag
Én nem oltottam le senkit, kvázi elmondtam a saját véleményemet.
De úgy látom aki ellenkezni mer a nagy tutisággal annak máris nekimentek.
De ha ekkora a tudásotok akkor szedjétek szét a kamerátokat és kiderül hogy igazatok van.
(De ne te, tedd csak vissza a szentélybe.)
Ámen.
-
virbo
csendes tag
Én is próbálom tisztázni a dolgot.
Viszont akkor valamit félreértelmezek.
Van az sjcam logós kamera, amit az sjcam "gyártat" mint pl. nálunk az alcor.
Meg van a nem sjcam logós, amit nyilván ugyan az a kínai gyárt csak nem sjcam logó alatt.
Vagy nem így van?A lehetőség adott jelenleg hogy tisztázzuk a dolgokat. Ennél többet nem tehetek azt hiszem.
-
virbo
csendes tag
Így van, nekem sima nem wifis van és kizárólag erről beszélek!
Eddig nem vettem észre, hogy a képminőséggel bármi nemű gondom lenne.
És ismétlem attól függetlenül, hogy a gombok felcserélődnek használhatóak a gyári FW-k, azok minden más tekintetben jól működnek (lehet vele videózni pl.).
Sajnos nem tudom összehasonlítani másikkal, mert nekem nincs több.
Viszont ha valakinek (aki azért a fórumon jelen van) van tuti eredeti és hajlandó lenne esetleg összehasonlítani a kettőt, szívesen kölcsönadom (Bp, 14 ker és vonzáskörzete) hogy kiderüljön van-e különbség. Mert mostmár én is kíváncsi vagyok.Továbbá akinek van egy kis műszaki érzéke szétszedhetne végre egy "eredetit"! Tényleg nem nagy ügy, és össze is lehet rakni utána. (Vagy ha a közelembe lakik és nem félős akkor én is szétkapom az orra előtt és összerakom.
)
Az hogy az sjcam hamisnak nyilvánítja ezeket oké. De egyvalamit mindig kihagytok: amivel gondok vannak tudomásom szerint (legalábbis az itteni fórumról így jött le) nem sjcam logós kütyü. Kvázi nem az ő termékük, nem a saját márkájuk alatt fut. Na kérem akkor miről beszélünk? Egy gyártó nyilatkozik a másik "gyártó" (még ha ugyanazt gyártják is) termékéről hogy hamis, mert az ő szoftverük nem megy rá? Ez csak nekem fura?
Az sjcam-os FW máshogy is néz ki mint a "mezei" SJ4000...És szerintem nem csodafejlesztés, csak más.
Mindenesetre én felajánlottam amit, ha akartok éltek vele (mindenkinek szól), vagy vitázgathatunk tovább.
-
Attila444
aktív tag
Nem lenne jobb egy SJCAM topik? Néha már így sem egyszerű követni, hogy külön van a 4000 és 5000. Most, hogy kezd terjedni az 5000, úgyis mindenki azt fogja kérdezni, hogy melyik legyen, 4000 vs 5000 tesztek lesznek...Szerintem jobb lenne egy helyen az egész.
Amúgy meg kár lenne leírni az SJ4000-et csak azért mert a Banggood berendelt egy hibás/kamu szériát. Tény, hogy nagyon sokan vesznek onnan az uk warehouse miatt, hogy ne kelljen áfát fizetni, de egy időre el kell felejteni ezt az oldalt és máshonnan kell venni, ennyi, attól még ugyanolyan jó kamera marad.
A gyártó is folyamatosan próbál tenni a hamisítók ellen, pl a security check-el.
(Most azért nem bánom, hogy betáraztam egy jópár darabot az EREDETIből) -
Doki16
addikt
Szerintem az volt a baj, hogy rossz néven volt a monkey-nál. Valószínűleg az eggyel korábbi fw-t nevezték el véletlenül ennek: FW96655A
Még 21-én szedtem le akkor rossz volt. Most leszedtem újból és már jó, illetve a fájl mérete is más. Most már a majmoson is jó van fent meg az SJCAM oldalán is.
-
fotosjani
aktív tag
Ez jó kérdés.
Valószínűségi sorrendben:
1. Nemfog történni semmi, eltusolják a hibát,esetleg a reklamálok kapnak egy kupont.
2. Valaki rájön hogy melyik átbrendelt gyártó hardveréről van szó, és annak a FW frissítéseit tudják használni a tulajok.
3. Idővel megírják rá a megfelelő FW-t az SJCAM mérnökei, és párhuzamosan frissítik majd ezt a szériát is.Igen olvastam már az SJCAM support FAQ-ot.
Szerinted ha valóban megszületett a tökéletes másolat (hardveresen is megegyező),
mert most arról van szó hogy külsőleg, belsőleg és a doboz is tökéletesen gyárinak látszik vagy az is.
Akkor miért ennyire eldugva a FAQ részben egy kis szösszenetben említik meg az eseményt.
Én biztos főoldalon próbálnám mindenkinek a figyelmét felhívni rá. -
fotosjani
aktív tag
Szerintem ezzel hamis nem hamis ítélettel még várni kellene.
Korábban is volt egy másik ilyen széria ahol az OK gomb nem működött.Az alaplap egyértelműen ugyan az, a két kisebb panel (amiken a gombok vannak) kábeleinek a beforrasztása van felcserélve ezekben a darabokban.
Általában így szoktak védekezni az átbrendelt sorozatoknál hogy ne legyenek átjárhatóak a FW-ek.
Szerintem csak annyi történt hogy az SJCAM gyárban az átbrendelésre váró módosított bekötésű raklapot szitázták véletlenül SJCAM logoval. -
maj-viktor
őstag
(#8372) Pompi
Olvasd csak zoli03 válaszát... ott írja, hogy ő úgy akarja "megreklamálni", hogy inkább letagadja.. mintsem azt mondja, hogy nem eredetit kapott!A második idézet, meg természetesen nem neked szólt, hanem a társunknak aki letagadja az átvételt... (szerintem ez egyértelmű volt)
Én amúgy értem amit írsz zoli... de mondom a paypal új akciója a visszapostát is állja!
Így ha megírod, hogy nem tetszik / nem ilyet akartál / rossz a színe / hibásat küldtetek / hamisat küldtetek, akkor "szinte" kockázat nélkül visszaküldheted! Mert a PayPal a visszapostát is állja! Volt már "rendelés külföldről" topikba erről pozitív példa! -
zoli03
őstag
Engem egyáltalán nem érdekel, milyen precedens volt.
Több mint 600 külföldi rendelésen vagyok túl, eddig csak 34 refundom volt (ebben benne van az összes, a részlegesek is, amit visszafizettem, az is).
Azt nem játszom el, hogy megjön egy termék, tökéletes, és azt mondom, hogy nem jött meg, majd refundoltatom. Inkább az ilyen emberek emiatt raknak minket tiltólistára.
Akkor se mondom, hogy nem jött meg, ha X darabból 1 hibás, akkor úgyis simán refundolják annak az egynek az árát.
De ha teljesen hibás már kibontáskor a termék/másfajtát kapsz, mint amit rendeltél, sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy nem jött meg, mint egy csomó felesleges kört futni. Biztos, hogy nem etikus, de én nem fogom kockáztatni a pénzem, a saját költségemen visszaküldeni az eladó hibája miatt. De a kínai eladók többsége sem etikus semennyire, nem véletlenül az az első ajánlatuk, hogy újraküldik a terméket, amit az esetek nagy részében sosem adnak fel újra.
Az elején én sem mondtam, hogy nem jött meg a termék, de a sokadik rossz tapasztalat után megváltozik az ember nézőpontja.
-
maj-viktor
őstag
Sajnos vannak ilyen "gerinctelen emberek", mint láthatod, viszont tény, hogy a bangtól is elég nagy faszság TN nélkül küldeni ilyen értéket! (én ezt a mai napig nem értem)
Én itthon is még a 1.000 Ft alatti értékű csomagokra is kifizetem a +ajánlott díját (~+300 Ft), nehogy elvessszen... ezek meg 100$-os cuccot küldenek TN nélkül...!?
(ám abba ne legyél biztos hogy a te javadra dönt a paypal... az ilyen csomagok esetén egybe jön és arra van nekik egy TN számuk - "egy konténerre"... csak csomagonkénti egyedi számuk nincs... de azt pl. látják, hogy beérkezett Magyarországra a "konténer"...Ez persze nem indok arra, hogy megkaptad, csak "mást"... ezesetben partial refund a korrekt igény / vagy visszaposta! (és ha ők hibáztak, akkora ptkg. visszaigénylése is... amire amúgy nincs is szükség, mert a PayPal-nak most van visszaposta akciója és azt is refundolják! Szóval, ha nem vagy elégedett vele, akkor postázd vissza! De letagadni az átvélelt rohadt nagy inkorrektség visszaélni vele, ahogy ezt már írták... de ez csak téged jellemez majd, mint embert... tovább nem is akarom ragozni)
Külföldről CSAK TN-el rendelj! Én ezt is 1000x elmondtam / leírtam - bármely "rendelés külföld cikk" megírja, hogy +2$-ért kapsz TN-t (persze tudom most a bang-es EU-s esetet, ez más), csak akkor ne csodálkozz, ha elveszik / elveszhet, ha TN nélkül veszed!
Jó de visszaposta esetén is más egy 1-10$ és egy 100$ termék! Pláne úgy, hogy mondom most a PayPal még a visszapostát is kifizeti neked! (visszaposta jelenleg ilyen 2-4E Ft körüli tétel tömegtől függően Kínába)
-
zoli03
őstag
Lehet, hogy nem fair, de sokszor ez az egyetlen működő megoldás (és a legegyszerűbb, legköltséghatékonyabb). A kínai eladók többsége még ennyire sem fair, láthatod a Banggoodot is.
Mióta eBay-en egy más terméket küldtek, mint amit rendeltem, azóta én is inkább ezt csinálom. Az eladó nem akart refundolni, visszapostát nem fizette volna ki (kb annyi lett volna a postaköltség, mint a termék). Nyitottam egy case-t az eBay is úgy döntött, hogy én fizessem a visszapostázás költséget.
A Banggood meg ezért nem fogja tiltólistára tenni Magyarországot, küldjék X összeg felett UK-ból is trackinggel, aztán le vannak védve. Kínából szinte mindegyik webáruház megjátssza ezt, átlagosan már 20 USD felett ingyen TN van. Ha meg mégsem küldenének ide, van még elég webshop.
-
pgemil
aktív tag
Eu-n belülről jött, tehát nincs ÁFA.
Amikor, pedig rájuk kérdeztem az "eltünt" csomagokkal kapcsolatban, akkor az volt a válaszuk: Találunk rá megoldást.
Sajnos volt, hogy a TN számos telómat is a helyettesítő postás odaadta a szomszédnak.
Gondold át mit éreztem, mikor megláttam, hogy kézbesítve
Fél napom rá ment, mire kiderült.Pedig elég lett volna egy cetli, hogy átvette XY szomszéd.... -
pgemil
aktív tag
Úgy, hogy az is lett a héten a tesco jóvoltából, ez meg egy hét alatt megjött.
Viszont a postán semmit nem kértek, csak a értesítést (mivel simán jött)
Akkor viszont, ha simán jött és FAKE, akkor simán le kellene tagadni, hogy átvettem
Akkor ne is próbáljak semmi frissebbet rárakni?
32 GB kártyát felismerte, formázta, vett fel rá a régi 256 MB tartalékra pedig nem.
Azt direkt ilyen kis fájlokhoz tartogatom.
Honnan tudom megnézni hogy ez " Ez a firmware csak a kamera, amely a telepített firmware után 20.141.101"
mihez jó? -
mijos
senior tag
Sok a hiba lehetőség az tény, FW frissítve lett, így marad még a memóriakártya, ha az se jó, akkor a kamera hibás. Vegas papával már barátkozó fázisban vagyunk, rájöttem ( vagyis csak sejtem ) hogy mitől fagy ki és már tudtam vele videót szerkeszteni. Azért az a segíteni próbálás kicsit erős, de az eddigi segítséget is megköszöntem. 5 kérdésből talán 1-re kapok választ.
Az az off-al való célzás a videószerkesztős kérdéseimre irányul, akkor mellőzem, úgyse tudott itt senki azzal kapcsolatban segíteni és a "videószerkesztés" téma is halott, ezért mindent netről kell összekaparnom ha nem tudok valamit.
Köszönöm a türelmet, a hülye fejemhez -
mijos
senior tag
Bármelyik lehetőséget nézzük, ami a hibát okozhatja, attól függetlenül ez nekem csak idő-energia-pénz pazarlása. Ugyanaz a memóriakártyám van, mivel még nem érkezett meg amit csájnából rendeltem, a többi kieggel együtt. Most "elvileg" egy jó videóval dolgozok, vegas papa mégis kifagy videószerkesztés közbe, nem bírja feldolgozni a "frame"-t. Kevés lenne egy i5 és 8 gb ram?
-
Bobyjack
senior tag
A két kamera képminősége között látsz különbséget? Ezt mindenkitől kérdezem, akinek van SJ4000-re is. Gondolkodtam a WiFis SJ4000 megvételén, de WP8-ra nincs ahhoz app, ehhez a Sonyhoz meg lenne. Bár lehet, hogy nem sok értelme lenne hajkurászni már őket mert elfogytak...
-
maj-viktor
őstag
Bazzeeee! De hülye vagyok... hát itt is van Tesco (még ez lenne a legközelebb)
Én barom meg "csak" a Váci úti és Bécsi úti-ba voltam...
Najó eskü annyira "felb*sztok"... hogy végig megyek az összes pesti tesco-n... benzinpénz nem számít! xDDDÁm valszeg én túl lusta vagyok ehhez... elmentema közeli 2-be azt jóvan
Ám ha lehet gyertek át az "olcsó sportkamera" topikba SONY AS20 ügyileg... pls
http://prohardver.hu/tema/olcso_sportkamerak_gopro_alternativak/friss.htmlÁm tényleg köszönjük a tippet "nemdan" fórumtársunknak... bár én nemtudtam venni, de aki tudott venni, az örül, mint majom a farkának gondolom... mert 23E-ért tényleg nem pénz érte!
-
Akkor valami nagyon nagy gebasz lehet ha bejutott a megbízható boltba egy jókora adag hamisítvány. Nem is tudom hány panaszt olvastam el több nyelven. Nekem az jött le, hogy ha G-s akkor nem szabad frissíteni, de a wifi sem fog menni. Ez így gáz, de legalább amúgy működik.
-
PoLizei
aktív tag
Kirbynek a sisakján (is) van a kamera.
Viszont kacsa videójából, amin telegoprózta magát a gyerek, azt látom, hogy a board orráról egész jó a látvány. Mivel jóval rövidebb, mint egy surf, azt hittem, bénábban fog kinézni. Mondjuk a GoPrónak kicsit szélesebb a látószöge.nemdan:
-
maj-viktor
őstag
Valóban eléggé összevissza komment lett, ezt nem tagadom...
(ám azt a 2015-et javíthatnád 2014-re modként)De nekem a magyar nyelv is sántított, hogy az most biztos eredeti-re van-e!?
Mert ugyebár a fake-re hamarabb volt magyar!És ahogy írtam én az itteni tapasztalatok alapján szűrtem le azt az egészet, saját tapasztalatom nincs ezekkel az "újabb fw-kkel"...
-
Tamás 72
tag
Itt lehet hogy helyesbitenem kell most van fent rajta G20141230V01 és ezzel megy.Elötte amikor megvettem a kamerát nem tudom milyen volt mert full laikus voltam és nem tudtam,hogy ez fontos lehet és mivel nem ment az android ráfrissitettem a sjcam-ról a legfrisebbet amivel összeomlott a rendszer.Életem első kamerája..
-
Tamás 72
tag
Én nem tudom te milyen állitást és szövegkörnyezetet olvastál de itt az állitás:
(#7914) fotosjani válasza Tamás 72 (#7910) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2015-01-22 10:42:05fotosjani
(fanatikus tag)Köszi.
Ezek szerint ha valaki ezzel a verzióval kapja a cam-ot,
akkor óvatosnak kell lenni a frissítéssel.(#7915) Tamás 72 válasza fotosjani (#7914) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2015-01-22 10:44:10Tamás 72
(újonc)Én azt javaslom hogy ezt tegye fal azonnal ha androidos telon akarja használni mert csak ezzel lesz jó.(wifis)
Köszönöm mégegyszer neked is ,hogy próbáltál segiteni! -
Tamás 72
tag
Szia! Most 2015 január van az ,hogy augusztusban mi volt az egy másik történet,bár annyi a közös ,hogy elvileg egy fajta kameráról van szó!Jobb lett volna ha akkor veszem és akkor nincs ez. Vedd a fáratságot légyszives és nézd ,olvasd el a 2015-ös januári hozzászolásokat véleményeket az alábbi linken mielött kritizálsz.Probléma volt van a kamerával amit a banggoodon vettem de ezt jeleztem is itt pár napja akkor kellett volna a segitség ismétlem segitség amit azt hiszem tőled pont nem jött.Bár hála azért akadt itt pár jó fej emberke aki átérezte a dolgot és próbált segiteni mert gondolom ez az oldal arról is szól.
Itt a link: [link]
ja és a magyar srác Attila néven aki szerepel a Customer rewievs-ban az elsők között Nem én vagyok.
Egyébként nem vitatkozni jöttem ide és ne is vedd annak csupán reagálni szeretnék a kérdésedre illetve hozzáM szolásaidra.Respect,
Tamás -
fotosjani
aktív tag
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?!
Miért nem lehet elhinni hogy a Banggood-ról mostanában érkező Wi-Fi-s SJ4000-eken nem működik a WI-Fi kapcsolat?
Itt a PH még nem sok mindenkinek érkezett ebből a szériából, de majd jövő héten biztos lesznek többen is.
Kérlek olvasd el itt a Banggood terméklapján a kommenteket,
sokaknak nem működik a Wi-Fi.Ez egy új széria, új hibával.
-
maj-viktor
őstag
Ahogy ezen kommentemnél megírtam:
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_7681-7681.htmlIgen, nem véletlen az összefüggés!
settenkex nem egyenlő a p1cam-mal, de "van köze hozzá valamelyest"... de nem az ő "biznisze"
(azért ezt kár tagadni... tudjuk a sportcam-os infó oldaladat - ami egyénként nagyon jó - persze van hova "fejleszteni")
mint pl. geryGreyhound estén, ahol a GreyVshop teljesen az övé! (szerintem ez nem titok vagy úgymondom nyílt titok)
az electropoint-ot meg itteni fórumozók ajánlották még annó (visszalehet keresni, nem én "sz*ptam ki magamtól", hogy ők "jók - korrektek"...)Igazából árakban nagyjából egyszinten mozognak (persze egyiknek-másiknak akad épp valami "akciója", ajándék ezmeg az a kam mellé, stb.)
Ahogy electropoint-nál volt -10% kupon
gery-nél ajándék SD kártya, meg volt egy "kamera levásárlás" sorsolás is, amit itteni fórumtárs nyert meg...És ezt így én is inkorrektnek tartom... én is általában mindegyik shopot megemlítem, mint beszerzési forrás!
Annó ez volt az egész SJ4000HUN facebook létrehozásánál is az "alapelv", hogy nem EGYETLEN EGY SHOPOT reklámozok, hogy csakis ott vehető meg, hanem korrekt módon összegyűjteni a megbízható helyeket és azokat ajánlani, ahonnan meg fake-t kap az ember, arról figyelmeztetni az új vásárlókat...Azért is alakult ki ez a 2x3-as
külföld: fox - bang - geek
belföld: electropoint - greyVshop - p1camÉn az eddigi összes kommentemnél így írtam... szerintem így korrektebb, mintsem csak egyetlen egy helyet ajánlani...
Pedig nem titok engem is megkerestek már "reklám" céllal, hogy egyedülállóan csak őket reklámozzam... anno mobilx is így keresett fel... de volt ez téma p1cam, electropoint és Gery által is, de én mindenkinek megmondtam - kikötöttem, hogy én szívesen megjelenítek mindenkit, de nem egyedülállóan - egyeduralkodóként! Ez az egyetlen kikötésem volt, hogy nem reklám / pénz miatt csináltam az oldal, hanem hogy tényleg hasznos infók / tapasztalatok összegyűljenek... (tudom hülye vagyok! ezvan!
)
Persze valamelyest muszáj "reklámoznom - ajánlanom" a shopokat, mert ha valaki venni akar, nem mondhatom azt neki, hogy rakd össze magad... egy kereskedőn átkell menni a terméknek...
Csak van alternatíva - külföld / belföld esetén is
Abban viszont igaza van, hogy tudtommal is most az electropoint és grey is kifogyott, de amennyire jók az értesüléseim, mind2jüknek várhatóan 1héten belül lesz új szállítmányuk (bár már elég rég kommunikáltam mind2 forrással - de régi infó alapján)
Egyénként pont most este írok posztot SJ4000HUN-ra arról, hogy a p1cam kapott készletet... mert a "p1cam-os emberke" megkérte... ilyen egyszerű! Én szívesen megjelenítem a KORREKT helyeket, ahonnan beszerezhető az EREDETI!
-
settenkex
tag
Csak azért azt a boltot ajánlottam, mert tudtommal a többinél nincs raktáron. Electropoint jelenleg előrendelést vesz fel, Greyvshop meg várja a szállítmányt, de még nem írta meg, hogy megérkezett-e. Persze Ők is ajánlott boltok...
Amúgy nem én viszem a P1Cam-et, de valóban tartom velük a kapcsolatot. De sorry, legközelebb mindhármat linkelem.
-
HUNPSP
aktív tag
Köszönöm! A fw-el nem lesz gond, elsősorban ahhoz kellett az infó a leírás alapján. A kamera a töltést befejezte, ez így legelső alkalommal kb 4 és fél óra volt. Bízom benne hogy ezzel nem lesz gond.
A sharpness beállítást holnap kipróbálom két külön videón, aztán majd jelentkezem. Ha olyan a videó akkor szívesen linkelem majd nektek is.
Jó éjt minden kamerásnak!
-
GeryGreyhoun
tag
Lőttem egyet. Itt van nagyban.
Az a baj, hogy egy 2 milliméteres kis SMD szar, aminek nem megy át a lába a NYÁK túloldalára (ilyen sima forrasztásokkal elboldogulnék én is) ilyenekhez se technikám, se tapasztalatom.
(Ha esetleg valakinek igen: mennyiért csinálná meg nekem?)
-
-
fuze
őstag
Jó cucc. Ez a kialakítás is szuper. DIY megoldást is néztem rá, de annak az acélnak a meghajlítása már nagyobb szakértelmet kívánna
Viszont ez a kábelcsatorna könyök nagyon egyszerű. Összerakod, kifúrod, becsavarozod. Csak pontosan kell csinálni és jó lesz. Amivel bajban vagyok, az az acél könyök. Nem nagyon találtam még, szóval elsőre megpróbálom műanyagból. Ha nem elég stabil és könnyen elmozdul, nem olyan nagy veszteség. Viszont ha jól működik akkor megspórolom az acél árát. Ez mégsem egy dslr gép... kisebb és jóval könnyebb. Kisúlyozva akár elég is lehet.
-
xabee
tag
Ezt is megértem, de azt viszont nem, ha adott egy kiskapu, miért ne használnánk ki, hiszen mindenki ezt teszi! Én megpróbáltam és bejött! Sok sikert a bátraknak, akik esetleg követnek! De azt én is elismerem, hogy megbízható eladótól kell vásárolni és alaposan utána nézni, h eredetit árul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest