- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
II.Démonlord
tag
válasz
concrete4 #8472 üzenetére
Arra ügyelj, hogy az utolsó képnél is csak a szöveget jelöld ki. Sajnos nem tudom máshogy leírni. Nekem is ilyen volt és így pár kattintással megoldottam.
1. lépés-> felirat kijelölés (csak a feliratot, a képet nem. Dupla kattintás után szerkeszthető lesz a szöveg, akkor biztos csak az van kijelölve)
2. lépés->legörgetsz az utolsó képhez
3.lépés-> Shift gombot nyomva kattintasz az utolsó kép alatti feliratra
4. lépés-> Del gomb -
Pompi
nagyúr
válasz
concrete4 #8460 üzenetére
Timelapse-re használható képeket egyébként is a Capture Mode beállítással lehet csinálni, szóval max a videolapse hiányzik, meg a 3 másodperces beállítás.
Képkockánként 1 másodperc az nem jó. Egy másodperc 25 vagy 30 képkocka legyen, ennek megfelelően állítsd be, hogy mennyi ideig legyen 1 képkocka, vagyis 1/25 vagy 1/30 másodpercig
-
fuze
őstag
válasz
concrete4 #8126 üzenetére
Szerintem ezt mindenki tudja
A youtube fullHD-val van a probléma. Szerintem teljesen úgy néz ki mintha a gépemen néznék egy dvdrip filmet. Viszont az 1440p youtube videók egy fullHD monitoron már pont úgy néznek ki ahogy az 1080p-nek kellene.
Ki is próbáltam, hogy mi van ha felskálázom 4K-ra az sj4000-el felvett videót és feltöltöm úgy. Sajnos nem lehet vele trükközni, sőt rosszabb lett.
-
maj-viktor
őstag
válasz
concrete4 #8102 üzenetére
Nem azért mondtam... csakhogy ugyanannyi pénzből megkapod a kész terméket, akkor mi értelme vacakolni vele!? És még az eredmény is bénább lesz...
Ám nem magam reklámozására írtam...
2alternatíva: külföldről lassan olcsóbban vagy belföldről gyorsan azonnal, persze kisebb felárral -
-
fotosjani
aktív tag
válasz
concrete4 #7897 üzenetére
Szétnéztem a sjcamindonesia.com oldalon.
Találtam náluk 20150106 firmware-t is. -
Tamás 72
tag
válasz
concrete4 #7813 üzenetére
Nem tudom de egy biztos,hogy jó páran döngetik a banggood ajtaját ahogy olvasom a 2015 januári customer review-eket ezzel a problémával.Lap alján:[link]
és sajnos azt is ,hogy a banggood nem nagyon válaszol vagy szinte egyáltalán nem.Nem akarok vészmadárkodni remélem orvosolják a problémánkat a nagy érdeklődésre való tekintettel...
-
maj-viktor
őstag
válasz
concrete4 #7685 üzenetére
A "Test video"-k nagyrész a "nyers felvétel" feltöltve... szóval ott a tömörítetlen fájl lett feltöltve!
Egyénként ha vágott videót készítek, akkor a kompromisszumos megoldással tömörítettet próbálok menteni, így: FullHD 1080p - MPEG4 HD - 15MBit
(Corel Videostudio Pro X4)De egyszerű VirtualDub-os vágás esetén is, lecsekkolod a videobitrátáját, mely ~15Mbit körül mozog, így oda belőve talán minimálisan romlik a felvétel (xViD és/vagy h264-el tömörítve a videó)
hang meg ugyebár lame MP3 192kb/sec vagy jobb 320, stb., hamár úgyis tömörítünk a 192 is megteszi...Mondjuk amit DSLR-el készítek ott simán 25MBit / 320kb/sec mehet, mert azért ott jobb is a nyersanyag mind videó, mind hang tekintetében!
De ha maximális eredményt akarsz, akkor tömörítetlenül csináld és kapsz egy 1perces videóra ~100GB-os fájlt!
Így viszont kitudod számolni, hogy mondjuk 16Mbit kép & 192kbps hang esetén egy 1perces videó (60mp)
16Mbit = 2Mbyte / sec és 320kbps = 40kilobyte/sec
x 60= ~ 120 MB kép & 2,34MB hang, szal egy egyperces videó ~125MB lesz és tűrhető minőség!
DE youtube-ra feltöltve minden romlik... vimeo-ra kevésbé! Ez ellen nem sok mindent tudsz tenni, ha már alapból a nyersanyag egy kósza-kásás bithalmaz!
Steam-el szolgáltatás esetén ez van... egy xvid is tömörített vagy egy mp3 is!
Ha tömörítetlen videót akarsz, akkor BlueRay Disc, ha hangot, akkor meg Losless FLAC!A többi a felvételtől és a tömörítési algoritmustól függ, de hétköznapi felhasználóknak ez teljesen jó!
-
fuze
őstag
válasz
concrete4 #7672 üzenetére
Mivel renderelted ki a videót? Milyen formátumba és milyen paraméterekkel? Jó renderrel lehet ügyeskedni youtube-on is, persze nem lesz tökéletes.
Néztem egyszer egy összehasonlító videót HDR on és off témában. Különbség az van (sötét részek világosabbak lesznek) Viszont a többiek azt mondták, hogy kockásodhat tőle a felvétel így én nem próbáltam. Főleg, hogy AE-ben simán ki lehet világosítani a besötétedett részeket.
-
xabee
tag
válasz
concrete4 #7619 üzenetére
Szia! 2 lehetőség! Ha SD kártyaátalakítót használsz, lehet az oldalán lévő pöcköt eltoltad, ezzel lezártad a kártyát! Ha nem akkor valószínűleg a buzi win. vacakol veled, próbáld meg kipipálni az írásvédettséget, OKé, utána vissza, kiszedni a pipát és ismét OK! Ez hátha segít, ha ezek sem, akkor lehet megsérült a kártya, de akkor nem is lehetne megnyitni...
-
mm89
őstag
válasz
concrete4 #7453 üzenetére
Az a capture mode azt jelenti, hogy ilyen időközönként lő egy fényképet. Ez time lapse videókra jó.
Ami autóba neked kell az a cyclic record vagy mi. Az azt jelenti, hogy vesz amíg be nem telik a kártya, de ha betelik akkor nem áll meg, hanem kezdi előlről és felülírja a régebbi felvételeket.
A 4gb-os korlát egyébként valós. Nem kell aggódni rajta, amikor eléri a méretet akkor új felvételt kezd (ez kb 20-25 perc egyébként).
Autóban hasznos még a car mode, ami azt jelenti, hogy rá van dugva szivargyújtóra a kamera és amint áramot kap be is kapcsol és már kezdi is a felvételt. Amint nem kap áramot lezárja a felvételt és kikapcsol. Így gyakorlatilag nem kell a kamerával bajlódnod, viszont egy esetleges baleset vagy bármi történés után meg lesznek a felvételek. -
GeryGreyhoun
tag
válasz
concrete4 #7336 üzenetére
Nem bántásból, de elolvastad a kommenteket a Szuperstore FB-oldalán?
(Most nézem, engem meg letiltottak, és megint kigyomláltak egy csomó kommentet...)
Ja, amúgy természetesen fake a kamera, ennyiért ne is várj mást. A mostani 270-es dollár-forint árfolyammal ennél nettóban többe kerül, ha megúszod a vámot, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest