- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Bobyjack #8290 üzenetére
Á, ezt jó, hogy mondjátok! A kínai SanDisk microSD-men is van ilyen kaparós izé, nem tudtam, hogy minek. Most jobban megnézve tényleg ott a verify.ssandisk.cn URL a sok kínai írásjel között. És ahogy látom, a lényeg, hogy 1 számot csak 1x hagy jóvá. Szoftverrel megvizsgáltam, hogy mit tud a kártya, de azért így jobban érzem magam
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Bobyjack #7543 üzenetére
Az lehetséges hogy én ezt a videót a jutubon néztem a hét eleje felé?
Szerintem ez volt az. Nagyon jó lett, hangulatos.
Voltam ma Electropoint-éknál fejpánt plusz sisak rögzítő miatt, de bezártak.. nem túl emberi idő a 16.30-as zárás ha valaki nem autóval közlekedik. Ellenben felhívtam őket és a hölgy nagyon kedves, segítőkész volt, nagy plusz pont emiatt. Sajnos a sisakra rögzítő cucc és a fejpánt is 2-3 hét múlva, január végére jön csak.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Bobyjack #5815 üzenetére
"Aztán szoftveres probléma még, az hogy az SJ4000 videóján ott vannak a random elhelyezett fehér pixelek, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. A legjobban ott látszik, amikor a fűre letetted a kamerákat."
Túl van élesítve, szerintem azért ilyen, visszább kell venni a sharpness beállítást.
-
DonDennis
senior tag
válasz
Bobyjack #5329 üzenetére
Hát ahhoz képes milyen szép kört fúr vele
, hát szerintem sokkal jobb lett a hangja főleg ha beszédet akar az ember felvenni.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Bobyjack #5329 üzenetére
az eredeti videón a strong beállításnál nem volt pixel a muszerfalon. a softon van. amit ide feltöltöttem strong néven az neked pixelesebb mint a soft?
a műszerfal ne sima hanem rücskös, az jobban is látszik, lehet azt hitted több pixelesedésnek?
én pont fordítva látoom
megkérlek megnéznéd megint? -
-
decision
csendes tag
válasz
Bobyjack #2768 üzenetére
Az ingyenes postával. 04-én lett postázva, 9-től van tracking.
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:1591 Millisecond
2014-07-17 13:35, Balmazújváros posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered, Kiegészítő információ : címzett
2014-07-15 09:35, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-07-11 14:20, (SWEDEN), Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-07-11 00:30, Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:1186 Millisecond
2014-07-15 09:35, The shipment item is under transportation, The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting
2014-07-15 09:35, HUNGARY, The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting
2014-07-15 09:35, Order received into final destination country
2014-07-11 11:24, Sweden Post, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
2014-07-11 11:24, Order departed from sorting hub
2014-07-09 18:00, Order departed on flight from origin
2014-07-09 10:00, Order dispatchedEz a fw nem újabb?
20140616V01
Bocsi, közben sok-sok kérdésemre megkaptam a választ, egy notepad-be korábban beillesztettem ami fontos lehet, ha megveszem a kütyüt. Azóta nem csak megvettem, de meg is érkezett.
-
kisda
aktív tag
válasz
Bobyjack #2573 üzenetére
Normál méretű USB kimenete van, töltöttem már erről Zopot, SJ4000-et, házi powebankokat. Műszerrel kimérve, 0,48A-t vesz fel töltéskor az SJ4000.
Nem értem, mire ez a nagy karatézás, hogy nem lehet 2A töltővel tölteni ( adapterrel). Annyit kap fel magának minden készülék, amire neki szüksége van. Attól, hogy ráaggatunk egy 2-3A-es 5V stabil adaptert, nem fog 2-3 A-t felvenni.
Aki még mindig kételkedik, annak teszek fel szívesen képet, ami ábrázolja az áramfelvételt, a kamerát, és az adaptert. -
jersey90
újonc
válasz
Bobyjack #2563 üzenetére
http://www.sony.hu/electronics/hordozhato-tolto/cp-v3 Ilyennel töltöttem már párszor, eddig úgy néz ki hogy bírja, 2x tudom vele feltölteni a teljesen lemerült akkut. 400mAh-s nokia töltővel nokia usb adapterrel viszont töltés közben bekapcsolás után vibrált a kijelző.. 2 A-s huawei adapterre nem mertem még rádugni
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
Bobyjack #2337 üzenetére
Esetleg merészelem megemlíteni magamat és az általam készített linkeket / videókat...
(állítólag sokaknak - sokat segítettem velük...)
Kicsit pontosabban:
http://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/20/sj4000_gopro_clone
ezen belül:
1. [eBayBoy90] Unboxing: SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Unboxing
http://www.youtube.com/watch?v=ogCc3PdKkZY
2. [eBayBoy90] First Look: SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - First Look
http://www.youtube.com/watch?v=P7lZ3_uO0Aw
3. [eBayBoy90] Menu: SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Menu
http://www.youtube.com/watch?v=8KwhobOf7RQhttp://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/24/sj4000_sport_camera_gopro_clone_test_videos_by_junkieeeboy
ezen belül:
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Test Pictures #01 (PICASAWEB)
https://picasaweb.google.com/108926421125956384164/SJ4000SportCameraGoProCloneTestPictures
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Test Pictures #02 (PICASAWEB)
https://picasaweb.google.com/108926421125956384164/SJ4000SportCameraGoProCloneTestPictures02
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Test Pictures #03 (PICASAWEB)
https://picasaweb.google.com/108926421125956384164/SJ4000SportCameraGoProCloneTestPictures03#Monopod teszt vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=7dSAM_JByTcSJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Test Video #45 - FPS POV Selfie SnorriCam
http://www.youtube.com/watch?v=ae17IY0K5VQÁltalam csinált és összegyűjtött YouTube Video Playlist:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLIFdiZx6THvpZCczHB_5tTE_ymeFUf47eés a most indított SJ4000-es magyar facebook közösségi oldalt is megemlíteni...
facebook.com/SJ4000HUN)
-
OccsE
aktív tag
válasz
Bobyjack #2297 üzenetére
mivel elvileg szakmai forum vagy mi lennenk.... ez zavarja a szemem:
"720P@60" legalabb zarojelbe ird be, hogy (frame duplazassal) egyebkent 720P@30
en meg par teszt videonak (osszehasonlitosaknak) a linkjet beraknam... (egyeztetve a keszitokkel ha lehet)
Tovabba a fw-k letoltesi linkjeitnem a magam fenyezeseert... de menu "magyarositashoz"/magyarazathoz ez a link mehetne....
De jol osszefoglaltad.... szerintem mehet 1.hsz... max majd javitgatjuk
-
maj-viktor
őstag
válasz
Bobyjack #2297 üzenetére
peersze! pláne, hogy az nem is az "én képem" mármint amire mondhatnám, hogy sajátkészítésű - saját "jogokkal"... xD
Ha a sample képet használtad volna fel, akkor jobban megszólhatnám, de akkorse szólnám meg... azért vannak - azért csináltam!
Amúgy nagyon jó összefoglaló (most hirtelen nem is tudnék mit hozzátenni...)
/szerk
DE! Máris eszembe jutott valami!
Ugyebár érthetően a GoPro-hoz hasonlítjuk... nem kérdés miért!Illene megemlíteni, hogy a GoPro gyárilag nem rendelkezik LCD-vel (persze plusz pénzért vehető hozzá), míg ez igen, cserébe viszont ez meg nem tud WiFi remote-ot, hogy okostelón-tableten lássuk az élőképet, csináljuk felvételindítást stb. DE!!! Hamarosan megjelenik az SJ4000 Wifi verziója! Ezt jólenne még beleírni!
Meg esetleg az árat finomítani... ~90$ az átlag ár a megbízható helyeken... (jelen pillanatban: fox90 - bang100 - kuponnal90 - geek90-100között a többi nagyjából - futólag átolvasva stimmel)Szóval ha ennél gyanúsan olcsóbb, akkor ott "gond van"...
Persze a kezdő ár 100$ volt év elején, azóta egy folyamatosan csökken... és 85$ körül is kapható...
ÉS még kikéne emelni, hogy ezek NETTÓ árak (áfa nélküliek), míg EU-n belül, belföldön már BRUTTÓ-ak, így nincs váratlan plusz költség... ezt írtad, de egy kicsit jobban kiemelni az első rendelőknek... ők ezzel nincsenek tisztába, csak azt látják, hogy hééé 20E-ért megrendelem Kínából, akkor ezt miért árulja itthon egy shop 40E-ért!? (segítek... ÁFA-vám-vámkezelés-boltfenntartás-magyaradók-rezsi-járulékok-haszon-stb.)Illetve én is engedélyt akarok majd tőled kérni, hogy ha kész lesz ez az összefolgaló, akkor ezt jegyezet formájába a facebook oldalunkon (facebook.com/SJ4000HUN) közzé tehessük, természetesen forrás megejelöléssel...
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
Bobyjack #1736 üzenetére
Na, amúgy gyors nézésbe, szerintem a januári az élethűbb valóságosabb színet ad, azaz a valóságba is kb. inkább olyan zöld a fű... viszont a N201405270ZV01-es meg "szebb élettel telibb" színdúsabb színt csinált - szebb zöld a fű, azaz, ha most így a 2 közül kell választanom, szerintem a N201405270ZV01-es jobb!
(persze mind2 fw-t úgy kezdtem, hogy reseteltem "Default Setting"-re...)
Este kirakom / feltöltöm nektek is!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Bobyjack #1734 üzenetére
Akkor amit linkeltem 2-es számú az nem ugyanaz!? Vagy csak a képernyő a különbség!? És azzal fehér lesz!?
Mert a 2-est töltöttem le és azzal fehér képernyővel csináltam most egy teszt videót...
(ne kelljen már újat csinálnom! Már meg is vágtam! xD)De ha az nem jó, akkor letöltöm az 1-est is...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Bobyjack #1709 üzenetére
Ha tudnál segíteni a firmware-ekkel - élő letöltési linkkel... csakmert a tachnoman oldalán a januári fw törölve van...
Akkor ez kéne:
20140110V01A másik megvan:
N201405270ZV01
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_0605_NEW_PCB.zip/szerk
Most innen:
http://www.foxoffer.com/blog/2014/06/16/about-sj4000-camera-firmware/Letöltöttem ezt:
"2. Latest firmware for old PCB and old LCD screen:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_0616_OLDPCB_OLDLCD.zip"
Elvileg ez a januári!?Ezzel a másodikkal fehér képernyő van, de ugyebár tudok felvételt indítani... csak nem tudom megnézni ez most melyik fw... de sztem akkor tuti ez a januári!
-
dani88
tag
válasz
Bobyjack #1549 üzenetére
Nekem 2 óra 6 percet írt full üres 16GB kártyán 1080p felbontáson. A 16 GB kártyán 14,5 GB hely van, mert csalnak a gyártók, saját értelmezésük szerint használják a mértékegységet. Ja és exFAT formázással is töri a fájlt 4 GB után. Sőt ez még rosszabb beállítás, mert kihagy egy fél másodpercnyit. A többi időközös vágás esetén nem marad ki egy képkocka sem.
-
-
PS7A
tag
válasz
Bobyjack #1016 üzenetére
Ebay - UK-ből rendeltem és durván 12 nap alatt ért ide.
Egy másik kérdés: Megtaláltam OccsE firmware listás kommentjét is, és az érdekelne, hogy az Apr 24-es minden korábbi funkciót tud? Lényegében a Time lapse része lenne a fontosabb, de nem szeretném ha közben meg romlana a normál videó minősége
-
dani88
tag
válasz
Bobyjack #1004 üzenetére
Szerintem az a cucc védelemmel is elfüstölne
Védelem talán egy nagyteljesítményű ellenállás beiktatása lehetne, de szerintem is felesleges. Annyi áramot vesz fel, amennyire le van merülve. A töltés végén már csak pár milliamper csordogál. Ami inkább fontos, hogy a töltőfeszültség a megadott specifikációnak megfeleljen.
-
lolcopterlol
tag
-
lolcopterlol
tag
válasz
Bobyjack #1000 üzenetére
Az hogy egy töltő hány ampert tud leadni az nem jelenti azt, hogy az eszköz amit töltesz azt mind fel is fogja venni. Töltheted te az SJ4000-edet az atomerőműröl is, az akkor is csak 1000 mA-t fog felvenni (1A) 5V-on.
A lényeg inkább az, hogy a töltő stabil 5V-ot adjon ki (USB tápfeszültség) és lehetőleg a maximum áramerőssége >= 1A legyen. -
alph4
tag
válasz
Bobyjack #901 üzenetére
Május 5.én kaptam mailt hogy kiküldték a csomagot, előtte pár nappal rendeltem. (Azért így is jóval lassabb mint ebay-en a shipping) Utána meg trackingben:
2014.05.14
09:32
Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted
2014.05.15
11:17
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.05.20
12:25
Item information :
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014.05.20
12:27
Item information :
2014.05.21
07:20
Item information :
2014.05.22
09:38
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.05.22
09:40
Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.05.23
08:14
Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2014.05.26
09:27 Tiszaföldvár 1 posta
Item information :
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
dani88
tag
válasz
Bobyjack #901 üzenetére
Nekem Processing nem is volt.
Order Status History:
2014-05-17 08:58:06 Payment Confirmed
2014-05-17 08:58:57 Ready To Process
2014-05-19 14:15:22 ShippedBanggood tracking:
Departured at 2014/5/19 16:52:00 from Flytexpress Sorting Center location
Electronic data received at 2014/5/17 21:59:15, Flytexpress Sorting CenterSwisspost tracking:
Tue 20.05.2014 12:19 Mailed Swiss Post SINGAPORE
Tue 20.05.2014 12:19 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Tue 20.05.2014 12:19 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPOREItt tart most
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #889 üzenetére
Szép képet csinál nincs ezzel gond. Ha erre a remegésre sikerül megoldást találni akkor én maximálisan elégedett leszek. A megoldás lehet firmware alapú vagy utólagos szoftveres feldolgozás is (van egy csomó megoldás rá, csak időigényes illetve nálam sajnos nem bírják kezelni, hogy száguldozás közben remeg a kép).
Illetve lehet, hogy valami más rögzítési technikával is meg tudom oldani a dolgot. De direkt végignéztem a gopro-s "hogyan rögzítsük motorra" oldalakat és ott nem pöcsörésznek túlzottan. Simán kirakják egy 1.5 méteres rúdra fölfelé vagy egy 40 centis elhajlított tartóra oldalra. Ezeknek pedig több centis kilengése lehet menet közben és mégis halál stabil az összes videó amit láttam.
-
Boom21
tag
válasz
Bobyjack #870 üzenetére
Jó ötlet, bár szerintem elég lenne egy központi oldal ahova a júzerek feltöltik az eredeti firmverjükkel készült próba felvételeiket és leírják a véleményt, esetleges hibákat, észrevételeiket. Akár itt is lehetne ez az összegző oldal felsorolva a különböző firmeket, mellékelve pár próbafelvételt hozzájuk, majd ez az oldal frissülne folyamatosan. Lehetne a neve Action Cam Firmwares (hogy külföldiek is rátaláljanak)
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #823 üzenetére
A tükör szárának a tövére van erősítve a gyári tartójával, tökig meghúzva. Pont így volt régebben is. Sőt ha az összehasonlítós videót nézed, akkor látszik, hogy ott még forgatom is a kamerát menet közben a régi felvételen. A régi kamera is be tudod remegősödni egyébként, de ahhoz már bőven 100-110 fölött kellett mennem.
Most jön az az időszak amikor játszok vele és rögzítési pontokat keresek, bár nincs sok
Most kocsival kellett mennem a dolgomra és bepattintottam a kamerát. Kézzel állítottam fix napos időt (hiába borús most), illetve az exposure -t -2/3-ra vettem. Tökéletes felvételt produkált. Picit sötét lett, de egyébként hibátlan.
-
KIZS
aktív tag
-
-
Boom21
tag
válasz
Bobyjack #667 üzenetére
Elvileg az AVPLANET nem volt eddig kókány hely, most vettem ezt [Transcend Premium 300x 32GB] náluk, de az ATTO Benchmanrk sehogy se hoz ki belőle 7,3MB/s írás és 3,9MB/s olvasási sebességet ami még akkor is karcsú, ha fat32-re van formázva és a lapotomom kártya slot-ja is levesz belőle... a névlegesen több mint 45MB/s-t ír, 30-cal minimum mennie kéne... vagy valamit én nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest