-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Nézd zárjuk le a témát. És azt azért szintén nem árt ha tudod, hogy az, hogy a kiskaput ki tudtad használni az totál, de totál nem rajtad múlott (ide oda csomagolgatás és akármi ráíratása a küldövel marhára nem számít, és van, hogy nem jön be). Szóval örülj neki, de nem kell a többi.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Más.
Az elrettentésből sokszor megírt hónapos kínai postázásra egy aktuális ellenpélda.
Január 2-án ebayről rendelt, majd 5-én feladott küldemény - egy fake gorillapod állvány - ma, azaz 15-én landolt a postaládában. Not bad. -
xabee
tag
Én is köszi Pompi! És gondolom én sem kell magyaráznom, h miért írtam ezt??? Hisz mikor erről érdeklődtem, kiosztották az okosok a fejem és lám, kb 8E-t spóroltam a kasszámra...
Szóval ha valaki érez egy kis bátorságot magában, beszéljen az eladóval, h csomagolja át, kapja ki a töltőt és ha szerencséje is van, akkor megússza az adót, amit a kedves Parlamentlakók ránk szabadítanak...
És h így nincs garancia, jah bocsi, ezzel is csak rossz tapasztalataim vannak! H a nagy multi cégek folyton kirázzák a nyakukból. És h egy könnyen összetörhető, beázás kockázatos cuccról van szó, szinte biztos, h arra fogják, h nem rendeltetésszerűen használtad a terméket... Puff...
Örülnék ha nem moderálnátok, hisz szólás szabadság van és ezzel senki jogát nem sértem meg! -
maj-viktor
őstag
Senki nem mondja, hogy csak és kizárólag belföldön szabad megvenni... vannak pro és kontra érvek... belföld és külföldi beszerzésre....
Pl.: belföld: azonnal megkapod és könnyen érvényesíthető garanciád lesz, persze cserébe "drágább"
külföld: lassú szállítás, olcsóbb ár, garancia problémásabb (~4E Ft visszaposta alsóhangon)... aztán ha olyan helyről vetted, lehet kiküldöd és se kamera, se pénzÁm a vámosok nem a "töltőre - akkura" ugranak... hanem úgy összességébe a műszaki cikkekre (mobil-tablet-kamera)... amire te gondolsz, szerintem, az akkumulátor, melyet előszeretettel "visszadobnak", merthogy veszélyes szállítani... és sokszor ezért duplázódhat az amúgy is ~2-4hetes szállítás!
Röntgen alatt nem a töltőt fogják kiszűrni, hanem a kamerát, "mint értékes" cuccos...
Csak telefon akksi meg nem értékes... jóhogy nem foglalkoztak vele...A karácsonyi csomagdömpingre meg a legnagyobb hülyeség volt... pont hogy ilyenkor jobban figyelnek a csomagokra... de te tudod...
-
-
settenkex
tag
A fárasztó a sokadik ilyen hülye kérdés...
Ez nem az áfacsalás topik, hanem egy kamerával foglalkozó téma.
Meg amúgy is rengetegszer le lett irva, melyik eredeti, melyik nem, honnan kell venni, honnan nem.
A másik hogy hülyeséget irtál, mert a töltö nem számít, hanem az akku a kritikusabb (de még senkinek nem szedték ki a kamerájából, max az akadt fenn, amit külön rendelt), meg nem a vám, hanem vámkezelés(1500huf) és 27% áfa...
Aztán jó lett volna ha utána olvasol, karácsonykor még jobban odafigyelhetnek a csomagokra, ezért tarthat tovább mig hozzák... -
mm89
őstag
Szerintem arra érti, hogy kétnaponta jön valaki, hogy honnan kéne venni. Most te ezt megtoldod annyival, hogy még ügyeskedni próbálsz, pedig mindig elmondjuk, hogy nem éri meg a kockázatot. Vegyél megbízható helyről 10-15dollárral drágábban.
Egyébként meg banggood, UK raktár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest